Qukie - Nie 16 Sie, 2015 zrobiłem test i HTC Desire 620 odpala aparat w mniej niż 3 sekundy Alexxx - Nie 16 Sie, 2015 PiTT, +1
Chloru, szczegolnie aparat gdzie w ciagu sekundy robie zdjecie a nie patrze na wyswietlajacy sie "launch image"...
Kamill, yhym... dzieki za telefon
Czemu niektorzy nie potrafia zrozumiec prostego przekazu ktory forsuje Kenet? TYLKO IPHONE! Kamill - Nie 16 Sie, 2015
Alexxx napisał/a:
Kamill, yhym... dzieki za telefon
Mam nowego S5 Nie miałem blokady ekranu ustawionej .
BTW telefon jest taki sobie. Po 3 dniach trafił od razu do serwisu.... Ale w odróżnieniu od Apple przyjęli i naprawił
Nie wiem czy dla testów nie kupię tej nowej motki. Droga nie jest. A jak się okaże porównywalna z s5 albo lepsza to się pozbędziesz samsunga Kenet - Nie 16 Sie, 2015
Alexxx napisał/a:
Czemu niektorzy nie potrafia zrozumiec prostego przekazu ktory forsuje Kenet? TYLKO IPHONE!
Jeszcze do tego dorosną Bonczek - Nie 16 Sie, 2015 Komus iPhonea nie przyjęli na gwarancji? Kenet - Nie 16 Sie, 2015 To są pomówienia!
Tylko iPhone! Kamill - Nie 16 Sie, 2015 Pittowi laptopa.Anonymous - Nie 16 Sie, 2015
Kenet napisał/a:
Alexxx napisał/a:
Czemu niektorzy nie potrafia zrozumiec prostego przekazu ktory forsuje Kenet? TYLKO IPHONE!
Jeszcze do tego dorosną
ja nie moge,biedakom nie wypada Bonczek - Nie 16 Sie, 2015 Model serwisu przy telefonach maja troche inny.
Podobnie jak Sony - plejke Ci ogarną, a z laptopem sie jebiesz.PiTT - Nie 16 Sie, 2015 To prawda
Znajomemu wymienili iPhone na nowy bo mu się krawędzie powycieraly... w sensie ze farba zeszła
Dostał nowego ip5 w ramach gwarancji Kenet - Nie 16 Sie, 2015 Jakieś pytania hejterzy?! Anonymous - Nie 16 Sie, 2015 czy to prawda ze nie kazdy wlasciciel ajfona jest pedałem ale kazdy pedał jest włascicielem ajfona?Kenet - Nie 16 Sie, 2015 I tak i nie!Chloru - Pon 17 Sie, 2015
Alexxx napisał/a:
Chloru, szczegolnie aparat gdzie w ciagu sekundy robie zdjecie a nie patrze na wyswietlajacy sie "launch image"...
Ale launch image masz tak czy inaczej.
Zresztą co ja się będę kłócił... 2011 Rajd Katalonii widać, że tylko Apple nadaje się do szybkich, rajdowych fot!
PiTT - Pon 17 Sie, 2015 parszywe gówno z tego samsunga
obczailem na czym polega ich "szybkość" aparatu
pierwsze odpalenie skrótem apatatu to jakies 5-6 sekund
ale kolejne to juz moment... czyli 2 sek max.