To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

Mick - Pią 17 Lip, 2009

ale Badiego na liście nie ma... :/
Bad-i - Pią 17 Lip, 2009

Mick napisał/a:
ale Badiego na liście nie ma... :/

wystarczy przeczytac jeden post wyżej :(

Mick - Nie 19 Lip, 2009

czyli co się stało, że nie pojechaliście??
michool_vt - Nie 19 Lip, 2009

i jak wyszła impreza? pogoda deszczowa była wiec zabawa musiala byc :)
Bad-i - Pon 20 Lip, 2009

klasyfikacja końcowa w 3 lidze (Rajd Sławkowski)

1. Satoła - Astra
2. Skucha - Clio Sport
3. Jarząbek - Swift
4. Miksa - Saxo
5. Kidawa- Fiat CC
6. Krupa - Fiat SC Sporting
7. Wilu - 106
8. Janicki - Astra
9. Flajszer - Fiat CC Sporting

saxorulez - Pon 20 Lip, 2009

dajesz pomógł Cieciu :D
qbus - Pon 20 Lip, 2009

http://www.youtube.com/watch?v=05oEvoNI1Gw onboard z jakiegos cc chyba... niezla trasa... i jeszcze komentarz mojego ziomka Wila po tej imprezie
Cytat:
Generalnie debiut mnie przeskoczył ok kilka piętr. po 2 sprintach gdzie wiesz było łatwo tu ponad 4 km oes z naprawdę kilkoma grubymi partiami. w deszczu ja na sliku i kurde na zapoznaniu 3 cim kilka ratowań, 1 przejazd jak cipa, znowu z ratowaniami i 30 sek w plecy. :) 2 po wysychającym dołożyłem sobie 20, już w tempo nawet 4 dokręciłem w lesie i kiedy już myślałem że może coś się zrehabilituję po suchym, tak pierdolneło deszczem, że wycieraczki max, szyba zaparowana, i rzeka na drodze, po kilku niekontrolowanych akcjach zjechałem to jak cipa. masakra, nie znam auta, zarzuca nim 20 km w sprintach i 5 testów to nie doświadczenie na napierdalanie w ulewie. delikatnie sprowadzony jestem na ziemie.

Marek23 - Pon 20 Lip, 2009

Chuchała jechał 206 RC jako gośc i mówił, ze trasa była super. Szybkie partie, deszcz,itd...
wasq - Czw 30 Lip, 2009

ktos sie do Tomaszowa w ten weekend wybiera ???

jak cos to ja kwitne qwa znowu na strefie serwisowej

CHRZANEK - Pią 31 Lip, 2009

Mieliśmy jechać z Bad-im, ale niestety francuzi nie złozyli nam sadeva, czesi nie zrobili nam zawiasu i pare innych rzeczy, a Bartek powiedział ze na seryjnej skrzyni i zawiasie nie jedzie bo to nie jest profi.
Bad-i - Pią 31 Lip, 2009

oj Radziu Radziu, ty wez przyjedz do mnie w końcu na wódżitsu ;)

Wracając do Tomaszowskiego - wszystkie załogi wyjadą z pucharem za generalke, bo są podobno tylko 3 :(

p.s. wyglada jednak na to ze szutry to nie jest dobre rozwiazanie dla "biednych" debiutantow :(

Mick - Pią 31 Lip, 2009

to sobie pojeździłeś w tym sezonie... pojedziesz coś jeszcze poza tym Warszawskim? ;D
Bad-i - Pią 31 Lip, 2009

Mick napisał/a:
to sobie pojeździłeś w tym sezonie... pojedziesz coś jeszcze poza tym Warszawskim? ;D

jak kupie i sprzedam CTRa to zapisze sie do ligi hond civic 1.4 ;)

dla przypomnienia:

Mick napisał/a:

to we 3 będziemy w tych PZMach jeździć pugami... :]

martin.h - Sob 01 Sie, 2009

Bad-i ja widzę Was obowiązkowo na Zamkowym i Cieszynce.

Druga sprawa to chyba jednak lepiej zrobić tą R1 i jeździć w PZMocie. Koszty niewiele większe, a jazdy i konkurentów zdecydowanie więcej. RD3L to w polskim wykonaniu niewypał.

Bad-i - Pon 03 Sie, 2009

Bero na Tomaszowskim

:/