szymlorek - Wto 14 Lis, 2006 PiTT, na przyszły sezon może siakiś OZet superturismo czy fela z clio williams? wyglądałby super imho strick - Wto 14 Lis, 2006 Zgadzam sie z szymlorkiem PiTT - Wto 14 Lis, 2006 no to moze pogonie te stalówki za grosze i zostawie te alusy co mam na zimę
szerokość i tak zostanie taka sama
[ Dodano: Wto 14 Lis, 2006 ]
szymlorek napisał/a:
PiTT, na przyszły sezon może siakiś OZet superturismo czy fela z clio williams? wyglądałby super imho
myślałem nad 16" niestety fela z williego 15" ginie w większej budzie
ale też podoba mi się właśnie taki wzórAnonymous - Śro 15 Lis, 2006 jakbys chcial pogonic alu 15' to wyslij na priv cene
pozdro.PiTT - Śro 15 Lis, 2006 pogonie 14" stalówki
decyzja zapadła, właśnie kupiłem 185/55/15 i zakładam na obecne alusy
na lato 16" wsadzam
kupiłem Avon Ice Touring
jeździłem na letnich Avonach i były naprawdę dobre, o niebo lepszę niz Bravurisy które na ciepłym asfalcie zaczynają pływać
grzech - Śro 15 Lis, 2006 PiTT, jakie wymiary tych stalowek ? ile za nie chcesz, bo ja jeszcze szukam cos dla 165/65.PiTT - Śro 15 Lis, 2006 miałem na nich 185/60/14
to są stalówki Michelin, podobno oryginalne Renault
rozstaw 4/100 nie mam pojęcia jakie ET, ale wygląda że coś koło 50 bo dosyć głęboko siedziały
otwór centrujący musi mieć 60,1mm bo taki jest właśnie w renaultstrick - Śro 15 Lis, 2006 Do saxo raczej nie spasują!PiTT - Sob 18 Lis, 2006
szymlorek napisał/a:
PiTT, na przyszły sezon może siakiś OZet superturismo czy fela z clio williams? wyglądałby super imho
Loko - Sob 18 Lis, 2006 No fajne felgi, i dobra cena 1800 zł za komplet całych ładnych kół 16 o elegancka cena.
A te felgi to jes jakaś firmówka renaulta?PiTT - Sob 18 Lis, 2006 tak, wydaje mi się że to speedliny z clio sport
cena jest bardzo dobra, az szkoda ich nie kupic
pogadam z gościem czy ma stałe dostawy czy jednorazową partię bo na wiosnę może już najzwyczajniej ich nie miećLoko - Sob 18 Lis, 2006 Tam pisze, ze ma 100 sztuk, to może tak szybko nie zejdą, ale jak masz hajsik, to lepiej teraz kupić i mieć z głowy, będą sobie czekały na lato szymlorek - Sob 18 Lis, 2006 Świetna sprawa te felgi, superturismo zawsze strasznie mnie jarały tak jak i superleggera i za tą cene myśle że dobry zakup, szkoda że nie mam do czego ich założyć bo tak już bym liczył moniaczki w śwince skarbonce k-mart - Sob 18 Lis, 2006 dokladnie nad tymi felgami zastanawiam sie na zmiane do williamsa, niestety nigdzie nie moge upolowac uzywanych w dobrej cenie strick - Sob 18 Lis, 2006 Pitt pogadaj z Markiem23 moze zna goscia, albo przynajmniej oglądanie fele