matt - Pon 15 Lis, 2010 Janusz, kto wygrał nie wiem bo sie zmyłem przed wywieszeniem wyników, a na stronie jeszcze nic nie ma, albo Wilk w saxo albo w 206 rc lokalny matador co zna na pamięć każdy metr trasy z tego co mi chłopaki mówiły impreza fajna, odcinki tyż, szutrowe Wieruszyce bez płyty nie podchodź zresztą u mnie na filmiku najlepiej słychać jak płyta dostaje w doopę, najpierw słychać ją a potem wydech
zawias przód by Tomcat jest mistrz, jak podgóre na Dąbrowicy wyjeżdżaliśmy to korony drzew widziałem a przy nierównościach w skręcie to cały przód przeskakuje ale fun z jazdy tak czy siak był, więc pozytywnie
qbus, czemu zdezertowaliście? Twój RPP-owy kierowca nudził się bez Ciebie
Tomcat - Pon 15 Lis, 2010
matt napisał/a:
zawias przód by Tomcat jest mistrz, jak podgóre na Dąbrowicy wyjeżdżaliśmy to korony drzew widziałem a przy nierównościach w skręcie to cały przód przeskakuje
Kurfa ! Mówiłem Ci, że już przeszedł swoje speed555 - Pon 15 Lis, 2010 Wojtek Wilk bez płyty dziwie sie ze przejechał:) na filmiku nawet iskry my z pod spodu leciały:D Jakieś kary podobno były i wyniki nie do konca wiadomo jakie są z tego co mi Wojtek mówił.
tu drugi fajny film z tej imprezy:
Janusz - Pon 15 Lis, 2010
speed555 napisał/a:
Wojtek Wilk bez płyty dziwie sie ze przejechał:) na filmiku nawet iskry my z pod spodu leciały:D Jakieś kary podobno były i wyniki nie do konca wiadomo jakie są z tego co mi Wojtek mówił.
które to to saxo teg tak rozsławionego tutaj Wilka ??speed555 - Pon 15 Lis, 2010 to http://moto.allegro.pl/sh...item=1321319005jarek-malopolska - Pon 15 Lis, 2010 Czyzby powrót do Lancii Ypsilon..? speed555 - Pon 15 Lis, 2010 Dzis do mnie dzwonil o numer tel. do Siekiera więc coś sie kroi ale nie chcial sie przyznac co:)qbus - Wto 16 Lis, 2010 Kupił nowego Sporta... moze go beda z bratem robic dalej.
A my zmuszeni bylismy odpuscic, mialem z bratem starcie z bramkarzami w knajpie i nie bardzo nadawalem sie w sobote do noszenia kasku.speed555 - Wto 16 Lis, 2010
qbus napisał/a:
A my zmuszeni bylismy odpuscic, mialem z bratem starcie z bramkarzami w knajpie i nie bardzo nadawalem sie w sobote do noszenia kasku.
no to grubo porzadziliście
A Wilka brat kupił sporta ale wkladaja do niego nie klatke tylko instalacje gazową;p zalatwialem mu znizke w czakramie w tarnowie:)
moze tego starego sporta chca na rajdówke zrobić.jarek-malopolska - Wto 16 Lis, 2010 kurfa Kuba gruboo, jak ty z bratem na imprezach bramkarzy atakujecie qbus - Wto 16 Lis, 2010 ehs... bardziej skomplikowana sprawa która ciąg dalszy ma na policji, brat ma złamaną szczęke i ręke, takze nic wesolego.matt - Wto 16 Lis, 2010 qbus, ups to współczuje ... nieobecność oczywiście w pełni zrozumiana, to w krk takie ekscesy?jarek-malopolska - Wto 16 Lis, 2010 o kurde, grubo, myslałem ze sie na siniakach tylko skonczyło.. fydi - Wto 16 Lis, 2010
matt napisał/a:
to w krk takie ekscesy?
Nie wiem jak w innych miastach, ale można powiedzieć, że dość często się zdarzają takie rzeczy w Krakowie.
qbus napisał/a:
brat ma złamaną szczęke i ręke, takze nic wesolego.
Fak. ziober - Śro 17 Lis, 2010 Zgodnie z przeznaczeniem wątku
Automobilklub Ziemi Tyskiej zaprasza wszystkich miłośników sportów samochodowych na imprezę samochodową w ramach doskonalenia techniki jazdy.
Impreza sportowa pod nazwą X RUNDA SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW TYCHÓW ,odbędzie się w dniu 28.11.2010 (NIEDZIELA) na TORZE FIAT AUTO POLAND w Tychach ul. Oświęcimska.
Zapisy na adres e-mail azt-tychy@o2.pl – prosimy nie wysyłać formularza – formularz jest dla Was – drukujecie go, i przynosicie do biura już wypełniony i podpisany, co skraca Wam czas odbioru administracyjnego.
Opłata startowa do dnia 25.11.2010 (CZWARTEK) PIERWSZY TERMIN wynosi 120 zł, wpłacona na konto klubu do - Pko-bp/o Tychy nr.33 1020 2528 0000 0102 0114 0524. Po 25.11.2010 i w dniu zawodów 150 zł.
Zapisy na Torze FAP w dniu zawodów w godz. 7.15-9.15. Badanie kontrolne od 7.20-9.20 Start do pierwszego przejazdu o godz. 11.00 Maksymalna ilość zgłoszeń to 100 załóg.
Załogę stanowi kierowca i pilot. Kierowca musi mieć ukończone 18 lat, pilot musi mieć ukończone 17 lat.
OBOWIĄZUJĄ KASKI STOSOWANE W SPORTACH SAMOCHODOWYCH. STARTUJEMY PO PKC - ODBĘDĄ SIĘ TRZY PRZEJAZDY NA TORZE FIATA. Obowiązuje podział na 5 klasy pojemnościowych i klasa RWD zgodnie z regulaminem. W zawodach mogą startować wszyscy kierowcy amatorzy i kierowcy z licencjami sportu samochodowego. Nie obowiązuje klasa gość.
Dyrektor zawodów: MARCIN KOBRYŃ tel.512 046 747
MOTTO: ZAWODY SPORTÓW SAMOCHODOWYCH UCZĄ POKORY ZA KIEROWNICĄ. ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU.
Wybiera się ktoś z Was? Jeżeli nie zabaluje za bardzo na imprezie Andrzejkowej to pewnie się pojawię