[ Dodano: Sro 18 Paź, 2006 ]
New PB: 1.36.12 YEEEAAAH!!!szymlorek - Śro 18 Paź, 2006 trzy dni mnie nie było a tu już po 4 sek z czasów urwane:D na szczeście od jutra ide na chorobowe to bede mial duuuuzo czasu żeby pograć bo chyba odstaje już troche od reszty Loko - Śro 18 Paź, 2006 Anjas świruje, bardzo dobry czas jak na tak krótki okres gry, gratulacje. anjas - Śro 18 Paź, 2006 no to pograliśmy dzisiaj
dzieki Michal, Pitt, Dariano...
widzialem tez jak zaczal szalec Carlos. To nasz?
Aha, Loko mam pytanie, podobno jak sie ma S2 to nie mozna grac na tych serwerach od wersji demo. Prawda to czy fałsz, bo mnie Michał nastraszył? PiTT - Śro 18 Paź, 2006 fajnie się grało, ale... byłem ostatni bo nie ograniam jeszcze co i jak
pare razy zaliczyłem dacha
i do tego jeszcze na łóżku leże to już zupełnie fatalnie się myszkę obsługuje strick - Śro 18 Paź, 2006 Graty Anjas!
Ja dziś nei mogłem, ale jutro napewno troche pogram! Poleciłem giere kilku znajomym i też zaczna!Loko - Śro 18 Paź, 2006
anjas napisał/a:
no to pograliśmy dzisiaj
dzieki Michal, Pitt, Dariano...
widzialem tez jak zaczal szalec Carlos. To nasz?
Aha, Loko mam pytanie, podobno jak sie ma S2 to nie mozna grac na tych serwerach od wersji demo. Prawda to czy fałsz, bo mnie Michał nastraszył?
False Michał ściemnia , jak się ma s2 to masz do wyboru, mozesz grać na serwerach demo, s1, i s2 wybierasz to przed wyszukiwaniem serwerów.
No i s2 daje pare fajnych gadgetów, na stronce www.lfsworld.net dostajesz sowje konto, na którym masz liczbe przejechanych kilometrów, ilosć wygranych i takie inne pierdoły statystyczne i tam też zapisują sie automatycznie twoje czasy z serwerów s1 i s2, na serwerach demo nie działają statystyki i zapisywanie czasów. Jak grasz i zrobisz nowy najlepszy czas, to wyskakuje Ci że zrobiłęś nowy najlepszy czas, taki i taki i zapisuje się to na serwer. Możesz sprawdzać ile okrązeń zrobiłęś na danym torze/aucie, jaki jest aktualny wr, jaki jest twój najlepszy czas i to wszystko za pomocą specjalnych komend podczas gry.
Na stronce lfsworld.net możesz też zapisać ileś tam skinów, w łatwy sposób możesz stworzyc sobie malunek na aucie i dzieki tej stronc każdy gracz, który gra razem z tobą na serwerze widzi twój indywidualny malunek na aucie. Wszystkie skiny są downloadowane podczas łączenia się z serwerem.
No ale najlepsza to jest róznorodnosć samochodów, od bardzo słabych osiek, coś ala stary minaik, przez coraz mocniejsze, aż do stricte wyścigowych na slickach, jedno ociężałe 4x4, w rwd to samo co w fwd, do tego 3 formułki, 2 bardzo ciężko prowadzące się LX'y, czyli dawne lotusy 7, a dzisiejsze catherhamy. Są wymagajace, ale dają bardzo duzo funu.
No i na koniec 2 jedyna 2 auta, które są zywcem przeniesone z życia jest to mrt takie cos na kształt gokarta, (jedyne auto którego nie moge ogranąć, jest nie na moje nerwy )
No i RAC ( race about), czyli auto stworzone przez studentów politechniki w finlandii i potem przeniesione do gry. [ też cholernie trudne do ogarniecia]
Tu stronka: http://www.raceabout.fi/PiTT - Śro 18 Paź, 2006 a ma ktoś wspomniany przez Michala, dzwiek vteca?anjas - Czw 19 Paź, 2006 ufff, dzieki Loko za wyjaśnienie. Kamień spadł mi z serca, bo przestraszyłem się, że będę się musiał ścigać z samymi zawodowcami z licencjami i będę dostawał po dupie. A na serwerach demo zawsze można komuś naklepać
[ Dodano: Czw 19 Paź, 2006 ]
PiTT napisał/a:
a ma ktoś wspomniany przez Michala, dzwiek vteca?
no właśnie, można jakoś podmienić dźwięk silnika?Dariano - Czw 19 Paź, 2006 Anjas gratki za czas respekt. Ja czasu wczoraj nie porawilem ale , troche lepiej z systematycznoscia sie zrobilo u mnie. Szedlem na rekord ale standartowo na ostatnim winklu za szybko bylo i kartofle zwiedzilem. Fajnie sie gra jak jest HH.org Fajniejszy jest duch rywalizacji Dzis tez bede gral D jedyne co mnie wkurza to dretwiejaca reka :570:anjas - Czw 19 Paź, 2006 gra się super jak są znajomi... Nawet się nie wkurzam jak ktoś z HH przez przypadek zepchnie mnie z toru, albo nie wyhamuje i przyładuje w tyłek
mam tylko wrażenie, że moja myszka nie wytrzymuje ciśnienia, bo pod koniec wczorajszej jazdy działała jakoś skokowo .
zastanawiam się też czy przed naszymi nickami nie dać oznaczenia klubu np:
[hothatch.org] anjas, albo
[hh.org] anjas
żeby było wiadomo, że jesteśmy teamem - co wy na to???
Podobało mi się wczoraj jak się trochę rozjeździliśmi i zajmowaliśmy 3 pierwsze miejsca
... ale potem przyszły Szumachery i zaczęły nas klepać
I Michał był dobry, jak w pierwszym wyścigu nas pojechał i zajął 2 miejsce... Goniliśmy przez 5 okrążeń i duuupaaa... Poziom jest wyrównany i naprawdę możemy się pościgać...Dariano - Czw 19 Paź, 2006 Ta te cwoki krecili czasy 1:33:xx 1:34:XX i wez tu i graj z takimi pojebami D
Anjas z tym nickiem to o tak jakby klan rozumie [hothatch.org] Dariano ze z jednej bandy jestesmy D
A jeszcze mam pytanie jak zrobic napis na tablicy rejestracyjnej??
Anjas ciesz sie ze stricka nie bylo ostatnio jest specjalista od wjezdzania w tylek, prawdziwy gej D nasz czlowiek nasz hihihihi
a michal chodzil jak pojebany wczoraj chyba tylko raz czy dwa bylem przed nim. a kierownica to naprawde by sie przydala jakas.anjas - Czw 19 Paź, 2006
Dariano napisał/a:
A jeszcze mam pytanie jak zrobic napis na tablicy rejestracyjnej?
teraz nie pamiętam, ale jak wrócę do domu to sprawdzę
Jeden z tych wczorajszych kolesi wykręcił 1.33.14 - prawie kurde rekord toru. Niezłe z nich koty!