To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [EXP] JIMEK

Peter - Wto 24 Cze, 2008

kurde Jimek....

ostatnio kumpel pokazywal mi zdjecia swojej Imprezy robione przez profi fotografa. Twoje fotki sa o niebo lepsze!! powaga. respect za te zdjecia. sa piekne xD

Anonymous - Śro 25 Cze, 2008

kurcze dzieki nie powiem milo sie to czyta ale wiem ze jeszcze wiele przede mna jesli chodzi o cykanie, niektore rzeczy zrobilbym lepiej no i zdecydowanie wiekszy personel by dal wieksze mozliwosci. Chyba uznalem ze powoli zasluguje na to zeby troszke doinwestowac sprzet i chce dokupic troszke zabawek do aparatu zeby poprawic komfort pracy i spektrum mozliwsci. Ale za lepszym aparatem (to jest najprostrzy sony) nie bede sie jeszcze troche rozgladal zeby samemu sie poprawiac i wykorzystywac go w 100%.

Aha, zapomnialem w koncu napisac :D tytul tej sesji - "NIE SPAĆ, ZWIEDZAĆ!!!!"
dzieki za komentarze

pppppps. pozdro dla Michala ktory jest mega i go chyba kocham :D :lol2: tekst roku z fczorey:
- ej ziooom, mam ekstra pomysl na film, ale naprawde suuper pomysl - taki ze wiesz, wstac rano i zeby byly ulice puste totalnie i takie ujecia jak nikogo nie ma, dobre co?
- hmmm......
:rotfl: :rotfl: :jupi: :jupi: hehe lubie cie świrolu!!! :lol2:

Vlodarsky - Śro 25 Cze, 2008

JIMEK napisał/a:
pppppps. pozdro dla Michala ktory jest mega i go chyba kocham tekst roku z fczorey:
- ej ziooom, mam ekstra pomysl na film, ale naprawde suuper pomysl - taki ze wiesz, wstac rano i zeby byly ulice puste totalnie i takie ujecia jak nikogo nie ma, dobre co?
- hmmm......
hehe lubie cie świrolu!!!

a poza tym w Hameryce już takie cuś robyly :) ale Polisz ediszon też by było fajne :)

Anonymous - Śro 25 Cze, 2008

np. ferrari vanilla sky. http://www.youtube.com/watch?v=dPzFnTUi5ew super to wyglada zwlaszcza ze to najgestrze miejsca swiata... no a w wawie tez tak sie staralismy.. tam gdzie na codzien stoimy w korkach albo gdzie nie ma gdzie zaparkowac albo nie mozna wjechac
Gaydek - Śro 25 Cze, 2008

Właśnie chciałem to pierwszy napisać :> . JIMEK, bierz się za filmy xD .
Bartli - Śro 25 Cze, 2008

JIMEK napisał/a:
kurcze dzieki nie powiem milo sie to czyta ale wiem ze jeszcze wiele przede mna jesli chodzi o cykanie, niektore rzeczy zrobilbym lepiej no i zdecydowanie wiekszy personel by dal wieksze mozliwosci. Chyba uznalem ze powoli zasluguje na to zeby troszke doinwestowac sprzet i chce dokupic troszke zabawek do aparatu zeby poprawic komfort pracy i spektrum mozliwsci. Ale za lepszym aparatem (to jest najprostrzy sony) nie bede sie jeszcze troche rozgladal zeby samemu sie poprawiac i wykorzystywac go w 100%.

Aha, zapomnialem w koncu napisac :D tytul tej sesji - "NIE SPAĆ, ZWIEDZAĆ!!!!"
dzieki za komentarze

pppppps. pozdro dla Michala ktory jest mega i go chyba kocham :D :lol2: tekst roku z fczorey:
- hmmm......
:rotfl: :rotfl: :jupi: :jupi: hehe lubie cie świrolu!!! :lol2:

Zgłaszam się na dodatkowy personel :faja:

Anonymous - Wto 01 Lip, 2008
Temat postu: WIZYTA W NIESAMOWITYM MIEJSCU - NA MIEDZIANEJ GORZE.
1

2

3

4

5

Anonymous - Wto 01 Lip, 2008

6

7

8

9

10

11

wrazenia - niesamowite. Cos jest z tym rajem...

Michał - Śro 02 Lip, 2008

jimmi !! stać cię na więcej !!
niebo za mangowo ///

Anonymous - Śro 02 Lip, 2008

rozumiem i tez to widze ale bardziej chcialem zrobic zdjecia zajebistego miejsca no i celem podrozy nie bylo samo robienie zdjec. kielce sa mega, chcialem wam tylko zajawke tego pokazac, nasz lublin niestety sie nie umywa. wewnetrzna czesc kielc jest taka szeroka jak lublin a do tego wieksza plus super szeroka 'obwodnica i pelno zakamarkow, ekstra nawierzchnia, mistrz. Strasznie bym chcial zebysmy tam kiedys pojechali. Mam tam pewna znajomosc i mysle ze udalo by sie wynajac za nie duzo wiecej niz lublin a tam 30 aut jezdzi sobie komfortowo moglo by spokojnie przyjechac wiecej czyli i koszty mniejsze, fotokomorke mamy i by byly ciagle pomiary i treningi zarazem. Masakrycznie zajebiste miejsce, super szeroko, infrastruktura. bylismy z Rudellem pod niezlym wrazeniem. mozna sobie pokoj wziac w motelu na samym torze :jupi:

ps. apropos jeszcze nieba to jedne foty to zachod a drugie to pozny wschod slonca i stad roznice. te wiadomosci od boga np na pierwszej focie prawdziwe, tak zostalismy powitani, moze dlatego tak duchowo teraz podchodzimy do tego miejsca przynajmniej ja :D

dzik - Śro 02 Lip, 2008

Nie wiej jak wewnetrzny w Lublinie, ale dwa latat temu asfalt mial zero przyczepnosci.
Na duza petle nie wpuszczaja kazdego, kuzyn mojej kolezanki sie tam zabil.

206 Gti - Śro 02 Lip, 2008

dzik napisał/a:
kuzyn mojej kolezanki sie tam zabil.

??? Na torze się zabił?

dzik - Śro 02 Lip, 2008

206 Gti napisał/a:
dzik napisał/a:
kuzyn mojej kolezanki sie tam zabil.

??? Na torze się zabił?

Tak

Loko - Śro 02 Lip, 2008

dzik napisał/a:
Nie wiej jak wewnetrzny w Lublinie, ale dwa latat temu asfalt mial zero przyczepnosci.
Na duza petle nie wpuszczaja kazdego, kuzyn mojej kolezanki sie tam zabil.

Asfalt jest nowy niedawno położony ;)

GOKART - Śro 02 Lip, 2008

mam za duże zaległości w tym temacie więc nie będe oceniał fotek wybiórczo tylko powiem że najbardziej podobają mi się te z małym mordercą czającym się w bramie tudzież zakleszczonym w wąskich uliczkach - super klimat i kadry.
Dużo fajnych, świeżych pomysłow na zdjęcia które dają większy efekt niż dobry warsztat czy super sprzęt. Gratulacje, oby tak dalej ! :)