To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

Marek23 - Sob 17 Lis, 2012

Jak mówi Geko, po około 5 km stwierdziłem,że jadę za szybko i miałem zamiar zwolnic. Na spadaniu chciałem lajtowo włozyć 3, chyba akurat mi podbiło auto i weszło 1 jak masło. Silnik przekręcony... Nie ma co pieprzyć o pechu,załamce,itd

Z drugiej strony czułem się dobrze w aucie, praca nad opisem przyniosła efekty. Mam onboard, wrzuce później, wygląda to całkiem dobrze. Szkoda, cóż, teraz zima, pewno coś potrenuje i w przyszłym roku pojadę parę pucharów... BO 3L chyba nie ma sensu w mojej sytuacji. Aczkolwiek nic nie postanowione.

Podziękowania dla Bad-i za pozyczenie kasku, pierwszy raz super słyszałem pilota :]

roj - Sob 17 Lis, 2012

szkoda, szkoda, ale dobrze, że mimo awarii nastawienie masz dobre (po daszku chyba było gorzej ;) ).
czekam na onboard!

szymlorek - Sob 17 Lis, 2012

Marku karwa co jest ! :>
Tak zacnie latasz w pomniejszych imprezach vide katowicki. Wcześniejsze imprezy też
z tego co forumowicze pisali szybko a w rpp takie dziwne przygody. Zepnij poślady bo bardzo chciałbym żeby ktoś na tym forum w końcu zaczął wyjmować generalkę w rpp ;)
Trzymam kciuki za szybkie poskładanie motoru do kupy :)

qbica - Sob 17 Lis, 2012

nie ma co porównywać Katowickiego do Cieszynki, wystarczy popatrzeć ile załóg nie dotarło do mety dzisiaj, przesiew w stawce naprawde gruby ;D na fragmencie przed awarią Marek szedł bardzo odważnie, na hopie już było trochę ciepło, bo po podobnym lądowaniu na brzeżku lewą stroną Hupało zakończył rajd na pierwszym przejeździe :]

Treningówka jest więc myśle że w przyszłym roku będzie dobrze :jupi:

Janusz - Sob 17 Lis, 2012

Maras co kupiłeś na treningówkę ??
Marek23 - Sob 17 Lis, 2012

Cytat:
Maras co kupiłeś na treningówkę ??

Clio Ragnotti :jupi:

Wrzucę onboard to bydzie widać,że raczej rozważnie jechałem. Na hopie fakt, trochę nie poszło,ale poza tym tempo z marginesem.

Rasputin - Sob 17 Lis, 2012

Pod avatarem ma napisane :]
Vlodarsky - Sob 17 Lis, 2012

106sty brawo !!!!!!!!!
106 - Sob 17 Lis, 2012

3cie w klasie i ostatecznie 4te w generalce
(Lancer nie jest klasyfikowany w rpp)

perfekcyjny weekend... uwielbiam cieszynke heh stoprocent dojezdzalnosci, 3 duze wyniki i 2 razy 4 w generalce.

qbica - Sob 17 Lis, 2012

no to widzimy się na rozdaniu ;D
rasta - Sob 17 Lis, 2012

Gratki xD
Janusz - Sob 17 Lis, 2012

Marek23 napisał/a:

myślę ze nie ma lepszej opcji na treningówkę, niż to samo co rajdówka :)

Przem_106 - Sob 17 Lis, 2012

Graty Bartek 106. W końcu zaliczyłeś szybki rajd z super wynikiem. Ciekawi mnie co ten Duda pomajstrował przy aucie zmieniając klasę :)

Maras, kurde nie wiem co napisać. Po cichu liczyłem na bardzo udany występ i w końcu potwierdzenie wynikiem. Cholera masz pecha do 1 OS-ów :/

Ragniotti treningówką?....fiu....fiu

Qbusom zabrakło 6 minut do pudła na koniec sezonu :/

arssss - Sob 17 Lis, 2012

Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:

myślę ze nie ma lepszej opcji na treningówkę, niż to samo co rajdówka :)

Mysle,ze trzeba Marka na testy do Mucharza zaprosic :D

Jacek - Sob 17 Lis, 2012

106 gartulacje,
Wielkie dzięki dla Gekona za pilotowanie.
Mega srakowaty pech Marka.. ja jebie może to już się skończy, onboard oglądałem (grubo!!!)
Dzięki za odwedziny chłopaków na serwisie, koto, martina, Łukaszwchójchajsu, qubicy, młodego :) no wielkie dzięki dla kunera za pomoc na seriwsie.
oesy przepiękne, tak jak Geko też trochę przyrdzewiałem ale po pierwszej pętli było już szybko. muszę powalczyć trochę z ustawieniem twardości tyłu reszta super, pug fruwał widowiskowo. będzie film. jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich za wsparcie pije piwo, siedze na koniu