dosyć ładny VTS tylko przebieg już trochę duży i ilość wiosen ma niech zejdzie z ceny i biore
chyba wysprzatany i umyty na wiosne to i cena skoczyla... nie wiem czy dobrze kojarze ale niedawno byl taki sam czerwony vts w kłodzku na takich samych blachach (DKL w sensie) za niecale 9 tys.Anonymous - Sob 11 Kwi, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8352146
dosyć ładny VTS tylko przebieg już trochę duży i ilość wiosen ma niech zejdzie z ceny i biore
Całkiem całkiem, raz mnie nawet minimalnie objechał
Z tym że jeszcze niedawno był dużo taniej wystawiony, 10k to bym za niego nie dał...ŁukaszS3 - Sob 11 Kwi, 2009
AndreXSi napisał/a:
Całkiem całkiem, raz mnie nawet minimalnie objechał
Z tym że jeszcze niedawno był dużo taniej wystawiony, 10k to bym za niego nie dał...
japierdziele ale koleś zapodał opis auta! Szkoda ze nie napisał jakiego mieli psa kolor szpilek właścicielki i jaki cyc
Ogólnie takie ogłoszenia są rewelacyjne. Pisze że wszystko ok, zachwala stan perfekt ale jest mały szczegół że tylko silnik jest zajechany i do wymiany, i jak czytasz takie ogłoszenie to masz wrażenie że koleś o tym silniku mówi tak jakby to była pęknięta szyba.
"Tak to auto jest w super stanie tylko silnik trzeba zezłomować już drugi w tym samochodzie..."
Anonymous - Nie 12 Kwi, 2009 Dobrze ze chociaz napisał,ja kiedys zapierdzielałem 200km zeby obejrzec auto(bmw 328),a na miejscu okazalo sie ze szklanki cykaja tak ze slychac je ze 100m.oczywiscie w rozmowie koles zapewnial ze auto igła itd,byłem tak wku.rwiony,ze zapomniałem mu doyebacBart - Nie 12 Kwi, 2009 Szanowny Rabarbarze, to niestety polska rzeczywistość - w handlu samochodami większość transakcji tak wygląda - się trochę odpicuje, z licznika się zrzuci, tu szpachelka, tam motodoktor i furka jak marzenie.Anonymous - Nie 12 Kwi, 2009 Tu tez rasowy opis http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8230938lukp - Nie 12 Kwi, 2009 Ludzie to mają fantazje niczym poeci
Ubiegles mnie, bo juz linkowalem ta aukcje
Czy podchodzi to pod homologacje A-grupy VK do 106?
czy te 3200, to juz na gotowo? Ciekawe ile wyszloby saxorulezowi z tym gadzetem?
To chyba sprzedaje mój kolega z BFrally... Jechałem z nim jego autem. Silnik jest seria, założone są tylko te przepustnice + strojenie na ecumasterze. Zap***dala to bardzo zdrowo. Jeszcze go nie hamował, ale twierdzi że idzie minimalnie lepiej od oklatkowanej 106 rajdówki zhamowanej na ok. 160 km. Ja jestem skłonny w to uwierzyć, bo gość mega ogarnia Saxo, 106 i 206.