To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009

Rozmawiałem ze sprzedawca :devil: powiadomiłem go ze znam cała prawdziwa przeszłość tego samochodu i cena 55K jest nie do zaakceptowania , na co Pan odparł zebym mu napisał jaka cena za w/w egzemplarz jest do zaakceptowania

I teraz pytanie do was ? Co odpisac zwazajac na fakt jaka jest przeszlosc tego samochodu ??

Tak tak wiem ze ja / my dalej swoje :)

saxorulez - Nie 26 Kwi, 2009

Bari,

połowa forum tłumaczy że nie warto a Ty wiercisz dziurę w brzuchu, niech kolega kupi i sam zobaczy jak to fajnie mieć auto po dzwonie bo chyba nie miał jeszcze do tej pory.

Są auta których kupować nie warto i to jest jedno z nich. Widziałem to auto i miało pogięty dach - jak kolega wydzwoni w coś jeszcze raz to już może nie wyjść o własnych siłach z tego samochodu. Tego chce ??

Michał - Nie 26 Kwi, 2009

za 30 bierz
k-mart - Nie 26 Kwi, 2009

jesli dobrze naprawiony, to warto ale za mniej.
Dzwon moze byc masakryczny ze rozerwie samochod na 5 czesci, wazne by to dobrze naprawic.

FreeMan - Nie 26 Kwi, 2009

Bari napisał/a:
I teraz pytanie do was ? Co odpisac zwazajac na fakt jaka jest przeszlosc tego samochodu ??

mi by musial dopacic zebym kupil ten samochod. ja bym tak napisal.
pomijajac fakt ze on kupil ten samochod w cenie zlomu, i zrobil go na jakims badziewi u to i nawet za 30tys jak sprzeda to bedzie zarobiony. Nie wuwierze w to ze jest zrobiony na nowych orginalach, bo koszt by przerosl wartosc samochodu. Na graty Renault Sport w 90% delaer nie ma zadnej marży.

a czy jest mozliwosc sprawdzenia przez kogos z innego salonu faktycznego stanu tego auta po naprawie ? Da sie zaoobserwowac na jakich czesciach auto zostalo naprawione i w jakiej jakosci ?
FreeMan - Nie 26 Kwi, 2009

Bari napisał/a:
a czy jest mozliwosc sprawdzenia przez kogos z innego salonu faktycznego stanu tego auta po naprawie ? Da sie zaoobserwowac na jakich czesciach auto zostalo naprawione i w jakiej jakosci ?

nie, bo nie ma ludzi w Polsce znajacych sie na tych samochodach. Wez kredyt 15 tys i kup nowego zamiast ladowac sie w takiego grata.

anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Dobra Bari, samochód jest extra, trza brać!!! Dzwon nie ma wpływu na nic. Jeśli gość twierdzi, że OK to na pewno jest OK. :)

(chyba na to czekasz, więc jakoś się przełamałem, żeby Cię zaspokoić ;) )
Sorry, ale nie mogłem się już powstrzymać.

DeeS - Nie 26 Kwi, 2009

FreeMan napisał/a:
Wez kredyt 15 tys i kup nowego zamiast ladowac sie w takiego grata.

+1

Jak dla mnie to auto ze zdjec to jakas tragedia :>

lukp - Nie 26 Kwi, 2009

rozmowa bez sensu, Bari każdy pisze ze nie warto, szczególnie jak nie wierzysz innym posłuchaj Krzyska który ma do czynienia z renault całodziennie, kolega niech sobie odpuści bo nie warto, może niech poszuka innego, bo ten jak by był dobry to dawno by się sprzedał, ja bym go nigdy nie kupił, Krzysiek jak nie tajemnica po ile jest teraz nowy sport.
Michał - Nie 26 Kwi, 2009

dzwoniłem do niego, razem z robertem .
Robert pytał sie o techniczne aspekty. Podobno cud malina ten samochód.
Sprzedawca przez telefon zapewniał nas że nie ma zkrzyzowanych palców, że nei kłamie, że trzyma ręke na sercu, i wszystko co mówi to święta prawda, więc jak by tu nie brać.
Ja bym brał, ale jeszcze lato więc zostaje w cabrio.

anjas - Nie 26 Kwi, 2009

Michał napisał/a:
Sprzedawca przez telefon zapewniał nas że nie ma zkrzyzowanych palców, że nei kłamie, że trzyma ręke na sercu, i wszystko co mówi to święta prawda,

a powiedział "jak bonie dydy"? Bo jak nie to jednak mógł kłamać...

#/ =;

a o Tym Clio ?

http://otomoto.pl/renault...a-C7924017.html

Bari napisał/a:
a o Tym Clio ?

http://otomoto.pl/renault...a-C7924017.html

Co jest pojawiło sie 7,5 k nagle w kieszeni ?

Człowieku ogarnij sie tak możesz nam pokazywać wszystkie po kolei , albo dołożyć kolejne 7,5 k i mieć Nówkę