szymlorek - Pon 25 Maj, 2009 poszperałem po necie i czasem 1,5dCi ma obrotek wyskalowany po dieslowsku a czasem jak benzyna więc wszystko z nim ok, widać taka wersja DeeS - Pon 25 Maj, 2009 sluchajcie pytanie czy jest sens bawic sie w to ?
Koles pisze o defekcie silnika czy ktos jest w stanie przypuscic ile i jak duzo moze kosztowac takie zdiagnozowanie i pozniej remont tego wlasnie...
Ktos pomoze ??KarQ - Pon 25 Maj, 2009 W tej Ibizie może być wszystko...
Koszt silnika jakieś 6-8k o ile go dostaniesz, bo był tylko w Cuprach.
Kwestia samozaparcia i grubości portfela.szymlorek - Pon 25 Maj, 2009 Jak masz kogoś kumatego kto ogarnie motorownie to wchodź w to śmiało.
Przyczyn dla których nie trzyma moc może być cała masa i wypadałobyprzed zakupem oddać do mastersa, aliego czy compsportu na generalną rewizję.Gotti - Pon 25 Maj, 2009 compsport zdaje się starał się ogarnąć to autoKarQ - Pon 25 Maj, 2009 Ja w służbeksie też mam obrotek do 7k rpm - 1.5DCI 68KMDeeS - Pon 25 Maj, 2009
DeeS napisał/a:
compsport zdaje się starał się ogarnąć to auto
Z tego co sie dowiedzialem to nie.
Auto w srode zostanie sprzedane za 28 tys ... Gotti - Pon 25 Maj, 2009 my bad- tune-up.Michał - Pon 25 Maj, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Moja mama ma zwykłe 1,5dci i obrotek jest wyskalowany do 7 tysi
Moja mama natomiast, pierze w rzece a stary suszy na kamieniuKonradMK - Wto 26 Maj, 2009
Michał napisał/a:
ŁukaszS3 napisał/a:
Moja mama ma zwykłe 1,5dci i obrotek jest wyskalowany do 7 tysi
Moja mama natomiast, pierze w rzece a stary suszy na kamieniu
dziwne wszystkie szyby powybijane, nie ma połowy spoilera, i przednie lampy tez maja potłuczone klosze, ciekawe co zrobił żonie Bart - Wto 26 Maj, 2009 pewnie jakieś pijane bydło sobie poużywało, tempe wujemichool_vt - Wto 26 Maj, 2009 pewnie niemcy!! to chu.. są
mi - Wto 26 Maj, 2009 ...w czasie wojny...nox - Wto 26 Maj, 2009 W frampolu