Od jakiś 2 miechów ostro lansują nową nokię na WM7kosmita - Wto 21 Lut, 2012 A do tego nokia wycofuje się z SymbianaKenet - Wto 21 Lut, 2012 Ja mam teraz Galaxy S i dalej Defy i jednak co motorola to motorola.
Poza tą kosmity, która się zyebała fest!Pirania - Wto 21 Lut, 2012
kosmita napisał/a:
A do tego nokia wycofuje się z Symbiana
trzeba było czekać jeszcze z tym gównem, mało ich na dno ten Symbian nie pociągnął. Długo będą odbudowywać opinie na rynkuM - Śro 22 Lut, 2012 W Nokii prezesem został gość z Microsoftu więc teraz nokie będą w WP7/WP8 bizon - Śro 22 Lut, 2012 i taka np lumia zbiera dobre opinie poki coanjas - Śro 22 Lut, 2012 podobno WM jest spoko... (tak mi mówili goście z Microsoftu )Cartoon - Śro 22 Lut, 2012 Ja tam po raz kolejny polecę E6
Jak dla mnie zajebisty TELEFON z opcja maili (w przeciwieństwie do HTC, Samsungów itd)M - Śro 22 Lut, 2012
anjas napisał/a:
podobno WM jest spoko... (tak mi mówili goście z Microsoftu )
Nigga please anjas - Śro 22 Lut, 2012 no co, serio tak mówili. Nawet prezentację pokazywali M - Śro 22 Lut, 2012 Ja w tej chwili ściśle współpracuje z MS dlatego się złośliwie uśmiecham GeKo - Śro 22 Lut, 2012 Nokia to jest w dupie od 2006, najpierw przespali dotykowe ekrany, potem przespali androida i WM.M - Śro 22 Lut, 2012 WM to bagno i kupa,
Natomiast Nokia powinna już dawno śmigać na androidzie. Widocznie mieli jakiś cichy deal z MS i tak oto są w dupie.