PiTT - Wto 07 Paź, 2014 PiTT - Wto 07 Paź, 2014 po ile te torebki byly?
koorwa, chcesz sie pozbyt towaru zalegajacego w magazynach, wpierdziel do lidla
debile biora wszystko jak leci kamil - Wto 07 Paź, 2014 249 pln a w sklepie w normalnej kolekcji 600-700. Więc chyba oki PiTT - Wto 07 Paź, 2014 ale nadal nie czaje... kupuje sie dlatego ze cos kosztuje 700 a mozna za 250 czy dlatego ze sie podoba?
chyba ze na handelek, ale gdzie? allegro chyba
tylko ze takie akcje niosa za soba takze spadek wartosci rynkowej i mysle ze w takiej kasie mozna znalezc tylko wystarczy poszukac w outlecie albo wlasnie na allegro
tak jak crocsy na ktore sie rzucali, spokojnie byly do kupienia w tej cenie... ale to nie wazne przeciez
mam z lidla taka kosztulke rowerowa, kosztowala grosze a jakosciowo nie rozni sie o tych decathlonowych za 2-3 razy wiecej Loko - Wto 07 Paź, 2014 Ja jebie, to takie upokarzające, ci ludzie powinni chociaż kominiarki ubierać
Lidl i jego asortyment zawsze kojarzy mi się z ruskim bazarem na który chodzili dziadkowie. was79 - Wto 07 Paź, 2014 Odwalić sie od lidla! bo:
a) był tydzień piw czeskich (czarne krusovice!111!!!!1111!!!),
b) był tydzien piw niemieckich (erdinger dunkel !11!1!1!1!1!1)
c) 09.10 będzie tydzień browarów regionalnych
Więc japa kały, bo zayebie tą tasząKenet - Wto 07 Paź, 2014 Lidl jest mistrz a swoją drogą jakbym miał kupić opony do motocykla za 1000 zł a daliby je w lidlu za 400 to waliłbym jak w dym Kamill - Wto 07 Paź, 2014 Rabi, pasowała by Ci ta torebka do butów.
Ale rzeczywiście na tle innych dyskontów do Lidla jadę z przyjemnością bo zawsze coś nowego wrzucą Oczywiście czołowy produkt Western Gold zawsze gości u mnie w siatce PiTT - Wto 07 Paź, 2014
was79 napisał/a:
Odwalić sie od lidla! bo:
Więc japa kały, bo zayebie tą taszą
pi@rdolenie, te browary mozesz kupic w auchan albo carefourze bez brandzlowania sie nad gazetka
co dziwne te czeskie browary tez kurwa znikaly szybciej niz crocsy... to jakas magia ten lidl
inny sklep oferuje ten sam towar, w tej samej cenie, ale nikt sie nie rzuca bob.dsk - Wto 07 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
was79 napisał/a:
pi@rdolenie, te browary mozesz kupic w auchan albo carefourze bez brandzlowania sie nad gazetka
co dziwne te czeskie browary tez kurwa znikaly szybciej niz crocsy... to jakas magia ten lidl
inny sklep oferuje ten sam towar, w tej samej cenie, ale nikt sie nie rzuca
To jest "LYDL" panie tego nie zrozumisz was79 - Wto 07 Paź, 2014
PiTT napisał/a:
was79 napisał/a:
inny sklep oferuje ten sam towar, w tej samej cenie, ale nikt sie nie rzuca
Tak, znajdź mi skrzynke erdingera dunkel za 3.XX zł Anonymous - Wto 07 Paź, 2014
Kamill napisał/a:
Rabi, pasowała by Ci ta torebka do butów.
Ale rzeczywiście na tle innych dyskontów do Lidla jadę z przyjemnością bo zawsze coś nowego wrzucą Oczywiście czołowy produkt Western Gold zawsze gości u mnie w siatce
ale do koloru oczu nie podpasujekamil - Wto 07 Paź, 2014 Pitt, bo torebki były fajne ( ładne modele ) i tanie. Jak masz no nie wiem..., słuchawki Bosse w sklepie firmowym za 700 a w MM jest akurat promocja i są po 250 to gdzie je kupisz ?was79 - Wto 07 Paź, 2014 Pitt olewa biedaków z lidla i leje ciepłym moczem na ceny -50%Przem_106 - Wto 07 Paź, 2014 Wypier....... z tego wątku