PiTT - Śro 12 Sie, 2015 zreszta musze objerzec gdzies ultrabooki della xps i lenovo x1
parametry maja ok, jesli touchpad bedzie taki jak z macach to wypisuje sie z klubu... po prostu dla zasady Chloru - Śro 12 Sie, 2015 W końcu jakaś mądra, męska decyzja a nie Paski i Japka Kamill - Śro 12 Sie, 2015
PiTT napisał/a:
paliwo do berlina bedzie kosztowalo tyle co wymiana tasmy klejacej w tej ramce
ale pomysle...
A to musi być berlin? Nie może być drezno, albo coś bliżej, ew im to wysłać
BTW ibm ma jakieś nowe maszyny, do 64GB ramu http://webcache.googleuse...l&ct=clnk&gl=dePiTT - Śro 12 Sie, 2015 mam teraz sluzbowego lenovo idea pad, calkiem spoko parametrowo bo nawet nowe gierki smigaja az milo
ale pad jest dramatyczny, zero precyzji, bez myszki nie da radyCartoon - Śro 12 Sie, 2015
PiTT napisał/a:
mam teraz sluzbowego lenovo idea pad, calkiem spoko parametrowo bo nawet nowe gierki smigaja az milo
ale pad jest dramatyczny, zero precyzji, bez myszki nie da rady
W ThinkPad jest ten sam problem z padem - nie da się w żaden sposób na nim pracowaćQukie - Śro 12 Sie, 2015
Cartoon napisał/a:
PiTT napisał/a:
mam teraz sluzbowego lenovo idea pad, calkiem spoko parametrowo bo nawet nowe gierki smigaja az milo
W ThinkPad jest ten sam problem z padem - nie da się w żaden sposób na nim pracować
Ale przecież PiTT napisał, że gra, a nie pracuje więc to nie powinien być problem PiTT - Śro 12 Sie, 2015
poza tym moj ideapad to 15" i jest całkiem ciężki a ja bym szukał alternatywy dla macbooka pro i ew. tego aira który jest reklamowany...
zobaczymy co z tego wyniknie, chwilowo kierownik mediamarktu intweweniuje w tej sprawie podobno... może się przestaraszyli tekstu że opiszę temat w mediach i dałem swój adres mailowy firmowy Anonymous - Śro 12 Sie, 2015 a nie moze po prostu tej ramki przykleić jakims super glueAlexxx - Śro 12 Sie, 2015
Cartoon napisał/a:
PiTT napisał/a:
W ThinkPad jest ten sam problem z padem - nie da się w żaden sposób na nim pracować
Ktos kto wymyslil taki typ powinien zawisnac... da sie przyzwyczaic (tak samo jak do tego czerwonego suta na klawiaturze) ale czasem krew czlowieka zalewa w Excelu albo PowerPoincie.Maciusiowy - Czw 13 Sie, 2015 zgadzam się z przedmówcą - na moim lapie nie da się pisać z włączonym touchpadem, gdyż jest tak wielki, że nie ma opcji go przypadkowo nie dotknąć, więc kursor przeskakuje ...i dupa.
Dodatkowo rzucając moim laptopem jestem prawie pewien, że mógłbym zabić.PiTT - Czw 13 Sie, 2015 ja do maca kupilem myszke bo myslalem ze sie przyda... przez prawie 2 lata lezala w torbie nieuzywana... wszystko robi sie na padzie, precyzja idealna
dlatego czasami jak do lenovo nie wezme myszki i mam cos zrobic na padzie to mam wrazenie jakbym piescia obslugiwał Maciusiowy - Czw 13 Sie, 2015 pięścią to bym to lenovo j.ebnął was79 - Czw 13 Sie, 2015 Na t410 zrobiłem całe modelowanie numeryczne do doktoratu, także lenovo ftw Alexxx - Czw 13 Sie, 2015
was79 napisał/a:
Na t410 zrobiłem całe modelowanie numeryczne do doktoratu, także lenovo ftw
Tak jak pisalem, da sie przyzwyczaic. Na aktualnym T420 czy 440 w Excelu smigam kuna w agrescie PiTT - Czw 13 Sie, 2015 nie uznaje polsrodkow... nie ma ze da sie przyzwyczaic
albo dziala tak ze nie trzeba myszki albo nie ma tematu
i jeszcze jedno... dzwiek z appla... no kurde zadne lenovo, czy samsung nie generuje takiej jakosci dzwieku na sluchawki jak apple
nawet glupie ipody robia robote, co prawda nie mowie tu o jakis highendowych sluchawkach, ale na bose qc15 i sennheiserach gra wysmienicie
oczywiscie nie ma uniwersalnych sluchawek i bose swietnie sie sprawdzaja w dynamicznej muzyce a sennki w instrumentalnej...