To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Projektor czy PLAZMA/LCD

kamil - Śro 07 Lis, 2012

no to oki, ja tam naocznie widziałem w wielu sklepach i gdzieś zasłyszałem, ze takie praktyki to norma.
Janusz - Śro 07 Lis, 2012

mi napisał/a:
wiem jak jest w media/saturnie i mi to wystarczy.

tyle ze media i saturn to praktycznie to samo, bo własciciel i zarząd jest jeden :) to że sa dwie nazwy to poprostu marketing :)

mi - Śro 07 Lis, 2012

No popatrz, popatrz...
dzik - Śro 07 Lis, 2012

PiTT napisał/a:
świetne są opinie o telewizorach osób które same posiadają daną markę w domu... :D
czy ktoś kiedyś spotkał się z negatywną opinią użytkownika np. soniaka, panasonica, samsunga o telewizorach tej marki?
nie sądzę ;D

ja :]

jak wchodziły LCD po przeczytaniu wielu opinii kupiłem polecamy model samsunga.
Wszystko było ok poza kolorami ktore byly z dupy. Serwis nie widzial problemu i odeslal. Na szczescie odeslal z takim skutkiem ze tv przepadl. Kupili mi drugi, byl ok.

Co nie zmienia faktu ze nie polecalem tego modelu.

zefir - Śro 07 Lis, 2012

PiTT napisał/a:
a tak bajdewej... nowe tv z całą obsługą netu są mega fajne
wszystko przez wifi, do tego możliwość obsługi tv poprzez apki w smartfonie albo tablecie... hameryka normalnie :D

to jest mega, ze smartfona pelna obsluga i wpisywanie utworow klawiaturka z telefonu a nie z pilota etc

MoRToN - Śro 07 Lis, 2012

Zefir a jak to jest do samsunga cza mies tel samsunga czy soft dostepny na kazdego androida ?
Qukie - Śro 07 Lis, 2012

do Samsunga każdy na androidzie.

W weekend byłem szukać tv dla rodziców, między, Sony, Samsungiem i jeszcze jakimś była bardzo widoczna różnica w kolorach. Polecam się przyjrzeć wyborowi na tle konkurencji. Sam mam Szajsunga, a rodzice woleli Sony. Czy któryś polecam? Nie, należy samemu wybrać :P

zefir - Śro 07 Lis, 2012

MoRToN napisał/a:
Zefir a jak to jest do samsunga cza mies tel samsunga czy soft dostepny na kazdego androida ?

appka Samsung Remote

ja mam HTC :D

MoRToN - Śro 07 Lis, 2012

Spoko muszę to ogarnać bo z pilota neta nie da sie obsługiwać ;)
zefir - Śro 07 Lis, 2012

dokladnie :)
zefir - Śro 21 Lis, 2012

http://apex-resellerweb.s...2ux1/p-c0009017

3bańki i 600 kg xD xD xD xD xD xD

Bart - Śro 21 Lis, 2012

VATu sporo do odliczenia :]
siema - Śro 21 Lis, 2012

Bart napisał/a:
VATu sporo do odliczenia

A w listopadzie odlicza się podwójnie :> Ja bym się Bart, na Twoim miejscu decydował :]

Cartoon - Śro 21 Lis, 2012

siema napisał/a:
Bart napisał/a:
VATu sporo do odliczenia

A w listopadzie odlicza się podwójnie :> Ja bym się Bart, na Twoim miejscu decydował :]

Od tego roku już listopad nie jest opodatkowany podwójnie ;)

PiTT - Śro 21 Lis, 2012

siema napisał/a:
Bart napisał/a:
VATu sporo do odliczenia

od tego roku już się nie płaci 2x dochodowego, więc nie trzeba na siłę szukać kosztów :D