To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - [auta] CO DALEJ?

Anonymous - Pią 15 Sie, 2008

tii jest zdecydowanie gruba ale nawet zalozmy ze cos by sie wydarzylo i moglbym ja sobie kupic ( :lol2: ) to mialbym jakis kosmiczny problem czy ja wziasc czy M3.
k-mart - Sob 16 Sie, 2008

GOKART napisał/a:
Renault wszystko klepie, no może poza S3-trójką .

Madrze prawisz, daje "pomogl" przy nastepnej okazji ;)

M - Sob 16 Sie, 2008

ale niektorzy tutaj pierd.olą :D :D :D
michool_vt - Czw 04 Cze, 2009
Temat postu: EDT JMK
przeniesione:

vitesse napisał/a:
witam
kiedys niewatpliwie bedzie trzeba zmienic saxo VTS i pytanie co kupic by niezrobic kroku w tył, wiadomo aut na prosta szybszych jest wiele, ale jesli wziac pod uwage za na drodze sa zakrety przed ktorymi trzeba hamowac to saxo jest w moim mniemaniu the best :)
odpowiedzi typu porsche GT3 jest szybsze mozecie sobie darowac :) a jest hehe ?
co ciekawego mozna kupic do 30 tys zl
mi osobiscie wpadla w oko alfa 156, ale to inne typ autka :) choc hamulce ma lepsze niz vts i zbiera duze pochwaly za prowadzenie

clio sport

Michał - Czw 04 Cze, 2009

megane r26
mi - Czw 04 Cze, 2009

panda 4x4
M - Czw 04 Cze, 2009

yaris ts turbo
vitesse - Czw 04 Cze, 2009

panda ? chcesz bym sie zabil ? hehe ja wiem ze jestem nowy na forum ale by az tak zle mi zyczyc :)
meganka spoko autko tylko drogie :)

nox - Czw 04 Cze, 2009

Clio sport większe wygodniejsze szybsze za 30 tys kupujesz ładny zadbany egzemplarz.
martin.h - Czw 04 Cze, 2009

vitesse napisał/a:
panda ? chcesz bym sie zabil ? hehe ja wiem ze jestem nowy na forum ale by az tak zle mi zyczyc :)

Kolego jest tu taki Pan na forum co Pandą wyjmuje generalkę we wszystkich zawodach w jakich wystartuje.

mi - Czw 04 Cze, 2009

vitesse napisał/a:

spokojnie - panda jest cholernie szybka, ale jej ogarnięcie nie jest jakoś dramatycznie trudne!

pP - Czw 04 Cze, 2009

clio sport - cholernie szybkie, dobrze skręca

fiesta st - 2-3letnia w tej cenie, wolniejsza od clio, ale latwo zmienic troche! również dobrze skręca

martin.h - Czw 04 Cze, 2009

Chyba, że chcesz mieć coś szybszego to wtedy kupujesz 106 Rallye S1, wkładasz zmodzonego TU5J4 (wałki, tłoki, dolot, wydech, 4 przepustnice), masz jakieś 180-190 KM przy 820 kg wagi. Osobiście marzy mi się coś takiego.
nox - Czw 04 Cze, 2009

Albo tak jak pP fiesta sT masz świeży samochód łatwiej znaleźć dobry egzemplarz niż clio dobra opcja ! jedynie co mnie w St się nie podoba to jakość wykończenia wnętrza jest kiepska w porównaniu do clio .
Anonymous - Czw 04 Cze, 2009

Clio Sport, Civic Type R - epeczy... ale to już wieksze pieniądze