Anonymous - Sob 25 Kwi, 2009 było ? VTI http://www.allegro.pl/ite...llye_nr_50.htmlsaxorulez - Sob 25 Kwi, 2009 brakuje mu naklejek.. poza tym ze dwa lata temu kilka takich pamiętam przyjechało do PL ale były po przygodach wszystkie..
Cytat:
wydech REMUS montowany w Service Honda
dobry tekst, skoro montowany w Service Honda to powinien mieć ze 175KMM - Sob 25 Kwi, 2009 a nie 200? PiTT - Nie 26 Kwi, 2009 o kurde, padłem
co za mistrz wpadł na pomysł zamontowania tablic w tym miejscu
Tego samochod w polowie nie bylo. Skoro czytasz krc to powinienes siwedziec ze to jest samochod uzytkowniak bnb ktory kupil go w salonie w ktorym ja pracuje i po tygodniu skasowal tak ze ubezpieczalnie zaliczyla mu kasacje tego samochodu. Przod zaczynal sie na szybie a udezenie bylo tak sline ze dach sie podniosl do gory...Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 No tak dokopałem sie do zdjec po wypadku
A jesli wszystko zostalo naprawione na oryginalnych czesciach w salonie tak jak zapewnia obecny wlasciciel i autko jedzie prosto co bylo sprawdzane etc to za jakie pieniadze warto ?leon - Nie 26 Kwi, 2009 Bari
na pewno czytasz KRC .. przegladnij temat o sportach z allegro tak w okolicach lutego/marca ... jestem z tego samego miasta co wyzej pokazany RS ... i duzo o nim pisalem
mimo ze robiony na czesciach ori renault.. nie balbys sie samochodu po takim dzwonie ?GeKo - Nie 26 Kwi, 2009 Jak dach się podniósł to ja podobnie bym nie tknął.lukp - Nie 26 Kwi, 2009 Bari zapytaj się Krzyska ile kosztuje nowy sport, i zastanów się czy warto za ta cenę.Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 Pozwole sobie pokazać zdjecia ,jak to wygladało ,tzn tak mi sie wydaje ze to było to clio z tego co wyczytałem na forach .
Kliknij w zdjecie to sie powiekszy
1.
2.
3.
A tak to teraz wyglada podobno na oryginalnych czesciach w salonie
106 - Nie 26 Kwi, 2009 moim i k-marta zdaniem tragedii nie bylo