HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Pią 05 Wrz, 2008
OSKAR napisał/a:
Bad-i ja tez poprosze miejsce obok Rudej Grażyny
niedość że ortografia u kolegi kuleje to jeszcze z matematyka słabo
ssij pałe nie ma miejsc Vlodarsky - Pon 08 Wrz, 2008 Wczoraj byłem z Kasią na kartach - jak ją namówie to nie macie szans w Bydzi...kubas - Wto 09 Wrz, 2008 dajesz dajesz !!106 - Śro 10 Wrz, 2008 cos takiego nam sie w krakowie otworzylo
Listopad 106 - Czw 11 Wrz, 2008 Tylko wcześniej pasuje to zobaczyć. Do listopada na pewno uda się tam zrobić mini spota.Janusz - Czw 11 Wrz, 2008 jeah 106 juz pisałem o tym torze, i o tym ze trzeba zrobic spota tez..:) podobno to tor Witasa, tego który jezdził w pucharze peugeota 206, i dobrego znajomego Kubicy...:) jak wiadomo Siostra Witasa jest dziewczyna Kubicy... takie sa nieoficjalne info... ale nie wiem ile w tym prawdy. Moze uda mi sie podskoczyć tam w piatek w okolicach 15, pisze sie ktos??106 - Czw 11 Wrz, 2008 chce sie tam wybrac moze nawet w tym tyg ale w godzinach wieczornych 20, 21, 22
jak bedziesz wczesniej to napisz czy warto qbus - Czw 11 Wrz, 2008 sobota? minispot w krk?106 - Czw 11 Wrz, 2008 ja za tylko najlepiej godzina 17++ i do samego wieczora
(bedziemy sie dotykac? bo nie wiem czy mam golic nogi) qbus - Czw 11 Wrz, 2008 ok... o 13 na maxi schrocie zaczyna sie kreciolek, z fydim sie tam ustawilismy, decyzje czy startujemy podejmiemy jak zobaczymy probe, mozemy sie spotkac wieczorem. kto postara sie ogaranc spota? pozdrooo
bedziemy sie bili znowu? Janusz - Pią 12 Wrz, 2008 oki byłem dziś na nowej hali..:) faktycznie jest to Witasa, tor jest ciekawy bo praktycznie ein ma prostych, znaczy sa takie trzy odcinki, ale to są takie proste na których trzeba sie namęczyć żeby ustawic karta w następny zakręt, nawierzchnia swierzo połozna, niestety ma jeden taki wybój ze wręcz przód karta leci w powietrzu....;/ ale pozatym jest masakrycznie równo i mega przyczepnie, karty jakies nowe wiec ida ostro.... generalnie najlepszy tor na jakim jezdizłem czas miałem 18:49 ale nikt przedemna nie jeździł, i jechałem sam... wiec miałem zimny tor i oponki...:)Anonymous - Sob 13 Wrz, 2008 Dziewczyny mamy 4 : 5 sobota / niedziela jeszcze 18godz. dla ankiety - 9 glosujacyh mamy 106 - Sob 13 Wrz, 2008 bardzo zajebiste te nowe karty.. tor trzyma jakby byl wysmarowany superglue.
wyglada to tak:
łucja zaliczyla dzis pierwsze kolko kartem (pugiem juz jezdzila )
za szybkiego spota dziekuje qbusowi i fydiemuqbus - Sob 13 Wrz, 2008 karty w krakowie wypas, bylem ja, fydi i 106 (+2 naszych znajomych) fydi wygral, zapraszam warto przyjechac pojezdzic. tor jest krotki ale bardzo szybki, gokarty chyba szybsze niz te na starej hali.