Jak go chcialem kupić w 2007 byl za 27 czy 28 i byl bezwypadkowy mial coś okolo 90tys przebiegu, Potem gadalem z właścicielm nowym na GG to ponoc zrobil rozrząd i przepustnice, ale widać ze teraz juz z przodem coś się działo.KarQ - Nie 17 Maj, 2009
Z mocy wnioskuję, że jest po pakiecie essess, więc taniej. Auto praktycznie nowe (700KM) i nie trzeba czekać kilkanaście tygodni. Może ktoś się znajdzie.M - Nie 17 Maj, 2009 Znaczy się "frajer na fiata"
Cena tego auta to jakas jawna hiokryzja, powinno kosztowac 35k
zreszta za dwa lata pewnie bedzieBart - Nie 17 Maj, 2009
KarQ napisał/a:
Z mocy wnioskuję, że jest po pakiecie essess, więc taniej. Auto praktycznie nowe (700KM) i nie trzeba czekać kilkanaście tygodni. Może ktoś się znajdzie.
esseesse ma 160KM i inne kółka, a czekać na nówkę trzeba kilka tygodni
Faktycznie 160KM, w takim razie za drogi.
Nie pamiętam ile dokładnie kumpel czekał, ale bodajże 12 tygodni.Gaydek - Nie 17 Maj, 2009
KarQ napisał/a:
12 tygodni
To zupełnie normalny czas oczekiwania na nowe auto (konfigurowane przez kupującego a nie z placu).KarQ - Nie 17 Maj, 2009 Zawsze ciekawiło mnie jak to jeździ:
Z mocy wnioskuję, że jest po pakiecie essess, więc taniej. Auto praktycznie nowe (700KM) i nie trzeba czekać kilkanaście tygodni. Może ktoś się znajdzie.
dziennikarze na testach to i w 700km zakatuja auto ...
auto drozsze duzo drozsze niz nowe z pakietem essese, a do tego go nie ma, primo nie ma felg a moc sie nie zgadza bo powinno byc 160km. Dodatkowo jak kupujesz nowe to mozesz zhandlowac "stare" calkiem nowe graty w przyzwoitych pieniadzach. A pakiet to 9tys kosztuje do 500tki, bo nie jest tak rozbudowany jak do punto.
Wyglada ze ktos oszalal. Kupil 50tke po testach za 50tys i dokupil sterownik od silnika 155km (jesli wogole ma tyle) i szuka naiwniaka.DeeS - Pon 18 Maj, 2009
auto kumpla... cos tam mial problemy z silnikiem z tego co pamietam..Cartoon - Pon 18 Maj, 2009 Z tą 500 to lekka przesada
Ciekawe, czy znajdzie się jakiś jeleń MoRToN - Pon 18 Maj, 2009 Jeżdziłem "zwykła" 500 1.2 czy 1.3 nie wiem co tam siedziało i jak dla mnie to straszne gówno. Sory, nie jest warte swojej ceny i absolutnie nie ma podejscia do miniaka którego sie kupuje w podobnej kasie.MoRToN - Pon 18 Maj, 2009 Dobra chyba troche przegiołem nie kupi sie mini w cenie 500. Ktoś mnie kiedyś nabajerował, ze podstawa to ko 50 tys a abarth 85.Bart - Pon 18 Maj, 2009 hehehhee, miniak za niecałe 40 tysięcy strick - Pon 18 Maj, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8613968