Bad-i - Pią 12 Lis, 2010 wlasnie nabylem COD Black OPS - ide polowac na Anjasa anjas - Pią 12 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
wlasnie nabylem COD Black OPS - ide polowac na Anjasa
powodzenia, bo ja w to zacznę grać 24 grudnia (Mikołaj mi przyniesie jak będę grzeczny).
Pisałem, żebyś brał COD MWII Michał - Pią 12 Lis, 2010 FAK, byku mnie uprzedził !!
też zanabyłem ale nie na zabawke typu xbox, tylko na pieca, instaluje ...zefir - Pią 12 Lis, 2010 +1 czekam na kuriera Bad-i - Pią 12 Lis, 2010
Michał napisał/a:
FAK, byku mnie uprzedził !!
też zanabyłem ale nie na zabawke typu xbox, tylko na pieca, instaluje ...
ja tez na PCa zakupilem, bo;
- gralem w MOD na PS3 - sterowanie komus w dynie na tym pilocie masakra
- gralem w COD na PS3 - sterowanie komus szybko w dynie na tym pilocie jeszcze gorsze
- uznalem ze na PCcie na myszce jestem szybszy od Billy Kidda
Dodatkowo zayebalem sobie nową mysz i nowa klawiature, niestety grajac na poprzednch COD od napyerdalania granatem wypadl mi "przycisc G"
Najgorsze jest to ze juz od dwoch godzin instaluje sie jakas akutalizajca na STEAMie i jedno okienko mi pokazuje ze bede gral za 33 minuty a drugie ze 2 dni i 29 minut koorwa Michał - Pią 12 Lis, 2010 byku, jakiego masz neta ??Bad-i - Pią 12 Lis, 2010
Michał napisał/a:
byku, jakiego masz neta ??
ja mam iplusa (ale niby ten szybki router)Bad-i - Sob 13 Lis, 2010 ja pitole, niech mi ktos wytlumaczy po kiego kuta czlowiek kupuje gre na plycie skoro juz 4.5h czekam zeby mi sie sciagnela jakas aktualizacja ze STEAMa ??
Kupilem zeby dzisiaj pograc a widze ze nie pogram nawet jutro. A zegarek ktory od 2 godzin pokazuje ze zostalo mi 4 minuty troche mnie denerwujezefir - Sob 13 Lis, 2010 ja na ps3 nie mam takiego problemu Bad-i - Sob 13 Lis, 2010 a na ps3 nie masz STEAMa?
Kurde u mnie aktualizowal mi sciagajac ponad 600 mega, gra nie poszla. Zrestartowalem komputer, probuje wlaczyc gre i znowu mi aktualizuje ale tym razem 42 mega.
Any ideas wtf?M - Sob 13 Lis, 2010 zefir - Sob 13 Lis, 2010 ani steama ani innych badziewi )))
wkladasz plyte, ewentualnie masz apdejt, ale to bardzo rzadko i grasz
proste?? was79 - Sob 13 Lis, 2010 Proste i fajne, bez badziewnych systemów, odpalania 20 min itd. On, chwila i grasz
Ponadto pomimo. że były różne opinie, ceny spadły i zanabyłem drogą kupna internetowego MAFIE II.
Niestety ze względu na obronę, którą mam w przyszłym tyogodniu mam zakaz grania M - Sob 13 Lis, 2010 Steam to bardzo fajna rzecz, nie wiem o co chodzi.
Np promocje gier - teraz można kupić np DOD'a source za 2eurasy.Jakarti - Sob 13 Lis, 2010 fajna jak nie leciesz z internetem z telefonu...