- K...a! Melon. Wieviel this Melon? D
ten temat nie cichnie, polacy na obczyźnie :570:Misiek_lbn - Czw 06 Wrz, 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1600760,12,item.html
Pavarotti umarł [*] KonradMK - Czw 06 Wrz, 2007 szkoda faceta ale teraz jego popularność wzrosnie dwukrotnieAnonymous - Czw 06 Wrz, 2007 [*]CHRZANEK - Pią 14 Wrz, 2007 Moi drodzy...
Żal i przygnębienie osiągnely zenit.
Bylem wczoraj w urzędzie celnym oclić 106.
O tym że robie to nie w terminie i dostane karę wiedzialem.
Ale że zatrzymają mi samochód w depozycie w celu określenia realnej wartości to sie nie spodziewalem...
Wychodzi na to że troche za tanio kupilem i teraz dla 100zlotych akcyzy przez 2-3 (slownie: dwa, trzy) tygodnie jestem bez samochodu.
Dodatkowo jeszcze przyjdzie mi zaplacić za postój samochodu w depozycie...
Pomijam kwestie że pozostaly jeszcze pewne szczególy do zrobienia (podlączyć obrotomierz, wskażnik temp/poziomu oleju itp) bo auto na chwile obecna nie jest 100% sprawne. Przez ten czas tego nie zrobie!
Najgorsze jest to że JESTEM BEZ SAMOCHODU !!!
I bede bez samochodu za tydzień - a wiecie co to oznacza ???
No wlaśnie :567: :567: :567:
Chce mi sie wyć,
UuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKonradMK - Pią 14 Wrz, 2007 łączę się w bólu. moje też nie pojedzie do LBN...106 - Pią 14 Wrz, 2007 moze jakies zaswiadczenie z HH.org pomoze...? o nienaganne opinii czy inne takie :]
ale zeby az depozyt... moze to jakies polityczne posuniecie ;)CHRZANEK - Pią 14 Wrz, 2007
106 napisał/a:
moze to jakies polityczne posuniecie
Nie nie to po prostu moja glupota lub niewiedza.
Żal mi bo po prostu wolalbym zaplacić jakąś karę i mieć to z glowy, a tak to trace czas.
W odróżnieniu od Konrada (również się lącze w bólu ziom) moja bryka już prawie byla gotowa i pomykala (a robila to mega żwawo)
Chcialem żeby wyznaczono rzeczoznawce do którego bym podjechal od razu, ale NIE BO NIE, bo jest taka procedura i już.
106 napisał/a:
moze jakies zaswiadczenie z HH.org pomoze...? o nienaganne opinii czy inne takie
Chiba nie ...Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007 po raz kolejny spotykam sie z tym :
myslicie,ze to glupota, nieswiadomosc czy celowe działanie?Misiek_lbn - Czw 20 Wrz, 2007 chyb nieświadomość..
ma być na przedniej szybie, to jest.. ale na bocznej przedniej :570:
znam też ludzi któzy naklejeją na góze szyby czołowej, tam gdzie niektóre są fabrycznie już przyciemnione...Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007 w prawym dolnym roku ma byc Misiek_lbn - Czw 20 Wrz, 2007 ja to wiem, Ty to wiesz...
ale czy przy wydawaniu tablic jest jakaś informacja, jakaś instrukcja gdzie takowa naklejka ma być umieszczona
chyba nie...KonradMK - Czw 20 Wrz, 2007 ja mam pod wycieraczką, tam gdzie przeważnie woże reklamówki burdeli i autokomisów szymlorek - Czw 20 Wrz, 2007 Ja nie mam wogóle naklejonej- woże w schowku i nakleić nie mam zamiaru dopuki przy jakiejś kontroli ktoś nie przyuważy Anonymous - Czw 20 Wrz, 2007
KonradMK napisał/a:
ja mam pod wycieraczką, tam gdzie przeważnie woże reklamówki burdeli i autokomisów
me too w starszych autach była taka mozliwosc montazu w nowych juz niestety nie