To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jakie TV ?

Anonymous - Sob 01 Lis, 2008

bose jest specyficzną marką jedni ją kochają inni odwrotnie, ma swoje brzmienie i się ceni, uważam że za drogo, głośników do stereo czy kina bose bym nie kupił chyba że za 50% wartości :) jedynie uważam że jeszcze warte uwagi są aktywne komputerowe i tyle,
co do składania samemu głośników do stereo to raz że trzeba mieć pojęcie doświadczenie i dobre ceny na markowe przetworniki np jak vifa, scanpeak etc które po zamontowaniu w dobrze wyliczone paczki wymiatają i roznoszą o wiele droższe konstrukcje markowe oczywiście jeszcze z bardzo dobrym wzmakiem który to pociągnie :) to jest temat długi jak rzeka i uważam że ja mimo że interesuję się tym tematem to jestem za malutki żeby sobie coś takiego złożyć bo trzeba wiedzieć że żeby to zagrało to też musi mieć gdzie a nie w pokoiku 3x2 czy zbite w kąt obok kaloryfera , i nie mówię o 5.1 tylko stereo,
jeżeli masz możliwość to posłuchaj tych komputerowych c3 bo są naprawdę muzykalne i film też spokojnie obejrzysz, bardzo udana konstrukcja małego suba aktywnego o wymiarach 17x20 i 34długości , jak masz lekko wyostrzone ucho to usłyszysz małą dziurę w paśmie ale nie powiem gdzie ;) taki trick bose który zwiększa efekt przyjemnego i miękkiego basu który potrafi pomasować co nie co ale bez burczenia buczenia pierdzenia wzdymania i charczenia

Marek23 - Czw 18 Gru, 2008

Panowie pomocy! Do jutra muszę się zdecydować na jakiś Lcd z Samsunga... Ciutkę powyżej 40 cali. Jaki model, cena nie gra roli, bo to forma długu...

Moze coś takiego:
http://www.samsung.com/pl...=LE46A786R2FXXH

anjas - Czw 18 Gru, 2008

Powiem jedno: Samsung nie jedzie i słabo skręca.

Dziękuję.

A tak serio to moim zdaniem ten model co pokazałeś jest przyjemny. Ja bym brał :)

Bad-i - Pią 19 Gru, 2008

jezeli to jakies rozliczenie to bierze najdrozszy model i go sprzedaj ;)

Znajomy wlasnie kupil Samsunga LCD 46 cali i juz zaluje ze nie SONY czy nawet LG (to sa jego slowa - zapytam co to za model)

Marek23 - Pią 19 Gru, 2008

Bad-i napisał/a:
jezeli to jakies rozliczenie to bierze najdrozszy model i go sprzedaj

To prezent od firmy Samsung,zostaje.
Bad-i napisał/a:
Znajomy wlasnie kupil Samsunga LCD 46 cali i juz zaluje ze nie SONY czy nawet LG (to sa jego slowa - zapytam co to za model)

Zastanawiam się dlaczego nie jest zadowolony. Podobno przy mniejszej częstotliwości maturbacji wzrok się poprawia...i wtedy ten Samsung może dać radę.
Ale tak szczerze to wypytaj kolegę.

anjas - Pią 19 Gru, 2008

mój brat ma Samsunda 46' i jest bardzo zadowolony.
Wcześniej miał Sony Bravie i był bardzo niezadawolony (ale to był jeden z pierwszych LCD Bravia i był kupiasty strasznie - miał np. duże problemy z odświeżaniem, przy dynamicznej akcji albo grach było widać smugi. Kupa na maksa).

Bad-i - Pią 19 Gru, 2008

Mareczku dowiem sie dla ciebie, zreszta dzisiaj u niego bede. Jak po kilku łiskaczach będziemy oglądać plastiki to nagram ci jakosć na telefonie ;D

Dajesz...
Anonymous - Pią 19 Gru, 2008

w tej chwili plazmy są naprawdę tanie i jak bym miał kupować powyżej 42 cali to w do 6tys można coś fajnego kupić http://www.allegro.pl/sea...y=5123&order=pd

mam lcd i moim zdaniem kolorystycznie nie umywa się do plazmy jak tak samo nigdy nie widziałem idealnej czerni

pP - Pią 19 Gru, 2008

Bad-i napisał/a:
przecież samsung produkuje ekrany dla większości marek (LG czy nawet dla sony), w sony dopłacasz za obudowe, ja niestety kupiłem sonego i żałuję, samsung to dobry wybór!!
Bad-i - Pią 19 Gru, 2008

Panowie, to nie moja ocena (ja sie kompletnie nie znam). Jak odebralem nowy TV to sie brendzlowalem obrazem - a kolega obok, dzizas ale masz beznadziejny obraz o_O

ja kupiłem 2 lata temu samsunga 26" a w tym samym czasie mój brat napalił się na sonego 26" żeby było śmiesznie z tą sama matrycą, różnicy w obrazie nie ma ja dałem 2500 a brajdol za sonego 3000 i ma mniej stawien w menu ale ładniejszą obudowę i logo :)
i do końca nie jestem zadowolony z lcd ale to ma być tymczasowy wybór do sypialni ja zmienię lokum to tylko plazma :)

Mi sie nie podoba obraz z plazmy,wole lcd

a z ciekawości co dokładnie nie podoba się Tobie w obrazie z plazmy?
CHRZANEK - Pią 19 Gru, 2008

O fajnie że jest taki topic.

To i ja się podepnę z pytaniem ale zupełnie drugi koniec skali :)
Sprzedałem swój kineskopowy TV (cud !!!)
I po nowym roku szukam jakiegoś micro LCD.
Pod pojeciem micro mam na mysli 19-22cale.
Wiem że to względnie drogi rozmiar i za prawie te same pieniądze moge kupic tanie 32" jednak u mnie problemem jest miejsce. Nawet jak kiedyś się to zmieni to takiego malucha można będzie wstawić do kuchni i sobie ogladac TV przy sniadaniu.

Co ciekawego mozna trafić w tym rozmiarze ale żeby nie wydawać furmany pieniędzy ???
Samsung?? LG ??