CHRZANEK - Śro 05 Wrz, 2007 PS2 kosztuje 499pln w pewnej sieci marketów elektronicznych gaugan - Śro 05 Wrz, 2007 i pozniej to trzeba jakos przerabiac czy cus? bo co 2 na allegro napisane, ze przerobiona. pewnie na czytanie wypalanych plytek...
dzieki za info, w weekend ogarne temat
pzdrNiemy - Śro 05 Wrz, 2007 sorki za OT
czy ma ktos moze Colina II ?
bo tylko to mi pojdzie na lapku, a mam duzo wolnego czasu i bym sobie pogal Michał - Śro 05 Wrz, 2007 specjalnie dla gaugana
A moze chcemy podriftowac ?
chyba lotus lepiej smiga. zobaczcie na pierwszy zakret i zblokowane kola
Tutaj marek na pelnym lansie w jego evo
No i intro
obejrzyjcie !!
hajla !!Loko - Czw 06 Wrz, 2007 Ale to sa filmiki z gran turismo takiego prawdziwego w które można już grać w tej chwili? Czy to tylko filmiki które są zapowiedzią gry i jak to zykle bywa na pleju filmiki będace zapowiedzią powodują opad szczenki, ale potem w grze juz nie wyglada to tak kolorowo.
Bo jeśli to jest realna gra to ja pierdole wyglada zajebiscie momentami jak normalny film. gaugan - Czw 06 Wrz, 2007 :547: :547: :546: :546:
soko mi wczoraj wybil PS2 z glowy, mowi, ze to sie konczy i trzeba brac PS3
pytanie do Was experci once again. czy jak kupie PS3 w US and A to beda mi smigaly gierki kupione w Media Markt albo gieldzie?
pzdr
p.s jezeli ktos ma do sprzedania, albo dojscie do PS3 w okolicach 1500pln to biore od razuAnonymous - Czw 06 Wrz, 2007
Loko napisał/a:
Ale to sa filmiki z gran turismo takiego prawdziwego w które można już grać w tej chwili? Czy to tylko filmiki które są zapowiedzią gry i jak to zykle bywa na pleju filmiki będace zapowiedzią powodują opad szczenki, ale potem w grze juz nie wyglada to tak kolorowo.
Bo jeśli to jest realna gra to ja motyla noga wyglada zajebiscie momentami jak normalny film.
trajlery z driftem sa to replaye z gry, takze tak ta gra bedzie wygladac. Napewno bedzie full wypas.
Co do serii GT, dopiero niedawno mialem przyjemnosc pogrania w GT4 na ps2 i naprawde super mi sie gralo. Polecam kazdemu. Mnostwo aut, odwzorowane swietnie trasy, ogromna grywalnosc .
jesli chodzi o PS3 z USA to
"Co muszę wiedzieć przed podjęciem decyzji o kupnie konsoli NTSC?"
Należy pamiętać o blokadach regionalnych. O ile w przypadku gier dla PlayStation 3 nie jest to problem, o tyle tego typu ograniczenia uniemożliwiają odtwarzanie gier PSX/PS2 oraz filmów DVD i Blu-Ray z innych regionów. Ponadto występują pewne różnice zawartości dostępnej w PlayStation Store.
i jeszcze to
Zasilacz w PS3 obsługuje napięcie 110-240V, wystarczy zatem tylko kabel zasilający z inną wtyczką - np. taki z PS2.Michał - Czw 06 Wrz, 2007 Soko ( jaś ? ) chyba pierwszy raz coś mądrego powiedział heehhe zart
Ale ma racje, kupowanie teraz ps2 to juz kicha, szczególnie ze masz lcdka, audio dobre. Zepnij sie i jednak kup ps3 odrazu.
A co do gry, tak. Tak wlasnie wyglada gt5, i tak będzie wyglądać u ciebie.
Porponuje abyś na y2b poszukał sobie o tym jak robili tą gre Każda trasa ma granice błędu 12 cm <wow> oraz granica błędu nachylenia trasy to 8 stopni . Wszytkie dzwięki fur są orginalne , samochodów jest ponad 300 . No ale niestety, trzeba je sobie dokupić. Nie wiem jak , ani za ile, ale trzeba.
Co do ps3 z USA to nie wiem, ja chyba bym nie ryzykował. To jest sprzęt który może sie popsuć, nie jest on niezawodny ....
GAUGAN GO GO GO GO GO !!!!!!!!! jerdziesz i kupujesz.Marek23 - Czw 06 Wrz, 2007
KonradMK napisał/a:
no i macie. zawsze ktoś kogos popycha w pupala z tym, że komputera można jeszcze uzyć do czegoś innego a kupiony samochód do GT5 to sobie co najwyżej można wydrukować i powiesić w kibelku hehe
Co za bezsens! W Gran Turismo gram od 8 lat i nie dam złego słowa powiedzieć. Michał ma rację, to grę człowieku włożony tyle pracy i pieniędzy, że szok...
Michał, co za akcja z dokupuwaniem aut?
Ja kupuję PS3 w momencie premiery Gt5. Będzie model zniszczeń? Bo wiem, że w końcu będą bloki na hamowaniu i fading hamulców. YeahKonradMK - Czw 06 Wrz, 2007 po filmikach z GT5 jestem w stanie przyznać że mistrzostwo! ale mimo wszystko to tylko konsola, kiedyś grałem w splinter cell na kompie i na PS i szczerze mówiąc na kompie mi się fajniej grałok-mart - Czw 06 Wrz, 2007
Marek23 napisał/a:
Ja kupuję PS3 w momencie premiery Gt5
ja wczoraj stalem w sklepie z kasa w rece przed ps3 i juz chcialem brac. Doszedlem do wniosku, ze jesli kupie teraz, beda nici z Lublina, a potrzeba posiadania tej konsoli zaistnieje dopiero w momencie ukazania sie GT 5
:evilbat:gaugan - Czw 06 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
GAUGAN GO GO GO GO GO !!!!!!!!! jerdziesz i kupujesz.
no dobra, namowiles mnie! w weekend ogarne to wpadniesz na testy
Maro , wszystko będzie, ale modeu zniszczeń niestety nie. Twórca sie tłumaczył ( i dobrze ) ze ludziska zaczeli by sie specjalnie rozpierdylać, a nie kręcić jak najlepsze czasy.
Teraz najlepsze. Ma być 10.000 ( słowenie dziesięć tysięcy ) samochodów ... Nie każdym da sie jedzić, niektóre będą robione na zamówienie prywatne. Ehhh, śmigać saxo po torze , koło lambo, astonów ... najlepiej bordowym na białej feli
W pełnej wersji bedzie 350 aut, a dodatkwe tysiące będą systematycznie produkowane , i niestety ytzeba będzie za dodatkowe bulić.KonradMK - Czw 06 Wrz, 2007 i to jest właśnie minus konsoli - na kompie mógłbyś sam sobie zrobić autoMichał - Czw 06 Wrz, 2007 kondziu, mozliwe ze będziesz sobie mógł zrobić sam auto.
Sam wiesz jak jest. Usiądzie 4 rusków , 2 turków, 5 niemców i złamią to wszystko , ze będzie można sobie samemu robić.
Pozatym, nawet jakby było można, to i tak w 3d studio... a kto to ogarnia .... mało osób