To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2008

Bad-i - Pią 13 Cze, 2008

mnie dziwi jeszcze jedno, w tylu sportach wprowadzili monitorowana kontrole.

Np. tenis ziemny, tyle lat sie bronili a teraz jednak kazdy zawodnik ma prawo do 3 kontroli w czasie seta.

Dlaczego nie wprowadze tego w pilce?? przeciez przez takich debili wypacza sie wyniki meczow, a co gorsze, niszczy sie ciezka prace wielu ludzi.

Marek23 - Pią 13 Cze, 2008

Załamka. Ale po austriakach można sie wszystkiego spodziewać. Spędziłem niemałą część życia w tym kraju nawet raz spałem w mieścinie gdzie kochany Fritz sobie chował
rodzinke w piwnicy. To wiejski kraj, z krowami na autostradzie, faszystowską policją, brzydkimi dziewczynami i rolniczym narodem. Nie lubię...na drugim miejscu Szwajcarzy z tą ich neutralnościa, złodziejstwem(2 wojna światowa) i żydostwem na potęgę. Sędzia ch.uj i tyle. Boruc mistrzem.

Anonymous - Pią 13 Cze, 2008

jakaś taka dziś smętnawa muzyka leci w radio czy coś się wczoraj stało ?? CO SIĘ STAOOOO?? :)

Zastanówcie się chwilę, trzymajcie poziom... czy Lewandowski NIE faulował?
Jego się czepiajcie. Gdyby nie głupi kompletnie niepotrzebny faul, nie byłoby pretekstu do karnego. Proste, nie?

Był remis dlatego, że Lewandowski nie potrafi się zachować.
A zresztą wszystko jedno, Polsce i tak się nie należała wygrana za tą bramkę ze spalonego.

CHRZANEK - Pią 13 Cze, 2008

A ja na to:

http://pl.youtube.com/watch?v=UMRsxts9pS4

http://pl.youtube.com/watch?v=vdzl0OqqE2o

http://pl.youtube.com/watch?v=b2HO4H30rRA

O i tyle na ten temat...

Marek23 - Pią 13 Cze, 2008

mAbZ napisał/a:
A zresztą wszystko jedno, Polsce i tak się nie należała wygrana za tą bramkę ze spalonego.

Nie było spalonego, piłka najpierw odbiła sie od bramkarza. Capitto?
mAbZ napisał/a:

Takie przepychanki to norma w tej sytuacji. Polecam jeszcze raz obejrzeć mecz i psrawdzic jak zachowywyali się Austriacy w podobnych sytuacjach. mAbZ trzymaj poziom merytoryczny, bo czasem się bardzo opuszczasz.

mAbZ napisał/a:
Jego się czepiajcie. Gdyby nie głupi kompletnie niepotrzebny faul, nie byłoby pretekstu do karnego. Proste, nie?

Był remis dlatego, że Lewandowski nie potrafi się zachować.

to mozna porównac faul lewandowskiego i to co ty piszesz nie nie potrafił sie zachowac czasem do twojego zachowania - jezeli sie z tym zgodzisz to masz racje w swojej wypowiedzi a jezeli nie to nie zgodze sie z twoja wypowiedzia ...

jezeli miałby juz byc faul to walka Bąk'a z tym blondynem wczesniej i ciekawe dlaczego nie zareagował liniowy, bo w meczu wczesniej Schwaghdak;f cos tam dostał czerwona za odpechniecie przecienika tak jak odepchał Baka blondyn....

najgorsze jest to ze wszyscy wiemy ze nie powinnismy tego calego meczu tak zagrac i ze oprocz sedziego powinnismy miec tez pretencje do siebie (przyznaje niechetnie). To co z nas robili przez pierwsze 30min to bylo okrutne. Troche wstyd. sto-któraś druzyna rankingu uefa a my znowu bylismy jak dzieci. Trzeba przyznac - strzelilismy bramke ze spalonego. Trudno to bylo zauwazyc bo bylo w tym wszystkim duzo przypadku ale fakt jest taki ze sedzia jest cipą a jego stary jak szcza to kuca. Angielski football (najbardziej widowiskowy, kontaktowy, futbol walczakow, niegwizdania fauli i gryzienia trawy) powinien sie go rowniez wstydzic.
Przez caly mecz przypominala mi sie wredna natura pilki - oni atakowali i robili z nas wała - my strzelamy bramke ze spalonego. My wreszcie gramy swoje i kontrolujemy mecz i zaczynamy zaslugiwac na zwyciestwo przez 60mim, nie wykorzystujemy wielu sytuacji - oni dostaja karnego.

:(

Marek, czasem jesteś "trochę" kapryśny i niezbyt sprawiedliwy, zupełnie jakbyś miał PMS-a ;D

Nie widzę, żebyś upominał tych, którzy wyzywają siędziego od ch...
Faul był więc był i karny. Proste i sprawiedliwe. I to wszystko.

Spalony też był, bo liczy się moment podania a nie to od czego piłka po drodze się odbije.

mabz skoro mowisz ze byl spalony przy bramce to z tego rowniez wynika ze sedziego stara je barszcz uszkami

JIMEK napisał/a:
To co z nas robili przez pierwsze 30min to bylo okrutne. Troche wstyd. sto-któraś druzyna rankingu uefa a my znowu bylismy jak dzieci.

Mi było wstyd słuchać komentarza w szwedzkiej tv:
"zespół austriacki nie ma praktycznie żadnego stażu. Polski zagrał 70-80 spotkań więc powinien mieć rutynę"

Aha, powinien. To gdzie się ta rutyna podziewa???
Grają dość... przypadkowo. Raz się uda, raz nie.

JIMEK napisał/a:
mabz skoro mowisz ze byl spalony przy bramce to z tego rowniez wynika ze sedziego stara je barszcz uszkami

Huh?
Sam napisałeś "Trzeba przyznac - strzelilismy bramke ze spalonego" więc o co chodzi?

mAbZ napisał/a:

Mi było wstyd słuchać komentarza w szwedzkiej tv:
"zespół austriacki nie ma praktycznie żadnego stażu. Polski zagrał 70-80 spotkań więc powinien mieć rutynę"

Aha, powinien. To gdzie się ta rutyna podziewa???
Grają dość... przypadkowo. Raz się uda, raz nie.

a ty polak czy szwed w koncu jestes ??
jak ci szwedzkie komentarze przeszkadzaja to moze kup sobie cyfrowy polsat ....

Marcel 08 napisał/a:
a ty polak czy szwed w koncu jestes ??
jak ci szwedzkie komentarze przeszkadzaja to moze kup sobie cyfrowy polsat ....

Jak się masz czepiać dla samego czepiania to mogę ci dać na psychologa :crazy:

mAbZ napisał/a:

Jak się masz czepiać dla samego czepiania to mogę ci dać na psychologa :crazy:

daj sobie na nauke skrecania lepiej jak masz tak pierdolic...