brzydkie
a tak na serio 20" nie wiele wniesie, jedynie profil będzie nieco niższy
wszystko zależy jaki wzór felgi bo akurat moje mają wzór zmniejszający optycznieRudello - Czw 09 Paź, 2008 Jak dla mnie czarny grill jest idealny!
w tym wypadku jakikolwiek chrom psuje wszystko. Grill chromowany wygląda jak ryjek świni, tragedia.
Tak jest great!
PiTT napisał/a:
helloł... ja już mam czarne
felgi też?? PiTT - Czw 09 Paź, 2008 pozwoliłem sobie na takie małe podsumowanie
obiecuje, że nie będę już więcej zaśmiecał tego tematu bo jakby nie było to nie jest pimp
Michał - Czw 09 Paź, 2008
Cytat:
obiecuje, że nie będę już więcej zaśmiecał
ufff, wreszcie PiTT - Nie 19 Paź, 2008 z serii "bujając w obłokach"
PiTT - Sob 01 Lis, 2008
Michał napisał/a:
Cytat:
obiecuje, że nie będę już więcej zaśmiecał
ufff, wreszcie
a wuja takiego
pochwalę się, lotka na klapie + fotele (one są czyste tylko alcantara tak się układa)
Anonymous - Sob 01 Lis, 2008 czekam na ogledziny na zywca, bo loteczka dodaje smaku
jak to mowia diabel tkwi w szczegolach PiTT - Sob 01 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
czekam na ogledziny na zywca, bo loteczka dodaje smaku
jak to mowia diabel tkwi w szczegolach
a chuj, coraz bardziej mnie wkurwia to auto
jest za wolne, czemu nie kupiłem od razu M5 albo M3 Anonymous - Sob 01 Lis, 2008 szukaj silnika i bedzie dobrze .... albo lepiej wsadz kompresor - tak jak rozmawialiśmy wczoraj PiTT - Nie 09 Lis, 2008 jak dla mnie mistrzostwo
jakby taki antracyt zrobić, tyle, że polerowane
pojawia się problem, obecnie mam polerowane alu na całej powierzchni, więc jakbym pomalował lakierem to stracą błysk i pewnie by tak nie wyglądały jak na zdjęciach
saxorulez - Nie 09 Lis, 2008 wal w antracyt.. będzie zacnie
przyznam że na ciemnej feli zaczeła mi się podobaćps - Nie 09 Lis, 2008 antracyt rzeczywiscie mistrz! go for it!
a co ten tyl tak wysoko?? czy tylko na tej fotce tak wyszlo?wasq - Nie 09 Lis, 2008
ps napisał/a:
a co ten tyl tak wysoko?? czy tylko na tej fotce tak wyszlo?
dwa ciala w bagazniku mniej
hmm w tej ciemnej wersji felgi wygladaja calkie mfajnie jakby to jeszcze byl ciemnyp olerowany antracyt to juz wogole by byla malina