Telefon, Aparat 5MPX, Odtwarzacz MP3MP4, oraz Nawigacja w jednym
ja tez i eM tez M - Czw 26 Lut, 2009 heheh z Badim dobiliśmy targu...
ten samsung jest megaBad-i - Czw 26 Lut, 2009
eM napisał/a:
heheh z Badim dobiliśmy targu...
ten samsung jest mega
no to bardzo sie ciesze ze ty sie cieszysz
dodam tylko ze Nokia E71 to jest to czego szukalem (pelna satysfakcja)anjas - Czw 26 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
dodam tylko ze Nokia E71 to jest to czego szukalem (pelna satysfakcja)
no widziesz.
trzeba się słuchać wujka anjasa. zapamiętajcie! Bad-i - Czw 26 Lut, 2009 a powiedz mi jeszcze jedna rzecz, chce sobie skonfigurowac konto mailowe z telefonem (a konto mam hotmail.com) i w Plusie mi powiedzieli ze musze podac serwer aby to aktywowac anjas - Czw 26 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
a powiedz mi jeszcze jedna rzecz, chce sobie skonfigurowac konto mailowe z telefonem (a konto mam hotmail.com) i w Plusie mi powiedzieli ze musze podac serwer aby to aktywowac
tego nie wiem
ja korzystam tylko z gmaila przez tel.Bad-i - Czw 26 Lut, 2009 podobno jak masz konto mailowe na popularnym serwerze (np onet, wp itd..) to wchodzisz na strone plusa i aktywujesz sobie konto. Pozniej twoj telefon dziala na zasadzie blackberry (oczywiscie bez funkcji push) M - Czw 26 Lut, 2009 F480 jest miszcz, tyle chcialem powiedziec. kubas - Czw 26 Lut, 2009 dla mnie mieszcz jest F430 scuderia !Bad-i - Pią 27 Lut, 2009
eM napisał/a:
F480 jest miszcz, tyle chcialem powiedziec.
juz wiem dlaczego kochasz honde
a tak na powaznie to widac ze jednak kazdy szyka czego innegoPiTT - Wto 03 Mar, 2009 omnia to arcygówno
spakowałem ją w niedzielę i wystawiłem na allegro, bałem się że ją jebnę o ziemię
nie nadaje się do niczego, serio
to jest wujowy palm z funkcją telefonu i tak należy go traktować
dno, zero, kupa, sraka
teraz nie wiem co wybrać, moze wlasnie E71 a może znowu iphona strick - Wto 03 Mar, 2009 A moze jakies HTC?PiTT - Wto 03 Mar, 2009
strick napisał/a:
A moze jakies HTC?
daruje sobie chyba dotykowy shit
poza ajfonem nikt nie potrafi tego zrobic jak nalezystrick - Wto 03 Mar, 2009 Zgadzam sie, nie bawiłem sie lepszym dotykowym niz iPhone.
Ale znajomy, ktory miał wczesniej iPhona, ma teraz HTC pro i jest zadowolony.Michał - Wto 03 Mar, 2009 a co z ta xperią od SE ?