Właśnie na nią patrzysz fajna nie, taka "Lymytowana" w postaci 1szt.
Myślę że to wariacja na temat R3
leon - Nie 26 Kwi, 2009 bari drazysz temat tak samo jak na KRC jesli dobrze pamietam o innym clio (czarnym ph2) ... wszyscy mowia A a Ty B ... az teraz zaluje ze napisalem Ci w odpowiedzi na prv ze jak przeswietlisz autko to moze jest warte wziecia... wszyscy odradzajac to zrozum ze najwidoczniej niewarto... gdyby bylo warto to nie staloby z kilkoma k km przejechanych i juz dawno znalazlby sie ktos kto by je wzial!!
te R88 to ten sam salon co niebieska 3 RS ... kiedys widziane na miescie - wyglada nawet niezle dopoki nie zobaczy sie tylnych lamp - tragedia! osobiscie nie mam zaufania to tego aso renault Anonymous - Pon 27 Kwi, 2009 Napisałem do sprzedajacego z czystej ciekaowości ze znam przeszłość auta i za 45 tysięcy kupie
Dostałem taka odpowiedz:
Po pierwsze - samochodu nie kupowalem na handel tylko dla siebie, z czasem jwyszlo ak wyszlo - mysle ze nie musze sie Panu tlumaczyc.
Po drugie - samochod jest naprawiony na nowych oryginalnych czesciach poza zderzakiem i chlodnicami, co juz wczesniej napisalem - skoro tak mowie to tak jest - jak dotad moje slowo w interesach znaczylo wiecej niz pieniadze i nie mam zamiaru tego zmieniac. A tak na marginesie, oszczednosci mozna bylo znalezc np na robociznie, ktora wykonali moi pracownicy, nieprawdaz ??
Po trzecie - poduszki pod fotelami sa wymienione - nie sa tanie, ale stac mnie bylo aby je wymienic.
Po czwarte - skoro napisalem, ze auto jest sprawne i jezdzi prosto, to inaczej byc nie moze - nie widze problemu, aby to sprawdzic na stacji diagnostycznej czy w innym serwisie.
To chyba tyle moich prob odpowiedzi na wszystkie pytania i rozwiewania watpliwosci.Anonymous - Pon 27 Kwi, 2009 205 rallye http://www.allegro.pl/ite...1_3_unikat.htmlBart - Pon 27 Kwi, 2009 Bari, szczerze mówiąc trochę męczący robisz się z tym clio - wszyscy napisali Ci, że to zło, a Ty dalej drążysz. Jeśli Twój kumpel napalił się na ten konkretny egzemplarz - niech bierze, to nie nasz problem.Michał - Pon 27 Kwi, 2009
Cytat:
wszyscy napisali Ci, że to zło
ja napisałem że jest naparwde niezły.
Ja bym brał, oddał na przegląd do kmarta. Troche sie podłoge podprostuje, tak samo z podłużnicami, będzie git.
Grzech za takie pienionse nie braćAnonymous - Pon 27 Kwi, 2009 bart ale przeciez sprawa tego clio jest zamknieta nie nadaje sie od jazdy i tyle , ja tylko wwkleilem co sprzedawca odpisał juz wczesniej i za taka cene nie chce oddac hehehBart - Pon 27 Kwi, 2009 ufffff Anonymous - Pon 27 Kwi, 2009 Tutaj w sumie pojawiła sie alternatywa , w rozsadnych chyba pieniadzach czy mozna cos ze zdjec wywnioskowac?
http://moto.allegro.pl/it...ki_metalik.htmlGeKo - Pon 27 Kwi, 2009 Jak sprowadzony w tych pieniądzach to po dzwonie, pytanie po jakim.Anonymous - Pon 27 Kwi, 2009 Ok poddaje sie GeKo - Pon 27 Kwi, 2009 No Bari, pomyśl tylko. Przeglądałeś wczoraj ogłoszenia ze Szwajcari i Dojczów i widziałeś najtańsze sporty obecnie są w graniach 55-60tys. To jakim cudem sprowadzone auto moze być za 48tys. Jeśli nie miało przeszłości. Kwestia zawsze co tam było. Pamiętaj handlarz to nie synonim do wolontariusz Musi jeszcze na tym zarobić.