Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 CZłowieku Ogarnij sie i przeczytaj wkoncu temat caly auto nie jest dla mnie tylko dla kolegi i to nie ja decyduje ile kasy Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 wiem ze auto jest dla kolegi ,
ale najpierw mówisz ze stać kolegę tylko na pierwsze Clio a po chwili wyskakujesz z autem o 7,5 k droższym !Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 No tak wyskakuje bo podejzewam ze cena pewno byłaby do negocjacji a 7 k wiecej to nie jest 15k wiecej wiec moze jesli byłoby warte ale to tylko jest gdybanie moze moze wiec stad pytam czy to 2 clio jest warte polecenia ? i wtedy bedziemy sie martwic co zrobic zeby zniwelowac roznice 7,5kanjas - Nie 26 Kwi, 2009
pewnie podziennikarski albo testowy... ale i tak wolałbym go niż tamtego podzwonnego.
Choć z drugiej strony cena zbliża się już mocno do kwoty, za którą można mieć nówkę.MoRToN - Nie 26 Kwi, 2009 z 2 letnia gwarą a do tego moża se kolor wybrać...Gaydek - Nie 26 Kwi, 2009 Tylko nowy. Słuchaj kolegów .Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 no to próbowałem koledze wytłumaczyć anjas - Nie 26 Kwi, 2009
MoRToN napisał/a:
z 2 letnia gwarą
ja se np. przedłużyłem do 4 lat... myślę, że warto.PiTT - Nie 26 Kwi, 2009 powiedz koledze, że wszyscy mówią, że nie warto
taki dzwon pomijając kwestie techniczne i estetyczne, będzie miał także odzwierciedlenie w przypadku ew. wypadku
to już nie będzie tak samo "mocne" auto - chyba, że się nie znam
ciężko powiedzieć czy 40tyś będzie dobrą ceną - patrząc tylko na treść ogłoszenia i zapewnienia sprzedawcy pewnie tak, ale znająć prawdziwą historię to raczej ja osobiście bym się w nim nie odnalazł nawet za 10tyś
Forum mówi stanowczo NIE
niech kolega sam zadecydujeGaydek - Nie 26 Kwi, 2009 Tu są dobre Sporty .