my gotowi, dostałem leki w końskich dawkach jakoś daje radę Rasputin - Czw 15 Lis, 2012 Dobrze sie prezentuje ta dwieście piona Oby tak samo dobre było miejsce na mecie Jacek - Czw 15 Lis, 2012
Rasputin napisał/a:
Dobrze sie prezentuje ta dwieście piona Oby tak samo dobre było miejsce na mecie
ziom jako dwa zera jademy was79 - Czw 15 Lis, 2012 hehe i są przecieki, że tyle pilot+kierowca ważą
Powodzenia Anonymous - Czw 15 Lis, 2012 gdzie tu się klika "Lubie To "Barejka - Czw 15 Lis, 2012 Jacek, czy jesli powiem ze jest zajebista to wejde Ci w dupe? Koto - Czw 15 Lis, 2012 qbica pojedziemy przez Czechy i dojedziemy bardzo blisko hopy
Jak wyjedziemy z Cieszyna o 7.30 to zdążymy na spokojnie.ŁukaszS3 - Czw 15 Lis, 2012 Ok jadę przejechać odcinki... Poorać nieco pobocza martin.h - Czw 15 Lis, 2012
Koto napisał/a:
qbica pojedziemy przez Czechy i dojedziemy bardzo blisko hopy
Jak wyjedziemy z Cieszyna o 7.30 to zdążymy na spokojnie.
Tak wcześnie? Gdzie się spotykamy? Przejście w Lesznej Górnej może być? 7:45?
PS: Zaraz idę zakładać zimówki bo czuję, że je.nie śniegiem qbica - Czw 15 Lis, 2012
Koto napisał/a:
ok to bydymy w kontakcie Koto - Czw 15 Lis, 2012 To 7.35 w Lesznej, żebym mógł się spóźnic trochę
Możemy się jeszcze jutro na BK dogadac bo pewnie podjadę. Łukasz, jedziesz też?106 - Czw 15 Lis, 2012
Koto napisał/a:
to na os1 ? bo bede wypatrywal
heh +podniose o stopien w opisie ze 2, 3 poprzedzajace zakrety zeby jakos
przejsc ta partie ŁukaszS3 - Pią 16 Lis, 2012
Koto napisał/a:
Możemy się jeszcze jutro na BK dogadac bo pewnie podjadę. Łukasz, jedziesz też?
Na BK na pewno podjadę też. Ja mam plan rano być na strefie pogadać o dupie od Maryny i uderzyć na Wiślice 1, potem strefa i chyba Cisownica 2, potem strefa i znów Wiślica 3 lub Ochaby 3Koto - Pią 16 Lis, 2012 A co powiesz na Cisownica 1, Wiślica 2 i później czołówka na Cisownicy 3 i przejazd na Ochaby 3, albo sama Wiślica 3? No Ochabach będzie fajnie na końcu bo zawsze pełno błota jest powyciągane.106 - Pią 16 Lis, 2012 juz po zapoznaniu i bk.
odcinki genialne - bardzo techniczne.
zapowiada sie spora ruletka z oponami.