To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Bonczek - Pią 14 Sie, 2015

;)

http://myapple.pl/posts/5...-hejterzy-apple

siema - Pią 14 Sie, 2015

"W samochodzie który mam, nie da się samemu grzebać pod maską. Po prostu. Wszystko jest zamknięte."
Logika prawdziwego leminga :rotfl:

PiTT - Pią 14 Sie, 2015

moze jezdzi audi a2 :)
jest kilka innych modeli na rynku do ktorych na serio nie ma dostepu...

kosmita - Pią 14 Sie, 2015

Akurat w A2 jest dostęp do silnika ;)

Tak z ciekawości Pitt, jakie to modele?

Bonczek - Sob 15 Sie, 2015

Jezeli ktos ogarnie jak sciągnąć maskę :]
kosmita - Sob 15 Sie, 2015

Nie miałem do czynienia z A2, ale opis jak to zrobić zawiera się w jednym zdaniu, więc to chyba nie jest nic trudnego ?
Bonczek - Sob 15 Sie, 2015

Kiedys z Marcelem ściągaliśmy w MBcars i wcale tak szybko nam nie poszło :d
Alexxx - Sob 15 Sie, 2015

Bonczek napisał/a:
;)

http://myapple.pl/posts/5...-hejterzy-apple

Akurat wakacyjnie mam do czynienia z 4 telefonami bo kazdy z nas ma inny. Jest moj iPhone 5s, jest Samsung S5, jest HTC jakies nowsze i jakis budzetowy bodaj samsung. Jak chcemy zrobic fotke na szybko to Apple od wyciagniecia z kieszeni do zrobienia fotki to #under3seconds, Samsungowi zajmuje to 2x tyle a reszta telefonow sie zastanawia czy odpalic aparat czy moze jeszcze chwile potrzymac uzytkownika w niepewnosci ;) niby 6 sekund samsunga to nie duzo ale ile sytuacji i fajnych ujec sie przez to traci...

P.S.: kiedys z Miniac'iem robilismy podobny test jak ja mialem Galaxy S5 i twierdzilem ze "nie ma roznicy". Otoz jest i to ogromna.

GeKo - Sob 15 Sie, 2015

Nexus 5 tak do 3 sekund jak aparat nie jest w multitaskingu. Jak juz raz jest odpalony moze z 1,5sek. :) .
Prawda taka ze wszystkie nakladki spowalniaja system.

Chloru - Sob 15 Sie, 2015

Z tym S5 to jakis zesputy musi byc. Note 4 to tak jak pisze Geko ~2 sekund od wyjecia z kieszeni do odpalenia aparatu.
PiTT - Sob 15 Sie, 2015

kosmita napisał/a:
Akurat w A2 jest dostęp do silnika ;)

Tak z ciekawości Pitt, jakie to modele?

szczerze to chuj mnie to obchodzi jakie... czemu Ty tak drazysz? :D
teoretycznie kazdy samochod da sie rozebrac, nawet takie ktore sa celowo "pozamykane" dla uzytkownika...
ja skumalem przekaz autora, Ty szukasz dziury w calym a przeciez nie to jest istota tego art. ;)

do Tesli tez jestes w stanie sie dobrac? :lol2:

PiTT - Sob 15 Sie, 2015

Chloru napisał/a:
Z tym S5 to jakis zesputy musi byc. Note 4 to tak jak pisze Geko ~2 sekund od wyjecia z kieszeni do odpalenia aparatu.

ni chu chu
mam ip5s i galaxy s5
to juz 5s mialem zapchanego po brzegi tak ze czasami pisal ze nie ma miejsca na nowe zdjecia, ale zawsze czas gotowosci aparatu byl niezmienny, po prostu raz dwa i gotowe
s5 nawet bez zawalenia systemu mysli... mysli i czasami jak wymysli to nie ma juz co cykac :)
ide o zaklad ze ten hiper szybki czas gotowosci aparatu w nowych samsungach wystepuje wylacznie w odpowiednich warunkach... czyli np. aparat odpalony w tle... nie wiem, ale dopoki sie nie przekonam to nie uwierze :)

Chloru - Nie 16 Sie, 2015

Może i tak. U mnie na N4 dziala ok.

Odnośnie szybkości odpalania apek na iOS ;)

"When the system launches an app, it temporarily displays a static launch image on the screen. Your app provides this image, with the image contents usually containing a prerendered version of your apps default user
interface. The purpose of this image is to give the user immediate feedback that the app launched, but it also
gives your app time to initialize itself and prepare its initial set of views for display. When your app is ready to
run, the system removes the image and displays your apps windows and views.
Every app must provide at least one launch image."

zefir - Nie 16 Sie, 2015

PiTT napisał/a:
Chloru napisał/a:

ni chu chu
mam ip5s i galaxy s5
to juz 5s mialem zapchanego po brzegi tak ze czasami pisal ze nie ma miejsca na nowe zdjecia, ale zawsze czas gotowosci aparatu byl niezmienny, po prostu raz dwa i gotowe
s5 nawet bez zawalenia systemu mysli... mysli i czasami jak wymysli to nie ma juz co cykac :)
ide o zaklad ze ten hiper szybki czas gotowosci aparatu w nowych samsungach wystepuje wylacznie w odpowiednich warunkach... czyli np. aparat odpalony w tle... nie wiem, ale dopoki sie nie przekonam to nie uwierze :)

u mnie tez w n4 odpala sie aparat w 2 sec :)
generalnie n4 rozni sie sporo od s5, i tak jak pisze chloru ja zadnych lagow w note4 nie mam

Kamill - Nie 16 Sie, 2015

Wyszła nowa moto g 2015. Koniec iPhone jest juz bliski.