To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - PEUGEOT 106 RALLYE

Dariano - Pią 25 Sty, 2008

panowie nie podpalam sie bo roznie moze byc goscio mowil tez ze do poprawek blacharskich jest troche itp . Na jakąs igle nie licze ale szrota tez nie kupie poza tym tak jak mowilem nie pali mi sie tak mocno to po pierwsze a po drugie mam nadwyrezony budzet :D
Bad-i - Sob 26 Sty, 2008

BUŁĄ
Vlodarsky - Sob 26 Sty, 2008

Darek kupi - tylko tak mówi :)
Jaco - Sob 26 Sty, 2008

Lekko bity, a który Rallye nie był bity. Tak naprawdę to większość z tych autek miały choćby lekką stłuczkę ??? Kupi kupi to w końcu białe Rallye .... nie można nie kupić...
Dariano - Sob 26 Sty, 2008

Mam narazie foty dzis nie spotkalem sie z gosciem bo w pracy siedzial podobno. Rozmowy trwaja najlepiej to by pasowalo zobaczyc jak to wyglada z bliska dziewczyny z południa nie chce ktos podjechac i oblookac na wache i browar dorzuce :D
qbus - Sob 26 Sty, 2008

Gdzie to stoi?

Bielsko biała

Wyglada mi na lekkiego strupa

wszystko kwestia ceny

Foty

qbus - Sob 26 Sty, 2008

Jestem w poniedzialek na slasku, wezme numer, od ok 15 powinienem byc wolny zeby go ogladnac.

Swietnie juz cie kocham :DD D
Anonymous - Sob 26 Sty, 2008

Co to kurwa jest na przewodach paliwowych i odmie - magnetyzery ? I ten stożek też poprawinie zamontowany :crazy:
strick - Sob 26 Sty, 2008

Mnie on na zmeczonego wyglada...
qbus - Sob 26 Sty, 2008

a Marcela nie wygladał? ciezko znalezc taki egzemplarz niezmeczony, kwestia tego ile mozna zejsc z tych 9 tys w dol.
strick - Sob 26 Sty, 2008

No tak, wszystko wokół ceny idzie...
Anonymous - Sob 26 Sty, 2008

Za 9 tysi to był chyba ten z Kraka ? Za tego z Bielska dałbym 6 - 6,5 .
qbus - Sob 26 Sty, 2008

A to nie te same? Dariano mozesz mi dac nr na priv do tego goscia bo w takim razie nie wiem czy mam dobry. Tez mi sie wydaje ze ok 7 tys to max.