To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Luźny temat - jakie auto dla kobiety

Bad-i - Pon 18 Sie, 2008

a jest jakiś logan w wypasie z navi i skórą ?? :]
CHRZANEK - Pon 18 Sie, 2008

Phi tyle to nawet na Superb'a nie styknie...

A tak serio to ma byc duży czy nie ??
Bo jak nie to może faktycznie Golfas GTI, ewentualnie Foka ST.

Oba można kupić w nadwoziu 5door więc z powodzeniem moga pełnić rolę samochodu rodzinnego.

A jezeli ma być DUUUUŻYYYYYYYY to moze Ford Smax ??
Z silnikiem z Focusa ST to to się całkiem żwawo odpycha...
Takie TGV :D :D :D

Gaydek - Pon 18 Sie, 2008

Seat Leon II Cupra :jupi: .
Bad-i - Pon 18 Sie, 2008

do tych którzy zaproponowali Golfa GTI (ja tez o niego walczyłem), patrzcie jak wygląda rozmowa

Agnieszka 14:35:20
skoro golf taki fajny nie rozumiem czemu ty zamiast paska nie zamówiłes
Agnieszka 14:35:24
???????
Agnieszka 14:35:29
rewelacyjna fura
Ja 14:35:53
bo nie stac mnie bylo
Ja 14:35:57
ale wolalbym golfa
Ja 14:36:05
kochanie skora, navi, skrzynia dsg
Ja 14:36:06
szyber
Ja 14:36:09
i jaki silnik
Agnieszka 14:36:24
nidgy
Agnieszka 14:36:26
przenigdy
Ja 14:36:33
no wiesz co
Agnieszka 14:36:34
nie ma opcji
Agnieszka 14:36:38
kuźwa golf
Agnieszka 14:36:48
<beczy>

jak sami widzicie na golfa nie mam szans :ban:

ps - Pon 18 Sie, 2008

Alfa 159? W tej cenie mozna miec 1.9jts - 160 konna benzyne i niezle doposazyc. Albo 2.2jts z mniejszym wypasem..

Ale to Alfa.. Ale jest piekna.. Ale moze sie juz tak nie psuja... Ale na wartosci mocna wciaz traca... Do przemyslenia ;)

GOKART - Pon 18 Sie, 2008

Szkoda że nie może być drugi passat bo nowy (C+C) za ta kasę chyba najsenswniejszy wybór. Ładny jest, wszystko ma, wybór silników spory.

Z innych głupich pomysłów to BMW 1-ynka 5 drzwiowa (z pakietem stylistycznym M może się podobać). 120d 177KM (7.6 s do 100km) zaczyna się od 105 tys. brutto
http://www.bmw.pl/produkt...techniczne.html

Bad-i - Pon 18 Sie, 2008

wiem wiem ze wybrzydzam, nigdy Alfy nie bralem pod uwage. Ale teraz sprawdzilem i taka JTS ta 2.2 nie jedzie (a ma 185 KM). To juz chyba bym wolal Lage GT
CHRZANEK - Pon 18 Sie, 2008

ps napisał/a:
Ale jest piekna.. Ale moze sie juz tak nie psuja...

ps: Sam widziałeś co ma znaczenie :) :) :)

Alfa ładna to przejdzie :D :D :D

Czy ford jest brzydki ??

Bad-i - Pon 18 Sie, 2008

GOKART napisał/a:
Szkoda że nie może być drugi passat bo nowy (C+C) za ta kasę chyba najsenswniejszy wybór. Ładny jest, wszystko ma, wybór silników spory.

Z innych głupich pomysłów to BMW 1-ynka 5 drzwiowa (z pakietem stylistycznym M może się podobać). 120d 177KM (7.6 s do 100km) zaczyna się od 105 tys. brutto
http://www.bmw.pl/produkt...techniczne.html

no wlasnie szkoda bo w tej cenie moge miec takiego CC i to tego 200 konnego. Natomiast taka jedynka tez jest fajna. O niej juz wczesniej myslelismy

Taką BMW 1-ynkę widziałem własnie w pakiecie sportowym , biel alpejska, wyglądała mega, duuużo lepiej od zwykłej. Jeszcze jakaś ładna grafitowa felga i można takim czymś latać.. Fajnie jeździ, nic nie pali i można zawirusować jeszcze :)
Bad-i - Pon 18 Sie, 2008

no wlasnie tak mysle ze w tej cene to mozna nawet 123d w pakiecie wyrwac

łał nawet nie wiedziałem że dorzucili ten silnik do hatchbacka który zadebiutował z 1-nką coupe. Jak diesla to tylko tego brać. Podobno kręci się prawie do 5000 obr , nadaje się ;)
aaa i można do hatchbacka dokupić te akcesoria stylistyczne i doposażeniowe z wersji Tii (był wątek poruszany w temacie CO DALEJ). A więc zajebista kiera, fotele, ładniejszy (agresywniejszy) pakiet aerodynamiczny, maska karbon, zawias, kute felgi....... :D

Bad-i - Pon 18 Sie, 2008

no wlasnie, i widze ze taka 123d nawet przyspiesza. Ciakawa moze byc tez 125i w coupecie - ups juz sprawdzilem cene, nie ma szans
Vlodarsky - Pon 18 Sie, 2008

Nie wiem ile to kosztuje ale dla mnie wariactwo :)

strick - Pon 18 Sie, 2008

cennik mazdy
http://www.mazda.lublin.p..._Mazda3_MPS.pdf

Za jakies 110 ze wszystkim :D