ja bym nie pytal co za smietnik, tylko podjechal i ewentualnie kupil
Dokladnie ?? ktos moze go zna, albo moze podjechac i ŁukaszS3 - Pon 20 Kwi, 2009
Grzesiek VTS napisał/a:
Dokladnie ?? ktos moze go zna, albo moze podjechac i
...i mi go zaliczkować! Mówię całkiem serio! Stawiam flache Loko - Pon 20 Kwi, 2009 Kupowanie śmietników zawsze sie potem kończy płaczem lepiej zapłacić raz a dobrze, niż potem bawić się w wymianę połowy auta.Barejka - Pon 20 Kwi, 2009 Loko, swiete slowa saxorulez - Pon 20 Kwi, 2009
Grzesiek VTS napisał/a:
Dokladnie ?? ktos moze go zna, albo moze podjechac i
ja znam przez 3 lata parkował obok mnie. Jeżdiło nim starsze małżeństwo (serio) ogólnie troszkę zaniedbany (zawsze brudny) w środku miał zainstalowany sprzęt do mikrofonów co wskazywało by na przeszłość rajdową (może wnuczek wyjechał do Iralndii)Anonymous - Pon 20 Kwi, 2009 Wyświetlacz biegu na desce też może o tym wskazywać.Misiek_lbn - Pon 20 Kwi, 2009
Loko napisał/a:
Kupowanie śmietników zawsze sie potem kończy płaczem lepiej zapłacić raz a dobrze, niż potem bawić się w wymianę połowy auta.
ciekawe jak to jest podpiete....skad bierze sygnal? jakies kontraktony na wodzikach?Anonymous - Pon 20 Kwi, 2009 Kiedyś czytałem o tym urządzonku, podpięte jest chyba pod obrotomierz i cos jeszcze, jakiś algorytm czy coś oblicza na którym biegu jedzieszAnonymous - Pon 20 Kwi, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
Loko napisał/a:
Kupowanie śmietników zawsze sie potem kończy płaczem lepiej zapłacić raz a dobrze, niż potem bawić się w wymianę połowy auta.
przeczytałeś mojego pimpa i kozaczysz
i Mojego Też 106 - Pon 20 Kwi, 2009
AndreXSi napisał/a:
Kiedyś czytałem o tym urządzonku, podpięte jest chyba pod obrotomierz i cos jeszcze, jakiś algorytm czy coś oblicza na którym biegu jedziesz
moze i ma to sens....obroty / predkoscBarejka - Wto 21 Kwi, 2009 Ja mysle ze ten starszy czlowiek plci meskiej nie mial swadomosci na jakim biegu jedzie i takie cos sobie zamontowal [/u]M - Wto 21 Kwi, 2009 http://moto.allegro.pl/it...km.html#galleryAnonymous - Wto 21 Kwi, 2009 Maciusiowy - Wto 21 Kwi, 2009