Dobra chyba troche przegiołem nie kupi sie mini w cenie 500. Ktoś mnie kiedyś nabajerował, ze podstawa to ko 50 tys a abarth 85.
Poza tym to nie ta klasa auta. Gdzie 500tce do Miniaka.
PS. Szajse, panowie. Co to za g*wno wklejacie? To temat o hothaczowych ogłoszeniach a nie o Calibrach.pcs - Pon 18 Maj, 2009
MoRToN napisał/a:
Dobra chyba troche przegiołem nie kupi sie mini w cenie 500. Ktoś mnie kiedyś nabajerował, ze podstawa to ko 50 tys a abarth 85.
miniak w kazdej wersji jest 2 razy drozszy niz 500tka, wiec to chyba on jest lekko przewartosciowany ...CHRZANEK - Pon 18 Maj, 2009 VLodziu : piekne rodzyneczki wynajdujesz...
Gaydek - Pon 18 Maj, 2009
pcs napisał/a:
MoRToN napisał/a:
miniak w kazdej wersji jest 2 razy drozszy niz 500tka, wiec to chyba on jest lekko przewartosciowany ...
Miniak to FWD BMW .pcs - Pon 18 Maj, 2009
Gaydek napisał/a:
pcs napisał/a:
MoRToN napisał/a:
miniak w kazdej wersji jest 2 razy drozszy niz 500tka, wiec to chyba on jest lekko przewartosciowany ...
Miniak to FWD BMW .
abarth 500 to FWD ferrari MoRToN - Pon 18 Maj, 2009
pcs napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Zgadza sie dopiero sobie to uświadomiłem jak sam sprawdziłem. Ktos mi kiedyś strzelił, ze pińcetka od 50 sie zaczyna w salonie. Gaydek - Pon 18 Maj, 2009