heh - pierwszy start bez Taryfy wolno, bo wolno ale ukończony bez taryfy
ooo. A ja sie zastanawialem kto tak Golfa niszczy
Ja wczoraj startowalem czerwony Seicento van.
Moj pierwszy start..........gdziekolwiek
Bylem szosty w klasie....na 10 startujacych Anonymous - Śro 11 Cze, 2008 najslabszy przejazd SL1 http://pl.youtube.com/watch?v=Ulzk_pfWQt8Stf - Wto 17 Cze, 2008 fajny wieczór na RS - konkursie kierowców.
Rudello gratki debiutu - i tego czego się z resztą obawiałem - pojechania hitlera. Niestety mój rewanż został obarczony literką T, po której pojechaliśmy do domu
Do kolejnego wtorku.Greg - Wto 17 Cze, 2008 Widziałem, Golf daje radę. Ale nie skojarzyłem auta z forum.Stf - Wto 17 Cze, 2008 Nie ma się co tłumaczyć bo oficjalnie Rudello mnie klepnął o kilka dziesiątek i basta. Ostatni przejazd potwierdził mnie tylko w wątpliwym przekonaniu, że golferos mun czaczos może jednak powalczyć jeśli nie wali w taryfy.Anonymous - Wto 17 Cze, 2008
Stf napisał/a:
Nie ma się co tłumaczyć bo oficjalnie Rudello mnie klepnął o kilka dziesiątek i basta. Ostatni przejazd potwierdził mnie tylko w wątpliwym przekonaniu, że golferos mun czaczos może jednak powalczyć jeśli nie wali w taryfy.
No i fajnie wyglada klasyfikacja klasy 3
Same Hondy, a pozniej ja w SC http://www.ak-centrum.pl/.../5okk/klasy.htmRudello - Wto 17 Cze, 2008 Stf- bylo bardzo fajnie, zdrowa rywalizacja i mila atmosfera.
Dariano - Dzieki za rady- jak widac pomogly(2gi w open i pierwszy w 4klasie) panie profesorze
Rasta - milo ze wpadles, szkoda ze bez foky
ogolnie wrazenia spoko, zalalo mnie troche adrenalinka - o to chodziło! Ale nawierzchnia hmm wole tor Stf - Wto 17 Cze, 2008 rudello - respect bo jak na 1 raz to naprawdę niezły czas. gdyby było równo fakt faktem można lepiej przenieść moc - ale każdemu jest podobnie więc... respektos - jedziemy dalej. wiadomo - muszę pogdybać - jednak gdyby nie ten &%*& słupek byłoby różowo
PS. to koło zwiedzające Warszawę to było Twoje Drone?Rudello - Śro 18 Cze, 2008
Stf napisał/a:
PS. to koło zwiedzające Warszawę to było Twoje ?
?? czy chodzi ci o tego cieniasa ktoremu odpadlo kolo i ztoczylo sie do wisly??Anonymous - Śro 18 Cze, 2008
Stf napisał/a:
PS. to koło zwiedzające Warszawę to było Twoje Drone?
Nie, cale szczescie to nie moje CHRZANEK - Śro 18 Cze, 2008 Rudy: Gratuluje.Bad-i - Śro 18 Cze, 2008 a jednak, ten sympatyczny kolega bez włosow ktory tak bajecznie tańczy pokazał klasę także i za kierownicą strick - Śro 18 Cze, 2008 No garty
Bad-i napisał/a:
pokazał klasę także i za kierownicą
Bo wczesniej juz co innego pokazał Rudello - Śro 18 Cze, 2008