Michał - Wto 12 Cze, 2007 heheh włodziu, dziueki.
Juz tam lagadula mi rynek bada. Troche sie wkurwił ze tyle ogłoszeń mu pokazałem, ale cóż , czego sie nie robi dla admina pozatym, to łukasz go wkręcił Jakarti - Wto 12 Cze, 2007 dzwon do Bartka!! on wlasnie pojechal do Poznania na targi.. z pracy moze przy okazji Ci cos wytarguje? Michał - Czw 14 Cze, 2007 michool dostał POMÓGŁ ode mnie. Spradził mi furacze w kraku, teraz czekam na odpowiedz lagaduli na pw. IOn mi sprawdza w poznaniu u tzw. WIARY lenny - Czw 14 Cze, 2007 jakie samochody sprawdzasz???saxorulez - Czw 14 Cze, 2007 Fiat, Skoda może SeatMichał - Czw 14 Cze, 2007 jeszcze biore pod uwage dacie.dzik - Czw 14 Cze, 2007
Michał napisał/a:
jeszcze biore pod uwage dacie.
Widze Cie w thalii.
W typerze czy czyms innym szybkim wygladalbys jakbys go wlasnie pozyczyl od brata lenny - Czw 14 Cze, 2007
dzik napisał/a:
W typerze czy czyms innym szybkim wygladalbys jakbys go wlasnie pozyczyl od brata
od brata murzyna oczywiście... bo i Ty jestes murzynem... albonosem murzyńskim...:]Jakarti - Czw 14 Cze, 2007 chyba albinosem anjas - Czw 14 Cze, 2007 albo nosem M - Czw 14 Cze, 2007 to chyba koniec tego topicu Michał - Czw 14 Cze, 2007
dzik napisał/a:
Michał napisał/a:
jeszcze biore pod uwage dacie.
Widze Cie w thalii.
W typerze czy czyms innym szybkim wygladalbys jakbys go wlasnie pozyczyl od brata
widze cie w 40 letniej renówce za 500 zeta z odpadającymi drzwami w tylnym lusterku jak cie ciągne na holu bo znowu ci sie wysrała , po czym ten cały hol ( który mam od ciebie swoją drogą ) jest tak rozjebany jak ta renówka i też się przerywa.
z życia wzięte ...k-mart - Czw 14 Cze, 2007 oo, chyba fajny temat sie robi M - Czw 14 Cze, 2007 Panowie ... poziom....Michał - Czw 14 Cze, 2007 poziom jest, ja tylko napisałem prawde jak było .