Gaydek - Wto 22 Lip, 2008 Kondziu, zapisz się do VI edycji Zakupu kontrolowanego .Bad-i - Wto 22 Lip, 2008
Gaydek napisał/a:
Kondziu, zapisz się do VI edycji Zakupu kontrolowanego .
Kornacki to by padł na cyce chyba KonradMK - Wto 22 Lip, 2008 ale brzydkie ma felgi ten acordMichał - Wto 22 Lip, 2008 mikson
mogłeś przez salon kupić takiego akordeona.
a awaryjność legendarna, jak to honda KonradMK - Wto 22 Lip, 2008 kurwa no nie wiem, musiałbym to zobaczyć na 17" rotach, może wtedy anjas - Wto 22 Lip, 2008 Mówię Ci Konrad, jeżdżąc preludą Vgen. czujesz się słabszym bratem takiego accorda...
Nie namawiam na konkretny egzemplarz, ale zobacz chociaż ten model, porównaj do preludy.Mick - Wto 22 Lip, 2008 Kondziu, zdecyduj się na jeden samochód, tylko bądź tak już poważnie na niego zdecydowany. wtedy znajdź najładniejszy najmniej skatowany i bez zbędnego tuningu samochód, felgi zawsze się dokupi, albo sprężyny obniżające, to nie są tak duże koszta jak naprawa np skrzyni...
a przy okazji, dzwonił do Ciebie ktoś w sprawie kredytu z mojego banku?Michał - Wto 22 Lip, 2008 kondziu , zaraz ci znajde .
sory ze tak pre na tego akordeona, ale endju ma racje. To jest naprawde lepszy samochód niż pralka.
pozatym jest bardzo fajnt z wyglądu.Michał - Wto 22 Lip, 2008 Kondziu, specjalnie dla ciebie , za c walka, za zajmowanie podestu, za rwanie lachołni
tył kopie jaja
Michał - Wto 22 Lip, 2008 KonradMK - Wto 22 Lip, 2008
Mick napisał/a:
Kondziu, zdecyduj się na jeden samochód, tylko bądź tak już poważnie na niego zdecydowany. wtedy znajdź najładniejszy najmniej skatowany i bez zbędnego tuningu samochód, felgi zawsze się dokupi, albo sprężyny obniżające, to nie są tak duże koszta jak naprawa np skrzyni...
a przy okazji, dzwonił do Ciebie ktoś w sprawie kredytu z mojego banku?
dzwonił, ale zastanawiam się jeszcze nad WBKstrick - Wto 22 Lip, 2008 TEz mi sie teraz spodobał ten accord, wolał bym go od pralki KonradMK - Wto 22 Lip, 2008 O Misiek, Mistrz. Lotka + fele i od razu wygląda lepiej. Jedziemy oglądać?KonradMK - Wto 22 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
O Misiek, Mistrz. Lotka + fele i od razu wygląda lepiej.
jak tak patrzę to dobry akordeon kupe kosztuje 30 tysi a nie 20
Michał - Wto 22 Lip, 2008 kondziu, poprostu pojedzmy.
dzisiaj wieczorem mam czas.
najpierw zobacz sobie ... pozniej pomartwimy sie nad ceną. Jesli naprawde będzie zbyt drogi to odpuscimy.
ale wez pod uwage że akordeon to dwie klasy wyzej niż pralka ...