M - Czw 04 Lip, 2013 Andrzeju, nie można oddawać wlasnej wolności za jakieś tam korzyści - to jest podstawa.
Chcą coś od Ciebie, niech Cię łaskawie poproszą o to - jesteśmy podmiotem a nie przedmiotem w tym kraju. Inaczej wpadamy w niewolnictwo jeśli urząd może zrobić wszystko co mu się podoba.dzik - Czw 04 Lip, 2013
anjas napisał/a:
Kolejnym etapem perfidii byłoby danie 10% odzyskanych pieniędzy donosicielowi - oczywiście jeśli donos się potwierdzi
Taki program lojalnościowy zrobiłby furorę M - Czw 04 Lip, 2013 Czekam na ten piękny moment jak to podatnicy zrobią wjazd do dupy skarbówce
Co nastąpi prędzej czy później.dzik - Czw 04 Lip, 2013
M napisał/a:
Andrzeju, nie można oddawać wlasnej wolności za jakieś tam korzyści - to jest podstawa.
Chcą coś od Ciebie, niech Cię łaskawie poproszą o to - jesteśmy podmiotem a nie przedmiotem w tym kraju. Inaczej wpadamy w niewolnictwo jeśli urząd może zrobić wszystko co mu się podoba.
Wolność jest najważniejsza. Super. Wolę swojej trochę oddać by nie mała grupa osób która tylko czeka na taką sytuację jej nie wykorzystała.
"My w sprawie nielegalnej rozlewni wódki"
"Jutro"
"Mogę zobaczyć dokumenty samochodu"
"Nie, bo właściciel ich w schowku nie zostawił"
Kolejny utopijny pomysł.M - Czw 04 Lip, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Andrzeju, nie można oddawać wlasnej wolności za jakieś tam korzyści - to jest podstawa.
Chcą coś od Ciebie, niech Cię łaskawie poproszą o to - jesteśmy podmiotem a nie przedmiotem w tym kraju. Inaczej wpadamy w niewolnictwo jeśli urząd może zrobić wszystko co mu się podoba.
Wolność jest najważniejsza. Super. Wolę swojej trochę oddać by nie mała grupa osób która tylko czeka na taką sytuację jej nie wykorzystała.
"My w sprawie nielegalnej rozlewni wódki"
"Jutro"
"Mogę zobaczyć dokumenty samochodu"
"Nie, bo właściciel ich w schowku nie zostawił"
Kolejny utopijny pomysł.
Oj Piotrek, betonowo zero jedynkowo jak zwykle.dzik - Czw 04 Lip, 2013
M napisał/a:
Oj Piotrek, betonowo zero jedynkowo jak zwykle.
Generalizujesz jak kobieta.M - Czw 04 Lip, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Oj Piotrek, betonowo zero jedynkowo jak zwykle.
Generalizujesz jak kobieta.
Trzymaj sie meritum bo brudzisz temat Piotrek.dzik - Czw 04 Lip, 2013 Serio, sam działasz zero jedynkowo a mi zarzucasz.
Chcesz 100% wolności bo tak. A w tej anarchii byś tygodnia nie przeżył.M - Czw 04 Lip, 2013
dzik napisał/a:
Serio, sam działasz zero jedynkowo a mi zarzucasz.
Chcesz 100% wolności bo tak. A w tej anarchii byś tygodnia nie przeżył.
Chyba nie będę kontynuował, spotkajmy się u hamiego to moze porozmawiamy jak ludzie,
takie dyskusje przez net to jakiś obłęd, w ogóle się nie możemy zrozumieć.
Jestem przeciwnikiem anarchii i braku państwa.Anonymous - Czw 04 Lip, 2013 Jak ktoś chce poczytać ciekawą analizę cen mieszkań w 12 krajach Europy to proszę o maila na PW.
Cytat:
Eksperci [...] przeanalizowali rynek mieszkań w dwunastu krajach Europy: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Francja, Niemcy, Węgry, Włochy, Holandia, Polska, Hiszpana oraz Wielka Brytania.
Polak, aby zarobić na 70-metrowe mieszkanie musi pracować przez siedem lat. To długo, ale ceny nieruchomości w Warszawie są i tak jednymi z najniższych w Europie. Metr kwadratowy mieszkania w stolicy kosztuje około tysiąca siedmiuset euro. Taniej jest tylko w Budapeszcie. Tymczasem średni koszt metra kwadratowego w centrum Londynu wynosi aż 10 tys. euro, a w Paryżu – 8,3 tys. euro. W porównaniu z innymi mieszkańcami Europy jesteśmy także mniej obciążeni kosztami utrzymania mieszkania i ratami kredytu hipotecznego.
Anonymous - Czw 04 Lip, 2013 Moje doswiadczenie życiowe mowi mi cos zupelnie przeciwnegoM - Czw 04 Lip, 2013 trpll mode=on
Trzeba dodać że to eksperci wynajęci przez jednego z deweloperów
Alex wrzuć to na jakiegoś dropboxaAnonymous - Czw 04 Lip, 2013
M napisał/a:
Trzeba dodać że to eksperci wynajęci przez jednego z deweloperów
No to musiał być jakiś czeski developer.
M napisał/a:
Alex wrzuć to na jakiegoś dropboxa
Mam poblokowane w pracy takie rzeczy. Zapodaj jakiegoś linka gdzie nie trzeba nic instalować.Jakarti - Czw 04 Lip, 2013 wrzuc tutaj z mailem Macka, ktorego Ci poda https://www.wetransfer.com/
pozniej Macius udostępniKenet - Czw 04 Lip, 2013
Cytat napisał/a:
Polak, aby zarobić na 70-metrowe mieszkanie musi pracować przez siedem lat.