M - Śro 06 Maj, 2009 Przeciez oni sa w to umoczeni skoro pierwsza wygrana byla dziewczyna z tvn ktora dobrze znaja koledzy z forum
Do faktu lub superekspresusaxorulez - Śro 06 Maj, 2009 czekam na piequta i jutro podejmuję działania z mediamilenny - Śro 06 Maj, 2009 w razie co mam dojącie do ludzie z TVN i TVN Turbo... no i TVN Style ale tematyka chyba nie taka...:)
A! i mam znajomego jeszcze ze starych czasów w dwu-tygodniku "Moje paznokcie" i w dziale: "złamania, zarośnięte skórki i inne dramaty - Basia pomoże"leon - Czw 07 Maj, 2009 jesli trzeba ja znam kilka osob w gazecie wyborczej .. chociaz to nie ta sama liga i typ medium co TVNKonradMK - Czw 07 Maj, 2009 a ja znam Wojewódzkiego!
nox - Czw 07 Maj, 2009 Nie wiedzą z kim zadarli Jakarti - Czw 07 Maj, 2009 o kufaaa.. jak postępy??KonradMK - Czw 07 Maj, 2009 PS Renata Kukla z Jaworzna nie widnieje w Naszej Klasie, Goldenline ani na Facebook - na 90% taka osoba nie istnieje Michał - Czw 07 Maj, 2009 Anonymous - Czw 07 Maj, 2009 Konrad nie sprawdzałeś na fotka.pl ale zrobiłem to za Ciebie i mamy 100% pewności . Teraz zależy czy ona naprawdę nie istnieje czy jest tak brzydka ze sie nie ujawnia KonradMK - Czw 07 Maj, 2009 jeśli wygląda tak jak maluje to nie dziwotaLoko - Czw 07 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
PS Renata Kukla z Jaworzna nie widnieje w Naszej Klasie, Goldenline ani na Facebook - na 90% taka osoba nie istnieje
Oj ziomuś detektywem to Ty nie zostaniesz , Renia jest z Jaworza, a nie z Jaworzna: