To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Widziałem ten samochód po dzwonie, jak stał na parkingu u Krzyśka a ja czekałem na swojego sporta. Moim zdaniem był masakrycznie rozpiżdżony.

Skoro ubezpieczalnia uznała szkodę całkowitą (i kasację) to chyba uznali, że nieopłacalne było reperowanie na ori częściach i wszystko tip-top?
A więc - jeśli ktoś zreperował to wydaje mi się, że musiał gdzieś przyoszczędzić, żeby mu się to opłacało.

Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009

No tez wlasnie nad tym myslalem ,ale podobno wlasciciel ma faktury za czesci ori , a pozatym czy istnieje mozliwosc zrobienia przegladu takiego auta w innym salonie rzecz jasna reno czy naprawde to auto jest dobrze zrobione i na czesciach ori ?? czy takie cos powinno byc wpisane w historie ?
Bart - Nie 26 Kwi, 2009

fura jak widać była dość konkretnie rozpieprzona, a cena to żadna okazja. Moim zdaniem nie warto się nim interesować.
Jakiś czas temu NOWEGO sporta można było mieć za jakieś 10-15 tysięcy więcej - samochód bez przebiegu, bez przygód blacharskich i z gwarancją.

anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Bari, gość chce za tego sporta 56 tysi. Moim zdaniem sporo. Samochód ma już 2 lata i był konkretnie dzwoniony. Moim zdaniem nie warto.

Niech Twój kolega porozmawia z Krzyśkiem (FreeManem) i dowie się za ile teraz można kupiś nówkę-sztukę. Być może warto dołożyć te 15-20 tysięcy i jeździć nowym samochodem, bez wypadkowej przeszłości, z gwarancją itd.

Rozumiem ale akurat jesli chodzi o to to napewno za taka cene nie ma szans . ..

Cena musi spasc nizej i nie ma innego wyjscia

Niestety nie ma obecnie autka salonowego w przystepnych cenach a zarazem nie ma tych ok 15k na dołozenie :/

Jak jest w gwarancja skoro auto ma takowa jeszcze a była po takiej "kolizji"

Bart - Nie 26 Kwi, 2009

jeśli naprawiane było w ASO nie powinno być kłopotów z gwarancją.
anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Wiesz, decyzja należy do Twojego kolegi... my możemy tylko doradzać... :)

a do jakiej kwoty powinno zejsc to Clio zeby mozna było sie nim zainteresowac ??

Rozumiem ze bite itp ale kuszace jest

Naprawa w salonie
Gwwarancja
Niski przebieg
Mozliwosc sprawdzenia samochodu

I brak wiekszych funduszy na taki model :(

106 - Nie 26 Kwi, 2009

37 - sprawdzalem w autotax ;d
PiTT - Nie 26 Kwi, 2009

Bari napisał/a:
a do jakiej kwoty powinno zejsc to Clio zeby mozna było sie nim zainteresowac ??

Rozumiem ze bite itp ale kuszace jest

Naprawa w salonie
Gwwarancja
Niski przebieg
Mozliwosc sprawdzenia samochodu

I brak wiekszych funduszy na taki model :(

to może warto jednak poszukać innego auta, czemu koniecznie sport?
to tak jakby napalić się na M5 w e39 i mieć do wydania 40tyś
auto godne polecenia musi swoje kosztować a w tym przypadku widać, że było całkiem mocno dzwonione

anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Nie wiem ile powinno kosztować... ale mówiąc szczerze, za 55 tysi to sam bym się zastanowił nad sprzedaniem swojego :) ... chociaż nieeee, jeszcze nie teraz :)

A poza tym to nie mogę, bo mam jeszcze leasing na głowie :D

A drugie poza tym, ostatnio moja żona oznajmiła, że zdecydowanie clio ma zostać dla niej :D

:)

Clio Sport ze wzgledu na fascynacje ta marka i tym modelem

No ale tak pozatym przy nizszej cenie nie warto ?

Biorac za + to co wyzej napisalem ?

Na co moze miec wpływ takiego wypadku ?

A skoro jest gwarancja ?

fydi - Nie 26 Kwi, 2009

Bari napisał/a:
na fascynacje ta marka i tym modelem

to niech kupi williamsa za 55 tyś!

anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Bari napisał/a:
No ale tak pozatym przy nizszej cenie nie warto ?

mnie przerażał ten dzwon. A skoro Free napisał, że nie chciałby go za darmo to ja się częściowo podpisuję pod tą wypowiedzią.

anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Bari napisał/a:
Na co moze miec wpływ takiego wypadku ?

A skoro jest gwarancja ?

na wszystko :)
od prowadzenia, po bezpieczeństwo (bo nigdy nie wiadomo jak to było poskładane, nawet jeśli wygląda teraz na ok.
Na odprzedaż - bo jak będzie chciał go sprzedać za rok, dwa, pięć to znów ktoś może wyciągnąć te zdjęcia :)

A ile jeszcze tej gwarancji zostało? Pół roku? No chyba, że wykupił dodatkową na rok lub dwa. Ale to trzeba zrobić do końca pierwszego roku, więc nie sądzę, żeby ktoś o tym pamiętał składając samochód po takim dzwonie.