To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

matt - Pon 15 Lis, 2010

Janusz, kto wygrał nie wiem bo sie zmyłem przed wywieszeniem wyników, a na stronie jeszcze nic nie ma, albo Wilk w saxo albo w 206 rc lokalny matador co zna na pamięć każdy metr trasy z tego co mi chłopaki mówiły ;) impreza fajna, odcinki tyż, szutrowe Wieruszyce bez płyty nie podchodź zresztą u mnie na filmiku najlepiej słychać jak płyta dostaje w doopę, najpierw słychać ją a potem wydech :P

zawias przód by Tomcat jest mistrz, jak podgóre na Dąbrowicy wyjeżdżaliśmy to korony drzew widziałem a przy nierównościach w skręcie to cały przód przeskakuje :jupi: ale fun z jazdy tak czy siak był, więc pozytywnie

qbus, czemu zdezertowaliście? Twój RPP-owy kierowca nudził się bez Ciebie :>

Tomcat - Pon 15 Lis, 2010

matt napisał/a:

zawias przód by Tomcat jest mistrz, jak podgóre na Dąbrowicy wyjeżdżaliśmy to korony drzew widziałem a przy nierównościach w skręcie to cały przód przeskakuje

Kurfa ! Mówiłem Ci, że już przeszedł swoje :P

speed555 - Pon 15 Lis, 2010

Wojtek Wilk bez płyty dziwie sie ze przejechał:) na filmiku nawet iskry my z pod spodu leciały:D Jakieś kary podobno były i wyniki nie do konca wiadomo jakie są z tego co mi Wojtek mówił.

tu drugi fajny film z tej imprezy:

Janusz - Pon 15 Lis, 2010

speed555 napisał/a:
Wojtek Wilk bez płyty dziwie sie ze przejechał:) na filmiku nawet iskry my z pod spodu leciały:D Jakieś kary podobno były i wyniki nie do konca wiadomo jakie są z tego co mi Wojtek mówił.

które to to saxo teg tak rozsławionego tutaj Wilka ??

to http://moto.allegro.pl/sh...item=1321319005
jarek-malopolska - Pon 15 Lis, 2010

Czyzby powrót do Lancii Ypsilon..? ;D

Dzis do mnie dzwonil o numer tel. do Siekiera więc coś sie kroi ale nie chcial sie przyznac co:)
qbus - Wto 16 Lis, 2010

Kupił nowego Sporta... moze go beda z bratem robic dalej.

A my zmuszeni bylismy odpuscic, mialem z bratem starcie z bramkarzami w knajpie i nie bardzo nadawalem sie w sobote do noszenia kasku.

speed555 - Wto 16 Lis, 2010

qbus napisał/a:

A my zmuszeni bylismy odpuscic, mialem z bratem starcie z bramkarzami w knajpie i nie bardzo nadawalem sie w sobote do noszenia kasku.

no to grubo porzadziliście :)

A Wilka brat kupił sporta ale wkladaja do niego nie klatke tylko instalacje gazową;p zalatwialem mu znizke w czakramie w tarnowie:)

moze tego starego sporta chca na rajdówke zrobić.

jarek-malopolska - Wto 16 Lis, 2010

kurfa Kuba gruboo, jak ty z bratem na imprezach bramkarzy atakujecie :rotfl:
qbus - Wto 16 Lis, 2010

ehs... bardziej skomplikowana sprawa która ciąg dalszy ma na policji, brat ma złamaną szczęke i ręke, takze nic wesolego.
matt - Wto 16 Lis, 2010

qbus, ups to współczuje ... nieobecność oczywiście w pełni zrozumiana, to w krk takie ekscesy?
jarek-malopolska - Wto 16 Lis, 2010

o kurde, grubo, myslałem ze sie na siniakach tylko skonczyło.. :(
fydi - Wto 16 Lis, 2010

matt napisał/a:
to w krk takie ekscesy?

Nie wiem jak w innych miastach, ale można powiedzieć, że dość często się zdarzają takie rzeczy w Krakowie.

qbus napisał/a:
brat ma złamaną szczęke i ręke, takze nic wesolego.

Fak. :/

ziober - Śro 17 Lis, 2010

Zgodnie z przeznaczeniem wątku ;)

Automobilklub Ziemi Tyskiej zaprasza wszystkich miłośników sportów samochodowych na imprezę samochodową w ramach doskonalenia techniki jazdy.

Impreza sportowa pod nazwą X RUNDA SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW TYCHÓW ,odbędzie się w dniu 28.11.2010 (NIEDZIELA) na TORZE FIAT AUTO POLAND w Tychach ul. Oświęcimska.

Zapisy na adres e-mail azt-tychy@o2.pl – prosimy nie wysyłać formularza – formularz jest dla Was – drukujecie go, i przynosicie do biura już wypełniony i podpisany, co skraca Wam czas odbioru administracyjnego.

Opłata startowa do dnia 25.11.2010 (CZWARTEK) PIERWSZY TERMIN wynosi 120 zł, wpłacona na konto klubu do - Pko-bp/o Tychy nr.33 1020 2528 0000 0102 0114 0524. Po 25.11.2010 i w dniu zawodów 150 zł.

Zapisy na Torze FAP w dniu zawodów w godz. 7.15-9.15. Badanie kontrolne od 7.20-9.20 Start do pierwszego przejazdu o godz. 11.00 Maksymalna ilość zgłoszeń to 100 załóg.

Załogę stanowi kierowca i pilot. Kierowca musi mieć ukończone 18 lat, pilot musi mieć ukończone 17 lat.

OBOWIĄZUJĄ KASKI STOSOWANE W SPORTACH SAMOCHODOWYCH. STARTUJEMY PO PKC - ODBĘDĄ SIĘ TRZY PRZEJAZDY NA TORZE FIATA. Obowiązuje podział na 5 klasy pojemnościowych i klasa RWD zgodnie z regulaminem. W zawodach mogą startować wszyscy kierowcy amatorzy i kierowcy z licencjami sportu samochodowego. Nie obowiązuje klasa gość.

Dyrektor zawodów: MARCIN KOBRYŃ tel.512 046 747

MOTTO: ZAWODY SPORTÓW SAMOCHODOWYCH UCZĄ POKORY ZA KIEROWNICĄ. ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU.

Wybiera się ktoś z Was? Jeżeli nie zabaluje za bardzo na imprezie Andrzejkowej to pewnie się pojawię :)