Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kosmita - Pon 21 Sty, 2013
Kamill napisał/a:
Zgadzam sie, ale to tylko w jakimś multivanie bo tak to blaszak albo volvo/audi z zeszłego stulecia.
nie ma lepszej fury niż multivan Kamill - Pon 21 Sty, 2013
kosmita napisał/a:
Kamill napisał/a:
Zgadzam sie, ale to tylko w jakimś multivanie bo tak to blaszak albo volvo/audi z zeszłego stulecia.
nie ma lepszej fury niż multivan
Ja jestem zakochany w tej furze KarQ - Pon 21 Sty, 2013
dzik napisał/a:
2.0TDi ma chyba dłuższa
Franek - Pon 21 Sty, 2013
kosmita napisał/a:
multivan
Az z ciekawości pooglądałem.
Ten jest mega:
http://allegro.pl/caravel...2938997628.htmlBart - Pon 21 Sty, 2013 przebieg i opowieści handlarza mnie wzruszyły PiTT - Pon 21 Sty, 2013
Bart napisał/a:
przebieg i opowieści handlarza mnie wzruszyły
JEŻELI OPIS BĘDZIE SIĘ RÓŻNIŁ OD STANU FAKTYCZNEGO ODDAM WSZYSTKIE KOSZTY PAŃSTWA PODRÓŻY X 2 I OGOLĘ SIĘ NA ŁYSO ...ORAZ PODDAM KAŻE CHŁOSTY
jedziemy ogarnąć temat??
majk będzie "kamerował" ten niewątpliwie emocjonujący performens Gaydek - Pon 21 Sty, 2013
Cytat:
SPROWADZIŁEM JĄ OSOBIŚCIE Z NIEMIEC OD KOBIETY
KTÓRA MIAŁA SZEŚCIORO DZIECI I BYŁA JEDYNYM WŁAŚCICIELEM OD SAMEGO POCZĄTKU
Cytat:
STAN OKREŚLAM NA WYJĄTKOWO WZOROWY
I JESTEM PEWIEN ŻE PIERWSZY OGLĄDAJĄCY
BĘDZIE WŁAŚCICIELEM TEJ LALKI
Cytat:
JEŻELI OPIS BĘDZIE SIĘ RÓŻNIŁ OD STANU FAKTYCZNEGO ODDAM WSZYSTKIE KOSZTY PAŃSTWA PODRÓŻY X 2 I OGOLĘ SIĘ NA ŁYSO ...ORAZ PODDAM KAŻE CHŁOSTY.
Karwa, bez CapsLocka ogłoszenie się nie liczy, czy co?Sibu - Pon 21 Sty, 2013 Napisał że:
NIE MUSZĘ PISAĆ, ŻE NIC NIE PUKA, NIE STUKA, NIE MA LUZÓW CZY WYCIEKÓW ANI RDZYFranek - Pon 21 Sty, 2013 Ch.... z opisem.
Ale naprawdę z gustem buda zrobiona.Gaydek - Pon 21 Sty, 2013 Ringi w VW? To raczej dramat niż dobry gust.Franek - Pon 21 Sty, 2013 Jeden woli ser a drugi jak mu skary walą.Gaydek - Pon 21 Sty, 2013 Jak chcesz...PiTT - Pon 21 Sty, 2013 Kamil, a Citroena C5 już totalnie odpuściłeś?
w niezłych pieniądzach chodzą świeże sztukiRasputin - Pon 21 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
Kamil, a Citroena C5 już totalnie odpuściłeś?
w niezłych pieniądzach chodzą świeże sztuki