MotorSport - [Track Day] 4. impreza & evo Rally Sprint
strick - Pon 07 Wrz, 2009 Telefonu odebrac tez nie byłes w stanie? Loko - Pon 07 Wrz, 2009 Nie, troche się zmęczyłem dnia poprzedniego i na całe szczęście mam nawyk wyciszania dźwięków jak ide spać, bo byłbym nie miły jak bym odebrał Anonymous - Pon 07 Wrz, 2009
moje Anonymous - Pon 07 Wrz, 2009 W imieniu 4turbo.pl składam serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników (kierowców i pilotów) oraz dla tysięcy kibiców, którzy odwiedzili nas w niedzielę. To dzięki Wam ta impreza na długo pozostanie w pamięci i już z radością myślimy o następnej vojt3k - Pon 07 Wrz, 2009 Kto był w Tychach czarnym ralliakiem seria z pomalowaną w tylnym zderzaku kratka na czerwono? prowadzę dochodzenie moze tą się uda przejąć
Bede wdzieczny za pomoc !:)Marek23 - Wto 08 Wrz, 2009 Marek Nyga: - Drugi raz w tym sezonie, po wcześniejszym zwycięstwie w GSMP Sienna, udało mi się wygrać z Mariuszem Stecem. Tym razem to była całkiem inna impreza, bardzo techniczna, gdzie precyzja decydowała o wygranej. Nie mogłem popełnić żadnego błędu. Jestem jeszcze w szoku po tym, co pomysłodawcy 4. impreza & evo Rally Sprintu przygotowali dla widzów oraz zawodników. To przypominało bardziej Mistrzostwa Polski albo Super OS w Mikołajkach, niż ściganie na amatorskiej imprezie. Mnóstwo kibiców, wielu świetnych kierowców. Po prostu czekam na kolejną edycję!
No, czekam na jego debiut na rajdowym odcinku...martin.h - Wto 08 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
No, czekam na jego debiut na rajdowym odcinku...
Tego to się raczej nie doczekamy, bo Marek musiałby zrobić licencję.ŁukaszS3 - Wto 08 Wrz, 2009
ade napisał/a:
wie ktos czy maciek steinhof jechal na seryjnej oponie i seryjnym calkiem autem?? bo jak tak to chyba mega wynik:D:P
A to tam startowały takie wogóle? Ja naliczyłem się chyba 2 seryjnych aut Bębenek miał seryjne subaru i jeszcze ktoś. O oponach to już chyba nie wspomnę...Jaco - Śro 09 Wrz, 2009 A co drugi "amator" w "seryjnym" samochodzie miał podtrzymanie turbo, z tego co trzeci procedure startową... qbus - Śro 09 Wrz, 2009 tzn auto Steinhofa wygladalo bardziej seryjnie niz wszystkie inne... wizualnie to on najbardziej zapierd.alal.martin.h - Śro 09 Wrz, 2009 Według mnie najbardziej zap.ierdalał Stawiarski (choć może to tak tylko wyglądało, ale było bardzo widowiskowo). W pierwszym przejeździe była beczka, a później długi (można powiedzieć, że podwójny) P90. Stawiarski jako jedyny wziął go bokiem, zrobiło to wrażenie (a'la Gigi Galli na Monte).
Co do jazdy Stainhof'a to nie przyglądałem się jakoś bardzo, ale już na początku mówiłem, że serią nie powalczy o zwycięstwo. Biłek wbił się między profesjonalistów, ale jego auto ma mało wspólnego z serią (360KM, ALS, LC).
Ogólnie fajna impreza, aczkolwiek wyścig zbrojeń może ją zabić. W tym roku widzieliśmy kilka profi rajdówek, kilka "dziewiątek", 2 "szóstki" N14 po Kucharze, i dwie Subaryny po Kuzaju. Jak za rok ktoś wystartuje WuRCem to mnie to wcale nie zdziwi.GeKo - Śro 09 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
ak za rok ktoś wystartuje WuRCem to mnie to wcale nie zdziwi.
Myślę że gdyby wyścigówka Czernika nie była rozbita to byś zobaczył WurCa tylko szybszego:]
Niestety wyścig zbrojeń jest już wszędzie. Nawet u nas na forum.martin.h - Śro 09 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
Myślę że gdyby wyścigówka Czernika nie była rozbita to byś zobaczył WurCa tylko szybszego:]
To Subaru ma tyle wspólnego z WuRCem co mój Pug z MAXI
Nie ten kierowca, nie to auto, nie ta bajka Jaco - Śro 09 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
W pierwszym przejeździe była beczka, a później długi (można powiedzieć, że podwójny) P90. Stawiarski jako jedyny wziął go bokiem, zrobiło to wrażenie (a'la Gigi Galli na Monte)
Dokładnie to był najladniejszy bok jaki widziałem Marek23 - Śro 09 Wrz, 2009 Jak było ogólnie? Fajnie się to oglądało, trasa dla odważnych czy też dużo szykan?