To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - poszukuje informacji o ATR

Stf - Śro 09 Sty, 2008

ade napisał/a:
dodatkowo od 325/328 tez niestety bedzie wolniejszy...

pierdolenie kotka za pomocą młotka. Skąd masz takie info. Atr w testach torowych wychodzi całkiem dobrze, na mokrym jeszcze lepiej. Na kresce myślę że jest szybszy od 325 i zbliżony do 328.

Dziku nikt tutaj nie neguje jakości bmw i tego że ma swoją wersję m. To są dobrze zrobione auta, Ja latam już 2 lata tym waszym hemultem i faktycznie wytrzymuje dużo przy zerowej awaryjności a i tak w każdej chwili zamieniłbym się na ctr'a. :P

Accord- sedan z jajem wyróżniający się spośród innych accordów których jest i tak znacznie mniej na ulicy niż e46.

206 Gti - Śro 09 Sty, 2008

Temat Roku !!!!!

:D :D :D

M - Śro 09 Sty, 2008

Temat bardzo uniwersalny poruszający przynajmniej kilka spolecznych problemów:

1. Czy 100koni z litra to powód do przesladowań
2. Jakie auto wybrac na taryfe i dlaczego nie accorda type-r
3. Jakim autem pojachać z ziemniakami i włoszczyzna na bronisze i nie byc wyśmianym wśród posiadaczy starych pasatów i audi 80

:D :D :D

k-mart - Śro 09 Sty, 2008

Chyba trzeba go przykleic w technicznych. :D
dzik - Śro 09 Sty, 2008

4. Jaki kupic samochod i dlaczego ma to byc honda.
5. Dlaczego 212KM japonskich koni jest lepsze helmutowskich 300KM
6. Dlaczego kazdy japonczyk w ogloszeniu to super igla a helmut jest po powodzi, byl taksowka, bity 43x i na bank kazdy zaczynal jako golf kombi.

M - Śro 09 Sty, 2008

LOL dziku, przebiles mnie :)
ade - Śro 09 Sty, 2008

Stf napisał/a:
ade napisał/a:
dodatkowo od 325/328 tez niestety bedzie wolniejszy...

motyla noga kotka za pomocą młotka. Skąd masz takie info. Atr w testach torowych wychodzi całkiem dobrze, na mokrym jeszcze lepiej. Na kresce myślę że jest szybszy od 325 i zbliżony do 328.

328 w e36 jest duzo szybsze niz w e46, a wsumie to e36 tak bardziej nowoczesnoscia pasuje do accorda...

tak jakos w zyciu wychodzi... czasami testy z gazet sporo odbiegaja od tego co sie spotyka na ulicach...

strick - Śro 09 Sty, 2008

Dobre Dziku :)
Anonymous - Śro 09 Sty, 2008

a jakies amerykance w manualu albo koreance? jezdza na taksowkach czy nie?
M - Śro 09 Sty, 2008

Widzialem dzisiaj pieknego czarnego ATR'a na mieście, panowie,
te wasze lagi,beemwice i inne dupowozy mogą conajmniej wozic zapasowe kolo ATR;owi
:D :D :D :D :D

eM napisał/a:
wozic zapasowe kolo ATR;owi

Czyli mowisz ze a ATR'ach kola sie psuja :p

Marek23 - Śro 09 Sty, 2008

Stf napisał/a:

sorry za ot - ale celice to za co tak bardzo ?

Za Sainza
Stf napisał/a:
myślałem że chodzi o ostatnią budę.

Może jestem metro, ale gejem nie jestem...

ATR spoko, ale dalej nie rozumiem jak sporych rozmiarów limuzyna fwd ma być bardziej sportowa niż takich samych rozmiarów rwd. To jest absurd... Znaczek Type R nic nie pomoże, 200 koni, duża masa i fwd. Prawa fizyki są niezaprzeczalne.

Stf - Śro 09 Sty, 2008

Marek23 napisał/a:
ATR spoko, ale dalej nie rozumiem jak sporych rozmiarów limuzyna fwd ma być bardziej sportowa niż takich samych rozmiarów rwd. To jest absurd... Znaczek Type R nic nie pomoże, 200 koni, duża masa i fwd. Prawa fizyki są niezaprzeczalne.

Marku... czy np lexus is też jest sportowy ? audi a6 q? już pomijam c klasę ? Masa ? w tym sęk, że ATR waży minimalnie mniej od Megane r26 więc w czym widzisz dysproporcje wagi? Poza tym dlaczego w starych niezależnych testach praktycznie wszyscy zachwycają się zawieszeniem i heblami atr'a ? Określany był nawet jako jeden z "Best Handling Car 2000".

lenny - Śro 09 Sty, 2008

hehehe... smiesznie tu piszecie Panowie... tylko sie nie pozagryzac... atr jest naprawde fajnym samochodem i tyle! :) wesolego hanuka ziomki... jjeeaahh!!

Ale niektorzy nie potrafia zrozumiec ze jednym moze sie ATR podobac innym nie...