Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG
Marek23 - Czw 03 Wrz, 2015
anjas napisał/a:
Oktawian, a jakieś podatki płacisz? Czy też są dla frajerów?
Jak wrzucasz mandaty z fotoradarów z podatkami do jednego worka, to chyba Ci się już w głowie od zapachu gazu pomieszało drogi Fabianie. Ale jak Cię boli, to tak płacę podatki i to całkiem spore. Ostatnie zdanie w razie jakbyś już dzwonił do innego Fabiana z US.anjas - Czw 03 Wrz, 2015 Inne ale mają wiele ze sobą wspólnego. Chciałem poznać zdanie Marka bo bardzo mnie ubogaca
Edit. Szanowny Oktawianie, dawno nie czułem zapachu gazu. Chyba, że przejeżdżałeś gdzieś niedaleko? Tego nie wiem i nie mogę za to odpowiadać.
Podatki i mandaty mają sporo ze sobą wspólnego. Ale jeśli jeszcze tego nie wiesz to trzymam kciuki, żebyś się nie dowiedział. I o telefon do US się nie martw, nie każdy działa zgodnie z Twoimi standardami.Marek23 - Czw 03 Wrz, 2015 Dla byłego urzędasa jak Fabian zawsze podatki i mandaty z fotoradów mają wiele wspólnego. Że też mnie to nie dziwi Pewno w głębi duszy to dla Ciebie to samo. I na takich Fabianów musze się później dokładać anjas - Czw 03 Wrz, 2015 Nigdy nie byłem urzędasem i pewnie nigdy nie będę. Ale jak tak sobie pomyślę, to urzędasa nieroba można porównać do sportowca bez wyników. Obydwaj korzystają z przywilejów niewiele dając w zamian. Może się nasunąć jedynie pytanie o koszty utrzymania jednego i drugiego...Marek23 - Czw 03 Wrz, 2015 Dlatego trzeba robic wyniki,pojechać na olimpiadę , miec sponsorów i olać pomoc państwa która i tak zależy od urzedaskow mylących podatki z mandatami. Sie Fabian rozrkrecasz, widać, ze nie jedzenie kiełbasy nie tylko na cerę pomaga PiTT - Czw 03 Wrz, 2015 Wy skodziarze jestescie bardzo zadziorni... widać to na ulicy jak i na forum Chloru - Czw 03 Wrz, 2015 PiTT, kogut w logo zobowiązuje! anjas - Czw 03 Wrz, 2015
Marek23 napisał/a:
widać, ze nie jedzenie kiełbasy nie tylko na cerę pomaga
Wspomaga też IQ. Spróbuj, nigdy nie jest za późno.
Aha, "niejedzenie" pisze się łącznie.
PiTT napisał/a:
Wy skodziarze jestescie bardzo zadziorni... widać to na ulicy jak i na forum
Tak, my fani VAG tak mamy Bonczek - Czw 03 Wrz, 2015 Michał - Czw 03 Wrz, 2015 odjebać mi sie od gazu prosze .... kaziu1985pn - Czw 03 Wrz, 2015 chciałbym mieć takie problemy, co kupić za 200tyś i jeszcze bezsensu się spinać o to dzik - Pią 04 Wrz, 2015 Pytanie Marka dalej aktualne, 4 łapy 300KM i <200PLN.
Dodam że narazie rabaty wypracowane to 9.2% i walczymy dalej.
Jest jedna wada tej skody, fotele. Może mało, ale istotnie. Wracając po kolejnej wizycie wskoczyłem po drodze do salonu VW i usiadłem w B8, k***, siedzi się dużo lepiej. W superbie 0 opcji foteli sportowych czy czegokolwiek innego.KarQ - Pią 04 Wrz, 2015 Golf R kombi będzie za mały, czy chcesz limo?MoRToN - Pią 04 Wrz, 2015
dzik napisał/a:
Pytanie Marka dalej aktualne, 4 łapy 300KM i <200PLN.
Dodam że narazie rabaty wypracowane to 9.2% i walczymy dalej.
Jest jedna wada tej skody, fotele. Może mało, ale istotnie. Wracając po kolejnej wizycie wskoczyłem po drodze do salonu VW i usiadłem w B8, k***, siedzi się dużo lepiej. W superbie 0 opcji foteli sportowych czy czegokolwiek innego.
Zleży dla kogo mało istotne. Ja oddałem foke na przegląd i "zmuszony" byłem zrobić w środę 900km mk5, to jest zdecydowanie co innego... chociaż foka niby fotele z pakietu "sport" a mk5 najprostszy golas to i tak podróżuje się o niebo wygodniej.PiTT - Pią 04 Wrz, 2015 kupując auto typu superb, czyli stworzone do podrozowania, fotele wg mnie odgrywaja ogromne znaczenie
jest sens meczyc sie za kolkiem na niewygodnych fotelach?
w B8 chyba juz te standardowe sa nieco lepiej wyprofilowane, pamietam ze mi tez bardzo dobrze sie jezdzilo tym autem
superbem nie jezdzilem, jedynie tym starszym na tynej kanapie w taryfie... miejsca bylo porazajaco duzo