Michol, a nie taniej Ci wyjdzie konkretne zdlubanie saxo? Nie,zebym mial cos do hondy, ale tak tylko mysle. Z reszt eM na pewno sie ze mna zgodzi...
Marku drogi gotuj wodę na pierogi...
mi sie wydaje ze michool ma troszke dosc i chcialby co innego.
Kto nie mial hondy nie moze brac dalaszego udziału w tej dyskusji KonradMK - Wto 01 Gru, 2009
eM napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Michol, a nie taniej Ci wyjdzie konkretne zdlubanie saxo? Nie,zebym mial cos do hondy, ale tak tylko mysle. Z reszt eM na pewno sie ze mna zgodzi...
Kto nie mial hondy nie moze brac dalaszego udziału w tej dyskusji
OK, wywołano mnie. Jak wiecie jeździłem francuzami, obecnie japońską calibrą. Wczoraj miałem przyjemność przejechać się 106 rallye w super stanie zarówno mechanicznym jak i wizualnym. Chyba już bym nie chciał auta z tamtej epoki, bo poza tym że zajebiście się zbiera i skręca (mega wypasiony promień skrętu - wszędzie wejdzie) to komfort jazdy jak w polonezie.Marek23 - Wto 01 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Kto nie mial hondy nie moze brac dalaszego udziału w tej dyskusji
w sumie masz racje. Ale w takich pieniadzach wole clio, ktore zamiata ta Honde w kazdych warunkach. wiec po cos wolniejszego w tych samych pieniadzach?M - Wto 01 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Ale w takich pieniadzach wole clio, ktore zamiata ta Honde w kazdych warunkach. wiec po cos wolniejszego w tych samych pieniadzach?
Nie zgadzam się i rzucam Ci rękawicę na następny trackday!michool_vt - Wto 01 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
marku, nie jestem osobą, która dłubie, modzi i jedzie sprawdzić czy coś to dało.
po prostu lubie czasem przypierd...
eM ma racje, meczy mnie juz to ciągłe rozsypywanie się czegoś, chciałbym mieć auto którym bezstresowo pojadę do Kejmarta na klejik, nie obawiająć sie, że nie wróce..
i tu pojawia sie vti
nie wiem kiedy i jak, ale musi byc i basta! (tak mi sie wydaje)strick - Wto 01 Gru, 2009
michool_vt napisał/a:
chciałbym mieć auto którym bezstresowo pojadę do Kejmarta na klejik, nie obawiająć sie, że nie wróce..
i tu pojawia sie vti
Albo taryfa michool_vt - Wto 01 Gru, 2009
strick napisał/a:
michool_vt napisał/a:
chciałbym mieć auto którym bezstresowo pojadę do Kejmarta na klejik, nie obawiająć sie, że nie wróce..
i tu pojawia sie vti
Albo taryfa
sprzedajesz?
jestem zainteresowany! strick - Wto 01 Gru, 2009
michool_vt napisał/a:
sprzedajesz?
jestem zainteresowany!
Dasz 16k możemy pogadac M - Wto 01 Gru, 2009 ja bylem swoim cifiem w bułgarii, a to nie seria vti tylko swapowany...
czy byly jakies problemy? naaaaa
co prawda teraz jakbym mial jechac jeszcze raz to bym sie puknal w czolo bo mam bmwu ale mimo wszystko jesli chcesz kasę pakować tylko w mody to polecam Hqbus - Wto 01 Gru, 2009 napewno nie pchaj sie w zadne budowanie vti... imo szkoda czasu i pieniedzy... trzeba szukac spokojnie zdrowego egzemplarza i wydac na niego kwote jaka trzeba wydac... niestety sa to drogie samochody ale lepienie czegos z niczego napewno nie wyjdzie taniej M - Wto 01 Gru, 2009 tzn 6 gena już tylko szukaj,
5 gen to złomy,
jedyny dobry egzemplarz to moj.
michool_vt - Wto 01 Gru, 2009 dzieki
idę sprzedać butelki po alko i szukam jakiegoś ek4 Rudello - Wto 01 Gru, 2009
eM napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ale w takich pieniadzach wole clio, ktore zamiata ta Honde w kazdych warunkach. wiec po cos wolniejszego w tych samych pieniadzach?
Nie zgadzam się i rzucam Ci rękawicę na następny trackday!
Ja podnoszę M - Wto 01 Gru, 2009
Rudello napisał/a:
eM napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ja podnoszę
Poczekajmy na Marka
A my musimy sobie wyjaśnić te 0,01s Marek23 - Wto 01 Gru, 2009
Cytat:
Mowimy stricte o samochodach, nie o tym kto lepiej skreca. Cif nie ma najmniejszego podejscia do clio. I mam w dupie cale reanult, przywiazanie do marki,itd. Zorganizujmy w koncy track day w Poznaniu. Na takim torze najlepiej wyjdzie,ktore auto jest szybsze.
PS. Jak w Wyrazowie Geko vs Ty? Pomijam fakt,ze on nie jechal na sliku, do tego Twoje auto bylo odchudzone. Zejdz na ziemie eM, lubie Cie bardzo, ale chyba Ci sie cos grubo wydaje.
michool_vt napisał/a:
eM ma racje, meczy mnie juz to ciągłe rozsypywanie się czegoś, chciałbym mieć auto którym bezstresowo pojadę do Kejmarta na klejik, nie obawiająć sie, że nie wróce..
i tu pojawia sie vti
Czyli takie clio bedzie bardziej awaryjne niz o wiele starsze vti?