M - Czw 24 Kwi, 2008 hahahahahahahahahahBad-i - Czw 24 Kwi, 2008 mmmmmmmmmmmmmmamy Cię Anonymous - Pią 25 Kwi, 2008 oj kuba uwazaj bo nie znasz dnia ani godziny Jakarti - Pią 25 Kwi, 2008 bedziesz po 18 w domu??Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 Vlodziu pozazdrościł Lennemu
Bart - Sob 26 Kwi, 2008 mam wrażenie, że stacje benzynowe w mojej okolicy lepiej wyglądają Jakarti - Sob 26 Kwi, 2008 dobry czupurek Vlodziu!! Janusz - Pią 15 Sie, 2008 qbus wpieprza zime fryty:D
a teraz foty dla mi, ze spiacymi kolegami
michoolvt
i znowu qbus
*zdjecia z ostaniej głosnej juz biby in krkmichool_vt - Sob 16 Sie, 2008 ja ci tu dam zaraz kuwa
edit
nie ma jak zupka winiary w pińć minut... (melina rulez)
to na dole w srodku zdjecia to kieliszek, nie szklanka
pozycja barowa
podążaliśmy do centrum krakowa szerzyć miłość - nie wyszło
Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 chlopaki ogarnijcie jakis tor gokartowy - bo chcemy was odwiedziec wieksza mam nadzieje ekipa Janusz - Sob 16 Sie, 2008 kłopot będzie z tymi kartami:D bo jak narazie wszystkie tory w krk są zamknięte... ale jak głoszą lesne dziadki, niedługo zostanie otwarty nowy..... nie wiadomo jeszcze kiedy gdzie i jaki.... bo strona jest cały czas w budowie....Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 Janusz wiec jestes wybrany na opiekuna tego przedsiewziecia i czekam na info michool_vt - Sob 16 Sie, 2008
Marcel 08 napisał/a:
chlopaki ogarnijcie jakis tor gokartowy
wyrazów/kielce ?
jak cos ciekawego sie pojawi to janusz ogarniem Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 pogodynko ty moja to swoja droga ale ruszamy z II edycja kartów soon wiec wszystko w tym roku ma byc 2 razy lepsze Janusz - Sob 16 Sie, 2008 ja nie bo wszystko spiepszem..;p ja tylko powiem jak tor otworzą..;p
A z tego co wiem otwarcie już pod koniec sierpnia....:D