To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Yarko - Wto 21 Lut, 2012

potrzebuję kupić smartfona dla mamy, zastanawiam się nad Samsungiem S5570 mini, myślę że na pierwszego smartfona byłby OK, miał ktoś styczność z tym telefonem ?
Pirania - Wto 21 Lut, 2012

nie zapomnij mamie podnieść abonamentu na net bo będzie płacz i zgrzytanie zębów ;-)
kosmita - Wto 21 Lut, 2012

nokia E7
rasta - Wto 21 Lut, 2012

Nokia to zło...

mam e71 3 lata, nigdy nic się nie zyebało, bateria trzyma tydzień
moja mama wzięła e7, trzyma 5 dni, wszystko działa elegancko, nie miała problemu z ogarnięciem, bo wcześniej też jakąś nokie miała, moim zdaniem to bardzo dobry telefon jak ktoś chce smartfona, ale nie jara go zmienianie softów co 2 dni i instalowanie miliona dziwnych aplikacji

dla porównania wziąłem motorolę milestone i się zjebała po miesiącu

rasta - Wto 21 Lut, 2012

Miałem N70, mam N97 Mini - nigdy więcej tego gówna. Tylko Android i najlepiej Szajsung.

Może po prostu brałeś kiepskie modele ?

Tak jak ze wszystkim (komputerami, samochodami, kobietami) : są udane modele udane i nieudane.

rasta - Wto 21 Lut, 2012

Własnie leży opok mnie Galaxy S+ i Nokia nieważne jaka czy na Symbianie czy na WM to przy nim cofanie się w czasie o kilka lat....
CHRZANEK - Wto 21 Lut, 2012

Ja tam bardzo chętnie kupiłbym nokię z androidem.
Jest taka ?

Michał - Wto 21 Lut, 2012

nokia tera bedzie tylko z wm chrzanowski w psi ząb ! :]
rasta - Wto 21 Lut, 2012

A WN to cofanie sie w czasie o jakieś 2 lata :lol2:
CHRZANEK - Wto 21 Lut, 2012

Michał napisał/a:
nokia tera bedzie tylko z wm

A no to nie kupię.
PROSTE.

Wszystko zależy do czego potrzebny jest telefon. Ja mam pozytywne doświadczenia z telefonami, które wymieniłem i jakbym miał teraz wybierać, to wziąłbym właśnie nokię e6/e7 i chuj mnie by interesowało ile lat świetlnych jestem do tyłu.
rasta - Wto 21 Lut, 2012

No i gitara :lol2:

akordeon :)

przypomniało mi się, że przez moment miałem nokie n70 i faktycznie to było straszne gówno :lol2: