ale jak mnie doswiadczenie nauczylo, przez wlasna glupote, wiec w sumie to trudno mi sie wypowiedziec. byc moze nie mozna im nic zarzucic kosmita - Czw 19 Maj, 2011 Ja miałem w 106 Brembo Maxy z ferodo ds2500 i było bardzo fajnie, ale trzeba było rozgrzać, bo pierwsze kilka hamowań tragedia.misiek86electro - Czw 19 Maj, 2011
Niemy napisał/a:
Panowie jaki zestaw tarcza plus klocek polecicie do vts'a pod zacisk Lucas 266 ? głównie droga + TD
jakościowo jestem zadowolony nie zawiodły mnie jeszcze / cenowo wyszło 185 za komplet tarcz Brembo 09.4987.24 i klocki FDB 1112 140złBad-i - Pią 20 Maj, 2011 tak apropo tematu hamulca...... Przy wieździe na pierwszy serwis podchodzi do mnie "kolega rajdowiec" i pyta czy mam jakies klocki do zdarcia bo jedzie juz prawie żelazo o żelazo.
No to grzecznie odpowiadam że mam dwa kompletych nowych CL RC8 na przod i moge mu jedne odsprzedac.
Na to chłopak rzuca, A CO TO JEST TO CARBON LOREIN?
Podałem mu numer do martina.h i wzialem latare w reke - masakra Qukie - Pią 20 Maj, 2011 też miałem i nadal mam brembo maxy w czerwonej, nie pogięte i nie popękane. Z ferodo premier śmigało całkiem całkiem. Niemy - Pią 20 Maj, 2011 ja mam brembo max z klockiem textara i wszystko działało pięknie, ładnie ale ostatnio mam jakieś bicie (być może to odklejony odważnik z felgi)
misiek86electro napisał/a:
Niemy napisał/a:
Panowie jaki zestaw tarcza plus klocek polecicie do vts'a pod zacisk Lucas 266 ? głównie droga + TD
jakościowo jestem zadowolony nie zawiodły mnie jeszcze / cenowo wyszło 185 za komplet tarcz Brembo 09.4987.24 i klocki FDB 1112 140zł
dzięki misiek! ktoś jeszcze coś doda?EmerytRs2 - Pią 20 Maj, 2011 doda nic nie mówi Niemy - Pią 20 Maj, 2011 doda mówi non stop, ale nie na temat PieQt - Pią 20 Maj, 2011 ja miałem brembo max z klockami ferodo i sprawowały się b.dobrze - tylko nacięcia zrobiły się praktycznie niewidoczne i niewyczuwalne po dłuższym użytkowaniu - ale ten typ chyba tak maM - Pią 20 Maj, 2011 Chciałbym napisać (czy już o tym pisałem - mam deja vu) że ebc redstuffy wcale nie są złe i wbrew obiegowym opiniom bardzo ogarniają na torze. Co prawda z jednego poleciał mi dymek ale to było po 3 bardzo ostrych okrążeniach na lotnisku.Michał - Nie 22 Maj, 2011 przed chwilą rozmawiałem z bartkiem z bytomia na ten temat , ale niestety nie jesteśmy ww stanie pomoc.....Michał - Nie 22 Maj, 2011 łóóóóóóóóóóóódźźźźźźźźźźźźźźźźźx cyyyyyyyyyyyyyccccccccccccccccccccceeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PieQt - Nie 22 Maj, 2011 Michał widzę że masz rozstrzał postów od 1am do 6am heheheheMichał - Nie 22 Maj, 2011 piekut posłuchaj mnie ...
albo c.h.u.j