Tym razem jednak byłbym wdzięczny, gdyby wypowiadały się jedynie osoby, dla których zakup samochodu to wydanie własnych pieniędzy, nie pieniędzy rodziców.
Typowy górnik-style comment. Jak młody i mo, to mu fater kupił, albo ukrod. Eh, już wiem skad ten prześwit w Kia. Żeby za dużo słomy za sobą nie ciagnąc. Pozdrawiammi - Wto 22 Wrz, 2009 jeśli nie jesteś w stanie wnieść do tematu niczego sensownego (a nie jesteś) - nie musisz pisać. Jak pewnie wiesz na tym forum bonusów za ilość postów nie ma.Marek23 - Wto 22 Wrz, 2009 mi, nie stresuj się. Po prostu jestem szczery i uwazam, że zrobiłeś z dupy biznes. Tak samo jak Ty mozesz uważac, ze moje szmelcwagen jest z dupy i ze mi się na niego stary z ksiedzem zrzucili . Więc chill.
mi napisał/a:
jeśli nie jesteś w stanie wnieść do tematu niczego sensownego (a nie jesteś) - nie musisz pisać.
A co mozna wnieśc do tematu o nowym aucie, którego nikt na forum nie miał, nie jeździł.
Pytam poważnie.strick - Wto 22 Wrz, 2009
mi napisał/a:
że w miesiąc zrobiliśmy 3kkm
Ale na wakacjach byłes
Kiedy sie nim na zywca pochwalisz ?Michał - Wto 22 Wrz, 2009 mi - bardzo możliwe ze w niedalekiej przyszłości zadzwonie do ciebie w sprawie soul'a
Maro. To nie jest temat czy mi dobrze zrobił czy nie. Generalnie, w cenie twojego paska mam 750i ( rządowa ) ... i tak można w nieskończoność .Janusz - Wto 22 Wrz, 2009 dobra to skoro to o tych co maja fury nie za kase rodziców to może ja sie wypowiem. MI jak czas tego na wyrazowie?? lepszy niz pandy??
Ten cały soul ma bardzo fajna stylistykę, mega nowoczesna, co prawda ja bym go nie kupił ale nawet mi sie podoba. A co do prześwitu to sobie duzy prześwit w dupe wsadzić można bo z fwd mokrej trawy nie pokonasz, ale krawężnik a i owszem.martin.h - Wto 22 Wrz, 2009
Janusz napisał/a:
(...)to może ja sie wypiem.
Tak Januszku, wypnij się, mi na to czeka Janusz - Wto 22 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
Janusz napisał/a:
(...)to może ja sie wypiem.
Tak Januszku, wypnij się, mi na to czeka
dawna przypadłość z podstawówki się ujawniła, ale już poprawione mi - Wto 22 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
uwazam, że zrobiłeś z dupy biznes
ok - to już ustaliliśmy jakieś 2 strony temu. I koniec na temat.
Marek23 napisał/a:
A co mozna wnieśc do tematu o nowym aucie, którego nikt na forum nie miał, nie jeździł.
Pytam poważnie.
pandy też nikt nie miał, a temat o niej był - powiedzmy szczerze - jednym z ciekawszych na forum
strick napisał/a:
Kiedy sie nim na zywca pochwalisz ?
no kuuurde - toś nie widział jeszcze? Motyla noga, mój błąd, faktycznie. Może czwartkowe lotnisko?
Michał napisał/a:
mi - bardzo możliwe ze w niedalekiej przyszłości zadzwonie do ciebie w sprawie soul'a
ostrzegam od razu, że podobno na razie nie można zamówić benzynowego, jedynie dyzla. Podobno.
Janusz napisał/a:
MI jak czas tego na wyrazowie?? lepszy niz pandy??
Wiem - trudno w to uwierzyć, ale jeszcze nie wiem
Co oczywiście nie zmienia faktu, że na 96% będzie lepszy, bo i mocy na tonę więcej, i lepiej drogi się trzyma, a i hamulec robi robotę... Z drugiej strony panda lekka była...
Janusz napisał/a:
A co do prześwitu to sobie duzy prześwit w dupe wsadzić można bo z fwd mokrej trawy nie pokonasz, ale krawężnik a i owszem.
Złe podejście. To nie jest terenówka przecież, nie sugerujcie się fotkami z górki trawiastej; krawężniki pokonuję absolutnie bezstresowo, wszelkie garby na drodze czy śpiące policjanty też na nas wrażenia przesadnie nie robią. A że czasem zdarza mi się skręcić gdzieś do lasu to inna sprawa, na mokrym albo w śniegu się obsram i będę traktora ratunkowego w okolicy szukał
martin.h napisał/a:
Tak Januszku, wypnij się, mi na to czeka
sorry Martin - masz klepki. Już prawie miałem świeże mięsko na ruchańsko ustawione, a Ty mi tu akcję psujesz
strick - Wto 22 Wrz, 2009
mi napisał/a:
strick napisał/a:
Kiedy sie nim na zywca pochwalisz ?
no kuuurde - toś nie widział jeszcze? Motyla noga, mój błąd, faktycznie. Może czwartkowe lotnisko?
why not, a moze jakies fryty czy kebab tez sie udadza tyle o nich gadaliście, ze smaki mnie naszły M - Wto 22 Wrz, 2009 Mi zaczyna powoli zalowac ze sie pochwalilmi - Wto 22 Wrz, 2009 a nie, w żadnym razie. Mam słabość do samochodów, które nie budzą powszechnej zazdrości. Mało - jestem z tego dumny!
Swoją drogą i tak jestem bardzo pozytywnie zaskoczony mnogością (przewagą?) pozytywnych opinii.Michał - Wto 22 Wrz, 2009 marek sie nie zna, marek jedzi VW jak moj stary jeszcze niedawno, a przypomne ze Tadek jest myśliwym
pudełka od zapałek na kółkach są zajebiste !!
a to taki xb soul
nox - Wto 22 Wrz, 2009 Mi dajesz w czwartek , przyjade Pandą powspominasz sobie i sam jestem ciekaw przyglądałem się już nie raz Soulowi i wydawał sie być bardzo fajny , musisz mnie nim przewieźć Marek23 - Wto 22 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
marek sie nie zna, marek jedzi VW jak moj stary jeszcze niedawno, a przypomne ze Tadek jest myśliwym
marek duszą jeździ renault, a rozsądkiem vw
Spoko mi, moze za bardzo pojechałem, najważniejsze, ze Ty jesteś zadowolony.