To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

zefir - Sob 13 Lis, 2010

:rotfl: :rotfl:
Bad-i - Sob 13 Lis, 2010

Dobra Panowie, smiechy chichy ale ja nadal nie moge grac. Czy to mozliwe ze COD Black OPS ma wieksze wymagania niz COD MW II?

NIby gra sie uruchamia ale po pierwszych dwoch obrazach sie zawiesza i koniec :(

zefir - Sob 13 Lis, 2010

wg mnie ma wieksze wymagania i to spore, bo znajomy tez na komputerze marudzi ze mu krzaczy :) ) ja mam kuriera o 13 z black opsem:)
Bad-i - Sob 13 Lis, 2010

zefir napisał/a:
wg mnie ma wieksze wymagania i to spore, bo znajomy tez na komputerze marudzi ze mu krzaczy :) ) ja mam kuriera o 13 z black opsem:)

Majk do tablicy ??!!

anjas - Sob 13 Lis, 2010

Bad-i, nie kupuj takich gierek na PCta bo nie wyrobisz z upgreadem sprzętu. Zawsze coś trzeba dokupić - RAM, SRAM, grafe, srafe. Na PS3 kupijesz gre, wrzucasz i nie ma prawa źle działać.
Do grania na padzie można się szybko przyzwyczaić i potem gra na klawiaturze wydaje się dziwna.

Bad-i - Sob 13 Lis, 2010

anjas napisał/a:
Bad-i, nie kupuj takich gierek na PCta bo nie wyrobisz z upgreadem sprzętu. Zawsze coś trzeba dokupić - RAM, SRAM, grafe, srafe. Na PS3 kupijesz gre, wrzucasz i nie ma prawa źle działać.
Do grania na padzie można się szybko przyzwyczaić i potem gra na klawiaturze wydaje się dziwna.

NIe mam jeszcze PS3 a do tej pory gralo mi sie dobrze na obu COD...

Ehh troche sie zdenerwowalem tym wczoraj ;)

anjas - Sob 13 Lis, 2010

Bad-i napisał/a:
NIe mam jeszcze PS3

no to na co czekasz... raz, raz... Media dziś otwarte :)

was79 - Sob 13 Lis, 2010

anjas napisał/a:

100% agrii

saxorulez - Sob 13 Lis, 2010

Bad-I kupi Xboxa, będziemy mogli się grami wymieniać. Be man buy Xbox!
M - Sob 13 Lis, 2010

Co do grania na konsoli to absolutnie sie zgadzam.
Ja jednak mam swoje ulubione gry w steamie więc nie mam opcji na konsoli żeby w nie pograć.

Badi sprawdź wymagania gry.

zefir - Sob 13 Lis, 2010

kurier wjechal, czas na testy ;)
Bad-i - Sob 13 Lis, 2010

M napisał/a:

He he to juz sprawdzilem, ale nie mam pojecia co mam w kompie. Najgorsze jest to ze jakies pol roku temu wymienialem pamiec i karte na lepsze gry wlasnie :(

zefir - Sob 13 Lis, 2010

miszcz kampania :) )) troche sie dzieje , na dzisiaj pass, bo zaczac trzeba swietowac :devil: :devil: :devil:
M - Sob 13 Lis, 2010

Bad-i napisał/a:
M napisał/a:

He he to juz sprawdzilem, ale nie mam pojecia co mam w kompie. Najgorsze jest to ze jakies pol roku temu wymienialem pamiec i karte na lepsze gry wlasnie :(

To powinno dać radę. Jakbys mieszkał bliżej to bym do Ciebie wpadał od czasu do czasu na zimny kapsel i coś pomógł z komputerem a tak dupa.

Michał - Sob 13 Lis, 2010

Cytat:

nieprawda
core2quad
4 gigsy
gtx280

smieszną kase kosztuje taki sprzęt i na num hula
Badi, jesli ci wywala , zawiesz się to nie jest wina sprzętu. Masz cos nie tak z windą, przydałaby sie reinstalka byku. Komp pod zapoconą pache i do mnie.

Jakby wymagania za duże , to by ci wyrzuciło monit że coś nie tak z kompem