To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

anjas - Sob 13 Lis, 2010

Michał napisał/a:
nieprawda
core2quad
4 gigsy
gtx280

smieszną kase kosztuje taki sprzęt i na num hula

ile to jest "śmieszna kasa" i jak długo nowe gierki będą na tym hulać? :)

M - Sob 13 Lis, 2010

anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
nieprawda
core2quad
4 gigsy
gtx280

smieszną kase kosztuje taki sprzęt i na num hula

ile to jest "śmieszna kasa" i jak długo nowe gierki będą na tym hulać? :)

Aż firmy produkujące gry wraz z producentami procków i grafik nie zrobią czegoś nowego :D :D

Bad-i - Sob 13 Lis, 2010

Majk jestem u Ciebie jutro :)
Michał - Nie 14 Lis, 2010

Andrzejku , miescis się w tysiaku
do tego możesz na tym sprzęcie zarabiać , nikt mnie nie przekona do konsoli . Zabawka jak mx5 :D hehheheheh

kazdy gada o xboxie albo ps3 ze to jedynie ( mniej wiecej ) 1200 zł ... a gdzie tv ??
1. ps3 - 1400
2. ps50b850 moj tv , ok 7 na kredycie ( nie martin, starzy mi nie dali, na moim kredycie , sam płace )

widze 8 andrzejku ;) dla mnie konsole nie mają bytu, mimo ze nap.ier.dala,m w gry NON stop ( mam cie na.jebać w kodzika ?? :D )

anjas - Nie 14 Lis, 2010

Michał napisał/a:
Andrzejku , miescis się w tysiaku

no to dokładasz 200 i masz PS3, albo odejmujesz 200 i masz Xboxa :
Michał napisał/a:
do tego możesz na tym sprzęcie zarabiać
D

Majkul, ale ja też nie mówię o tym, że konsola zastąpuje kompa. Też pracuję na kompie, ale mój domowy komputer ma już z 5 lat. Do pracy jest jak najbardziej OK, ale zagrać na nim mogę chyba w River Raid.
Kilka razy upgreadowałem kompa, żeby w coś pograć, wydawałem 1000 i potem się okazywało, że i tak coś przycina. A za pół roku znów musiałem upgreadowac.
Moim zdaniem trzeba mieć kompa i konsole. Na kompie pracujesz, i zapominasz o jakichkolwiek upgreadach a na konsoli napier.dalasz i zapominasz o jakichkolwiek problemach z płynnoącią, "nie chodzeniem gier" itd.

Michał napisał/a:
kazdy gada o xboxie albo ps3 ze to jedynie ( mniej wiecej ) 1200 zł ... a gdzie tv ??

kur.wa o tym nie pomyślałem... Ale może dlatego, że ja byłem takim szczęśliwcem, że miałem TV przed konsolą. Nie musiałem dokupować :D .
Ale jeśli ktoś nie ma TV to oczywiście konsola odpada (choć teraz mam podłączonego PS'a do monitora komputerowego, bo przed TV trudno mi zamontować kiere, a napierdzielam w F1 i czekam na GT5... Aha, monitor zwykły, z wejściem VGA, nie żadne HDMI i i tak spoko PS3 na nim działa)

Michał napisał/a:
( mam cie na.jebać w kodzika ?? )

chętnie, ale na PS3 albo Xie :)
Na moim PC idzie max COD I. :D

:* choć nie masz racji :D

Jakarti - Nie 14 Lis, 2010

saxorulez napisał/a:
Bad-I kupi Xboxa, będziemy mogli się grami wymieniać. Be man buy Xbox!

a jakie masz?? :D
ja cisne RUSE non stop.. mega :)
ktos gra na Boxie?

was79 - Nie 14 Lis, 2010

3 tematy niżej masz liste forumowych nicków na boxa i ps :]
zefir - Nie 14 Lis, 2010

amen dla anjasa :) ))

tez mam kompa ktory zarabia na siebie od 6 lat , a konsola miszcz, wkladasz black opsa, zero instalacji i grasz :) ) i nie myslisz czy pojdzie czy nie pojdzie:))) i mozna grac na kineskopie, monitorze,LCd, plazmie lub TV za 6000000000000 PLN

M - Nie 14 Lis, 2010

Uwielbiam te Polskie sztuczne podziały :D

- Konsola jest lepsza
- Nie bo PC
- Nieprawda Konsola i PC są lepsze

Co jest lepsze kibel czy bidet?
Nie można porównać bo każde służy do czego innego pomimo że razem stoją w kiblu.
To że ktoś zrobi siku do bidetu albo że klop ochlapie Ci dupsko nie nadaje sensu dyspucie.

iQ - Nie 14 Lis, 2010

To cos dla Majka :D

M - Nie 14 Lis, 2010

:lol2: :lol2: :lol2:
Michał - Nie 14 Lis, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
karwa :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: hehehehehe
mistrz :D

Cytat:
:* choć nie masz racji :D

MAM :D

Michał - Pon 15 Lis, 2010

black ops mega tłusty
a mp juz wogóle przechuj

zefir - Pon 15 Lis, 2010

Michał napisał/a:
black ops mega tłusty
a mp juz wogóle zły czlowiek

single naprawde robi robote :D

moze wieczorem do MP dosiade :)

pP - Pon 15 Lis, 2010

wypożyczyłem playa3 (wersja big) na weekend. werdykt - wracam na xboxa

zarzuty:
- gorsza grafika (mam porównanie z xem)
- niby market po polsku, za free ale praktycznie nic nie ma co chciałbym żeby było, dem jak na lekarstwo, praktycznie żadnych nowości, owszem są dodatki ale to też jest na xboxie
- pad sprawia wrażenie bardzo plastikowego i bardzo małego (pewnie mi zostało po większym padzie o x360), w dodatku po 3 dniach nie mogłem wyczuć gałek..na xie znacznie lepiej
- bardzo długie czasy ładowania pomiędzy poszczególnymi zakładkami (ustawienia, gry, wideo, muzyka, internet - Ci co mają to wiedza o co chodzi), w xie wszystko jest na bieząco, tutaj trzeba czekać nawet do 5s! niby chwila ale jednak wqrwia,

Plusy:
- jest cichyyyyy
- online za free
- pad na akumulator
- mniejsze pudełka z grą :faja: