To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

PiTT - Śro 12 Sie, 2015

zreszta musze objerzec gdzies ultrabooki della xps i lenovo x1
parametry maja ok, jesli touchpad bedzie taki jak z macach to wypisuje sie z klubu... po prostu dla zasady :)

Chloru - Śro 12 Sie, 2015

W końcu jakaś mądra, męska decyzja a nie Paski i Japka :rotfl:
Kamill - Śro 12 Sie, 2015

PiTT napisał/a:
paliwo do berlina bedzie kosztowalo tyle co wymiana tasmy klejacej w tej ramce :)
ale pomysle...

A to musi być berlin? Nie może być drezno, albo coś bliżej, ew im to wysłać

BTW ibm ma jakieś nowe maszyny, do 64GB ramu 8)
http://webcache.googleuse...l&ct=clnk&gl=de

PiTT - Śro 12 Sie, 2015

mam teraz sluzbowego lenovo idea pad, calkiem spoko parametrowo bo nawet nowe gierki smigaja az milo :)
ale pad jest dramatyczny, zero precyzji, bez myszki nie da rady

Cartoon - Śro 12 Sie, 2015

PiTT napisał/a:
mam teraz sluzbowego lenovo idea pad, calkiem spoko parametrowo bo nawet nowe gierki smigaja az milo :)

W ThinkPad jest ten sam problem z padem - nie da się w żaden sposób na nim pracować

Qukie - Śro 12 Sie, 2015

Cartoon napisał/a:
PiTT napisał/a:

W ThinkPad jest ten sam problem z padem - nie da się w żaden sposób na nim pracować

Ale przecież PiTT napisał, że gra, a nie pracuje więc to nie powinien być problem ;)

PiTT - Śro 12 Sie, 2015

:)
poza tym moj ideapad to 15" i jest całkiem ciężki a ja bym szukał alternatywy dla macbooka pro i ew. tego aira który jest reklamowany...
zobaczymy co z tego wyniknie, chwilowo kierownik mediamarktu intweweniuje w tej sprawie podobno... może się przestaraszyli tekstu że opiszę temat w mediach i dałem swój adres mailowy firmowy :D

Anonymous - Śro 12 Sie, 2015

a nie moze po prostu tej ramki przykleić jakims super glue
Alexxx - Śro 12 Sie, 2015

Cartoon napisał/a:
PiTT napisał/a:

Ktos kto wymyslil taki typ powinien zawisnac... da sie przyzwyczaic (tak samo jak do tego czerwonego suta na klawiaturze) ale czasem krew czlowieka zalewa w Excelu albo PowerPoincie.

Maciusiowy - Czw 13 Sie, 2015

zgadzam się z przedmówcą - na moim lapie nie da się pisać z włączonym touchpadem, gdyż jest tak wielki, że nie ma opcji go przypadkowo nie dotknąć, więc kursor przeskakuje ...i dupa.
Dodatkowo rzucając moim laptopem jestem prawie pewien, że mógłbym zabić.

PiTT - Czw 13 Sie, 2015

ja do maca kupilem myszke bo myslalem ze sie przyda... przez prawie 2 lata lezala w torbie nieuzywana... wszystko robi sie na padzie, precyzja idealna
dlatego czasami jak do lenovo nie wezme myszki i mam cos zrobic na padzie to mam wrazenie jakbym piescia obslugiwał :)

Maciusiowy - Czw 13 Sie, 2015

pięścią to bym to lenovo j.ebnął :>
was79 - Czw 13 Sie, 2015

Na t410 zrobiłem całe modelowanie numeryczne do doktoratu, także lenovo ftw :D
Alexxx - Czw 13 Sie, 2015

was79 napisał/a:
Na t410 zrobiłem całe modelowanie numeryczne do doktoratu, także lenovo ftw :D

Tak jak pisalem, da sie przyzwyczaic. Na aktualnym T420 czy 440 w Excelu smigam kuna w agrescie ;)

PiTT - Czw 13 Sie, 2015

nie uznaje polsrodkow... nie ma ze da sie przyzwyczaic :D
albo dziala tak ze nie trzeba myszki albo nie ma tematu :)
i jeszcze jedno... dzwiek z appla... no kurde zadne lenovo, czy samsung nie generuje takiej jakosci dzwieku na sluchawki jak apple
nawet glupie ipody robia robote, co prawda nie mowie tu o jakis highendowych sluchawkach, ale na bose qc15 i sennheiserach gra wysmienicie
oczywiscie nie ma uniwersalnych sluchawek i bose swietnie sie sprawdzaja w dynamicznej muzyce a sennki w instrumentalnej...